İyi para vermiş haa. :D Beklentim arttı transferler hakkında. :D
Teşekkürler kardeşim :) Para konusunda sıkıntı hiç yok ama sorun o Agentlerde ! :D
Ligi iyi bir yerde bitirmişsin . Kupa çok iyi :) Bütçede güzel :) Taksitle kullanırsan çok iyi olur :) 41MN YTL :)
Saol kardeşim :)
Az kaldı Göztepe ile final oynayacaktın :) Bütçe güzel, Avrupa'da başarılar :)
Teşekkürler :)
bu sene çoşturursun takımı o zaman
Paradan sıkıntı yok ama Barcelona değiliz ki istediğimiz her adam gelsin :D Adamlara teklif sunuyorum kulüp kabul ediyor ama sözleşmeye sıra geldi ni kimse imzalamıyor hatta teklifimi bile dinlemiyor... Yorumun için teşekkürler :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adana Demirspor Yönetimi Yurda Döndü !
Bu sezon ülkemizi Avrupa'da temsil edecek olan Adana Demirspor'da sıkı bir transfer politikası izleniyor. İngiltere ve Romanya'ya giden yönetim, dün yurda döndü. Boş dönmeyen Adana Demirspor yönetimi yanlarında Romanya Milli Takımı'nın ve Steaua Bükreş'in önemli defans oyuncularından Mirel Radoi ile anlaştı. 32 Yaşındaki tecrübeli savunmacı hakkında soruları düzenledikleri basın toplantısında yanıtlayan Emre ; ''Savunmaya takviye kesinlikle lazımdı. Radoi'nin sözleşmesi yenilenmedi. Daha doğrusu teklif geç sunuldu. Ancak Radoi bizi seçti. Tam bir kaptanın özelliklerini taşıyan bir oyuncu. Top kapması ve markajı üst düzey. Ülkemiz futboluna alıştığında çok iyi işler yapacak.'' dedi.
Bir gazetecinin 'İngiltere'ye de gitmiştiniz,oradan neden boş döndünüz ?' sorusuna ise ; ''İngiltere'ye muhteşem transferler yapmak üzere gittik. Ancak umduğumuzu bulamadık. Poulsen,Maxi Rodriguez,Didier Drogba,Traore,Clark gibi üst düzey oyuncuların kapısını çaldık. Kulüpleriyle anlaştık. Ancak oyuncular Türkiye'de oynamak istemediklerini söylediler.Biz de üstelemedik.'' dedi. Konuşmasına devam eden Emre; ''Ayrıca yarın ki imza törenine bir başka transferimiz var. Bank Asya 1.Lig'e düşen Adanaspor'un kalecisi Tolga Zengin'i kadromuza kattık.'' dedi.
Bunun üzerine başka bir gazeteci 'Ahmet ve Akın gibi 2 kaleciniz varken Tolga transferi boş bir transfer değil mi?' sorusuna Emre ; ''Herşey dışardan göründüğü gibi değil. Akın ve Ahmet çok iyi kaleciler ancak sakatlıklardan bir türlü kurtulamadılar. Evet 3-5 günlük sakatlıklar geçirebiliyorlar ancak ikisinin de sakat olduğu 5ten fazla maç oynadık. 3.kaleci her zaman lazımdır.'' dedi. Adana Demirspor Tolga için Adanaspor'a 850.000TL'lik bir bonservis bedeli ödedi.

Dediğim gibi onlarca ünlü oyuncunun kapısını çaldık. Para tamamdır ancak oyuncular benim tekliflerimi dahi dinlemiyor... :( :D