CerberusQ7 **sahbaba bundan sonra fix çıkarılmayacak ancak güncellemeler çıkarılacak diye duymuştum**
sahbaba01 15 aralıkta konami 3. güncelleemeyi duyuruyor buna uygun crack vs olacaktır insallah. yama süper ya ama güncellemeyle daha da güzel olur
enderturk Kardeşim çok güzel yama ellerinize sağlık.. Fakat bi sorum olacak ben oyuna girip takımları seçiyorum orda hani iki futbolcu çıkıyo ya orada oyun takılıp kalıyor ctrl alt delete yapıp kapatmak zorunda kalıyorum sorun ne olabilir ?
theANSW3R ben yüklerken extract bittikten sonra siyah ekranda "belirtilen yol bulunamıyor diyor" ... nedeni nedir acaba? zip li versiyon kullanıyorum o yüzden mi acaba ?
dragonbrayn bunda yüz problem nsaıl çözcez ya oyundaki nerdeyse oyunlarn tümünde yüzünde no data yazıyo
baskent05 Bi sorunum var.. diğer tüm yamalarda 1920*1080'de OYNAYABİLİYORUM SADECE BU YAMADA GÖRÜNTÜ YAVAŞLIYOR. NE YAPABİLİRİM ACABA?
baskent05 Bi sorunum var.. diğer tüm yamalarda 1920*1080'de OYNAYABİLİYORUM SADECE BU YAMADA GÖRÜNTÜ YAVAŞLIYOR. NE YAPABİLİRİM ACABA?
quaresma17 unnamed_1830'u silmeme rağmen Fenerbahçe ile Ana Lig'e girdiğimde veya editte Issiar Dia üzerine gelince oyun donuyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden cevaplar için sağolun.Güzel bir yama olmuş.
hergele61 ya millet ya ben yüklerken yanlıs yükledim dicem sacma olacak zaten direk kuruyosun ama bendeki sorun su futbol yaşamında takım seçtimde kim olursa olsun baska kadro veriyo orjinal kadrolar degil bunun bi çözümü varmı.?
1cihan8 **Arkadaşlar ben master lig oynayacağım oyunda. İndireyim diyorum ama sonra bir sorun çıkmaz dimi.Seversem 2 3 sene gider bana ara sıra oynarım işte:) Master ligde o kadar ilerleyip sonra sorun çıkarmazsa indireceğim. Çıkmaz dimi?**
YajeYakilis Yamayı 1.03 konami patc e uyumlu hale getirecek misiniz? (Oynayışdaki düzeltmeler bu konami patc i ile geliyor.) Bir de süper lig bank asya play off play out stastüleri de yapılabilir mi? Bunun dışında harika bir çalışma tebrik ederim.
aslan akbey BEN AYNEN KURDUM AMA KADROLAR 4 BÜYÜKLER DIŞINDA DEĞİŞMEDİ SÜPERLİGİN. HOLLANDA TAKIMLARININ KAROSU VAR HALA?
Coldera merhaba bende scoreboard sorunu var exe deki hangi özellikleri seçsem erişim yolu reddedildi diyo sistemim windows 7 neden olabilir acaba?
xuu keşke eski kollardaki XO üçgen daire tuşlarını yapmasaydınız... artık analoglu ve o şekilde kol bulmak çok zor...