protes_to yamayı kurdum gerçekten çok süper ellerineze sağlık, yalnız bu yama da türkçe spiker yokmu video da var, kurdugum yama türkçe spiker yok birşey yapmam gerekiyor mu acaba yardımcı olurmusunuz
LanCeT ya kolay gelsın ellerınıze saglık ama bı yardımcı olun ben normal ındırdım guzel kurdum ama :S tıklıorum acılıo pencere ılk ekranda sıyah ekranda duruo sol altta mavı yuvarlak habire donuyo anlamıs deılım acıll yardmmm
protes_to yamayı kurdum gerçekten çok süper ellerineze sağlık, yalnız bu yama da türkçe spiker yokmu video da var, kurdugum yama türkçe spiker yok birşey yapmam gerekiyor mu acaba yardımcı olurmusunuz
benqli533 Harika Bir Çalışma KardeşiM Tebrik Ediyorum . Gerçekten Harika Bir Çalışma Tek Kelime İle :)
benqli533 Harika Bir Çalışma KardeşiM Tebrik Ediyorum . Gerçekten Harika Bir Çalışma Tek Kelime İle :)
hk1903 hem hemşerim hemde renkdaşım elinize sağlık en kısa sürede indireceğim.torrent linki varmı bu arada?
murtaz usta emegine sagık sagol da bir sorun var herşey tamam mac başla diyorm orda ekran donuyor onu nasil düzeltebiliriz..
murtaz cevap bekliyoruz yardım edin lütfen..mac başladiginda siyak ekran oluyor antreman filan şampiyonlar liginde oynuyorum sadece normal mac sorun var bir türlü cözemedim..
sinop577 Arkadaşlar yamayı yükledim ve rdll.dll bnm Pc'de virüslü olarak gözüküo o yüzdende yamayı oynayamıyorum.Bana rdll.dll'yi tekrar virüsüz verebilme imkanınız varmı ? şimdiden teşşekürler.
sahbaba01 süper bir yama ama türkcespiker yok gibi. bayıldım resmen bir yama bir oyunu bu kadar mı değiştirir sevdirir mükemmelsiniz elinize sağlık
ersan_54 ya kardeş benim bu çoğu takımın kadroları yabancı banka asya 1 ligdekiler ve süper lig deki 4 büyük takımın haric hepsi yabancı kadro yanlış bişimi yaptım ki yoksa bunu düzelticek bi yama daha mı kurulıcak