Güzel bir lig ve takım seçimi olmuş senin için.
Akinfeev ve Wagner Love'ın hala takımda olması senin için bir avantaj. Takımın en önemli mevkiilerinden ikisini sağlama almışsın böylece. Defans oyuncusu yönünden de sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.
Kısacası yeni takımında başrılar...
Teşekkürler Ömer abi :) Evet Akinfeev ve Love'ın olması beni de çok sevindirdi bir de Honda'nın olması. Takıma müthiş transferler yapılmış. Bir MC aradım ama ilk sezonum olmasından olsa gerek keseyi fazla açmadılar :) Defansın ortasında Berezutskiy kardeşleri hazırlık döneminde çok çok beğendim :) Umarım ligde de devam ederiz bu formla :)
Alışıla gelmiş ligler ve takımların dışında bir yee gitmen daha güzel olmuş.. Madem Rusya'dasın Welliton'u kap.. Tabii yaşıyorsa hala.. :D Yeni serüveninde Başarılar..
Welliton'a servet istiyorlar abi fazla genç olmamasına rağmen Ahmet abi :D Teşekkür ederim :)
Teşekkürler kardeşim :)
Cska Moscow'ya gitmen çok güzel olmuş. Çok güzel oyuncular var. :)
Teşekkür ederim :) Gerçekten kadro süper kardeşim :)
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Ligin başlama ve bitiş zamanlarından dolayı şu an Avrupa'da lig maçlar oynanırken bizler hazırlık maçları oynamak zorundayız :D İşte ilk 6 Maçım CSKA'da ;

Genel bir değerlendirme yapacak olursak yani kısaca CSKA ; 'MÜKEMMEL ÖTESİ' bir takım :D Takımlar kolaydı belki ama oynadıkları oyun beni gerçekten mutlu etti :)

Avrupa Ligi'ne gelecek olursak, grupta 5.maçları da oynamışlar. Son maça yetiştim ve rakip çıkmaı garantileyen Almeria. Eğer biz kaybedersek ve Feyenord kazanırsa gruptan onlar çıkacaklar. Ama bize evimizde beraberlik bile yetiyordu ve işte sonuç ;
Gruplarda 6.Maç

Erken dakikada 10 kişi kalan rakibimize top bile oynatmadık. Stoperimiz Berezutskiy kardeşler çoştular :D
Son 32 Eşleşmesi

Geçen sene iyi bir sezon geçiren ancak bu sezon tek kelimeyle berbat bir sezon geçiren Cagliari eşleşmesi mükemmel oldu. Cagliari'yi elediğimiz taktirde rakibimiz ;

CHELSEA!
1.Maç

Daha henüz 16.dakikada sol bekimizin kırmızı kart görmesine rağmen mükemmel bir maç çıkardık. Maçın 3-1 biteceğini düşünürken Akinfeev'in kendi kalesine attığ gol skoru belirledi : 3-2. Rövanşlı bir eşleşme olduğundan o son dakika golü hiç iyi olmadı aslında :)
2.Maç

Rövanşta da 4 tane attığımız Cagliari'yi eliyoruz ve Son 16'ya kalıyoruk !
Son 16'daki Rakibimiz Chelsea !