karacaoğlu **Arkadaşlar hata yaşamamak için Yamayı silip baştan kurun. Sonra direk fix4' ü kurunuz. Yorumlarınız için teşekkürler.**
buqra3838 GüNCeL'LeNeCeK Mi ??? YeNi SPoR ToTo ve BaNK aSYa LiG'i FaCe'LeR ... SPoR ToTo ve BaN aSYa LiG'i LiSaNSLı FoRMaLaR ... STaDYuMLaR ... v.s.
tamERgem Fix 4ü indirmeden kurduğumda inanılmaz hayal kırıklığına uğramıştım ancak Fix'i indirdikten sonra ne kadar harika bir iş gerçekleştirdiğini gördüm. Büyük bir saygı ile teşekkürlerimi iletirim. Önümüzdeki updatelere taraftar sesleri eklersen mükemmel olur ayrıca.
Ruben Fix 4 ü indirdikten sonra türk telekom arenada hakem düdüğünü çalmadan önce ekran simsiyah oluyor düdük çalınca düzeliyor , bunun bir çözümü varmı?
protes_to yama için öncelikle tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık. indirme işleminde bir sürü siteye uplaod etmişssiniz uğraşıp sağolun biliyosunuz beleş indirdiğimiz için farklı sitelerden indirsek her partı birbiri ile uyumlumu çünkü 1 kaç sayfa geride butun partları aynı sıteden ındırın denmiş aynı siteden indireceksek bir sürü uplaod ne gerek vardı bunun cevabını verırsenız yani linklerin uyumlu olup olmadıgını sevınırım
darqblues 1: bank asyanın adı var takımlar yok 2: süper lig hiç yok 3: 4 büyükler avrupanın diğer takımlarında kalmış 4: oyuncunların bazılarında gözlük var. saçma sapan 5: normal bir yapacaksın açılmıyor. uzun süre bekliyosun genede açılmıyor. 6: normalde yüzü olan futbolcular bile değişmiş bunları geçtim hiç maç falan yapılmıyor. gece indirdim bir hevesle o kadar zamanım boşa gitti. oyun silip tekrar kuracağım. konamı dosyasınıda sildim. save dosyalarımda daha güzel yüz yamaları vardı. hepsi boşa gitti. daha uzunca yazardım burdaki hataları .kısaca bu yama tam bir felakett olmuş. lütfen daha iyi bir yama yapmaya özen gösterin. genede emeğe saygı ancak emekler tam olursa emeğe sevgide olur. iyi günler
CerberusQ7 **Kurmayı bilmeyenler çıkyor meydana yama muhteşem daha iyisini yapabiliyorsanız buyrun gösterin ha yok yapamıyorsanızda adam gibi eleştirin bende öyle sorunlar yok yapamıyorsunuz milleti suçluyorsunuz**
protes_to yamayı kurdum gerçekten çok süper ellerineze sağlık, yalnız bu yama da türkçe spiker yokmu video da var, kurdugum yama türkçe spiker yok birşey yapmam gerekiyor mu acaba yardımcı olurmusunuz
blackeagle60 Öncelikle yamayı yapan arkadaşların ellerine sağlık fakat PerFecT Patch 2012 v1.0 Fix4.rar adlı yamayı indirdim setup'tada belirttiği gibi oyunun kurulu olduğu dizine kurdum ama sadece bank asya 1 var ondada logo yok sadece takım isimleri var ne süper lig nede başka bişey var. yamada hata var demiyorum ama ortada yanlış bişey var orası kesin buda benle alakalı olabilir :) uzun lafın kısası bu yamayı nasıl yüklerim anlatırsanız çok sevinirim tekrar ellerinize sağlk arkadaşlar..
CerberusQ7 **blackeagle60 yamayı sıfır bir oyunun üzerine mi yükledin yoksa yama falan varmıydı önceden**