İstifa etmen iyi olmuş kardeşim sıkılıyor insan hep aynı takımla oynayınca.Umarım Premier Lig'e gidersin. :D
Teşekkürler kardeşim :)
İstifa etmene üzüldüm kardeşim ama karar senin. İnşallah güzel bir takıma gidersin :)
Saol kardeşim :)
Hangi lige gidersen git heyecanlı olacağı kesin.
Umarım büyük bir takımdan teklif alırsın...
Saol abi :)
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

EMRE RUSYA'DA !
Eski Adana Demirspor teknik direktörü Emre, İnter,Manchester United gibi takımların kıskacındayken,büyük bir Avrupa takımına gitmesi beklenirken dün Rus Gazetelerine düşen haber herkesi şaşırttı! Emre Karaoğlan artık CSKA Moskova'da! Yaptığı basın toplantısında Adana Demirspor'dan hüzünlü ayrıldığını ancak burada büyük başarlar elde etmek istediğini söyleyen Emre; ''3.Lig gördüm,2.Lig gördüm,Süper Lig gördüm,kupa gördüm,Avrupa gördüm ve artık Moskova'yı da göreceğim. Çok heyecanlıyım. Yeni bir takım,yeni bir hayat ve yeni arkadaşlar. Bazı sorunlar var takımda aslında. Necid'in satılması,Tosic'in kiralanması gibi. Ancak biz bu sorunları hallettikten sonra muhteşem bir sezon geçereceğiz. Taraftarı beğendim. Transfer konusunda da en fazla 3 transfer yapacağız. Biri Vagner Love'ın yedeği olacağı kesin. Bir de bek istiyorum. Hazırlık maçlarında bunlar dışında eksik görürsek 3.transferi gerçekleştireceğiz.'' dedi.

CSKA MOSKOVA !
Yeni takımım CSKA Moskova'yı ve mücadele edeceğimiz Rusya Premier League'yi tanıyalım...
Logomuz

İsim : CSKA Moskova
Tam İsim : Professional Football Club Central Sports Club of Army Moscow
Kuruluş : 1911
Renkler : Kırmızı - Mavi
Stadyum : Luzhniki Stadı ( 78.000 Kapasiteli )
Başkan : Evgeny Giner
Takma İsimler :
Koni (Atlar)
Krasno-sinie (Kırmızı-mavi)
Armeytsy
Armeytsy Moskvy
Kadromuz

Yıldızlarımız

Kaptanımız : Igor Akinfeev

Transferlerimiz ;
Georgy Schennikov

Eren Derdiyok

Kullanacağımız Taktik

Akınfeev'e ve defansıma güvenim tam olduğundan biraz ofansif bir taktik :)
Stadımız : Luzhniki

Ateşli Taraftarlarımız

Rusya Premier Ligi diğer Avrupa liglerine göre değişik bir lig. Onun hakkında da bir bilgilendirme ;
Rusya Premier Ligi, Rusya'da futbolun en üst seviyesini oluşturan ligdir. 45,000'in üstünde takımın bulunduğu Rusya'da Premier Lig, 16 takımdan oluşur. Sezon sonu puan cetvelinde son iki sıradaki takımların ligden düştüğü Rusya Premier Ligi, birçok Avrupa Ligleri'nin aksine Şubat ayında başlayıp Kasım ayında sona erer. Bu yüzden ligde sezon 2013-2014 şeklinde değil 2013 şeklinde telaffuz edilir. Ligde en çok şampiyonluğu 9 kez olmak üzere Spartak Moskova kazanmıştır. Ancak 2005'ten sonra CSKA Moskova patlama yapan takımdır. 2005'te Rusya Ligini, Rusya Kupasını ve UEFA Kupasını kazanarak ilgileri üstüne çekmiştir.
Geçen sezon Rusya Premier Lig'inde Puan Durumu ;

Avrupa Ligi'ne katılmışık. Orda da gruplarda 5 maçlar bitmiş. Son maça yetiştim yani :) İşte Avrupa Ligi Grubundaki Puan Durumu ;

Evet arkadaşlar artık Rusya'da CSKA Moskova'dayım. Yabancılık çekmeyiz İnşallah :D
Ayrıca takımımız 1911 yılında kurulduğu için 3 sene önce 100.seneleriydi :) 103 yaşında olan bir kulüpteyim :)