Follow the Moskvaa
Down to Gorky Parkkk
Listening to the wind, of changeee :)
Güzel gidiyor :)
Eyvallah kardeşim :D
Maçlar süper kardeşim :) Gol bombardmanları sürüyor :)
Sürmeye de devam edecek inşallah :) Saol kardeşim :)
Maçlar güzel kardeşim. Böyle devam. :)
Saol kardeşim :)
kardeşim uzun zamandır siteye ugramıyorum yine kariyer açmışsın hayırlı olsun(gerçi4.sene ama olsun :D) ads den erken bıkmışın ama csk da güzel olmuş kadro harika
Saol kardeşim ama ADS'den bıkmak demeyelim de yeni maceralar aramaya çıktık diyek :D ADS'den bıkılır mı yahu :D :D
Maçlar süper.Akinfeev her zamanki gibi.Aynen devam kardeşim.
Saol kardeşim :) Gerçekten de müthiş bir kaleci Akinfeev :)
Kaleye adam arıyodum bldm sanırım Akinfeev :D :)
Eğer Türkiye'ye gelirse bir sezon da sağlam defansla 10'dan fazla gol yemez desem yeter herhalde kardeşim :D :D
maçlar güzel geçmiş. hayırlısı olsun
Eyvallah kardeşim :)
---
Uğramışken küçük de bir sunum yapalım. Malum Avrupa'da ligler bitti :) Ama önce Russian Premier League 11.Hafta gelsin :) ;

Müthiş bir maç oldu. Gol beklerken kalemizde golü gördük. 2.yarının başıyla da beraberliği yakaladık. Ama defans nedense bu maç güven vermedi. Defans çizgisini dibe çekip takımı geniş oynatmayı denedim. Aslında başarılı da oldu. Bu skora razıyken 90+3'te o müthiş gol geldi ve 3 puanı bize getirdi Alan Kasaev
Puan Durumu

En yakın takipçimize 8 puanı taktık :D
---
Rusya Kupası Final Maçı : Terek

Taraftarlar Müthiş !

Takımda öyle ! Harika bir maçtı. Hayatımda izlediğim en zevkli maçladan biriydi. Bize 2den fazla gol atan nadir takımlardan biriydi Terek ve maça da iyi başladı. 27'de defansın hatasını affetmediler ve 1-0 öne geçtiler. 2.yarıya daha iyi başlamayı umut ederken 55'de durum 2-0 oldu. Vazgeçmedim ve hemen Wagner Love da oyuna alarak Erenle çift forvet kurdum. Fernandinho'yu da sahaya sürerek defansif bölümü kontrol altına aldım ve Willian'ı ileri çıkarttım. Bu hamleler belki de maçın kaderini değiştirdi. Eren'in 64'de müthiş bir golü vardı ki sormayın :D Kendisi yarattı pozisyonu ve golü attı. Umutlandık. Bu umudumuzu da sona kadar götürdük. Terek de artık yavaş yavaş geri çekilir oldu. Dakikalar 84'ü gösterdiğinde ise o müthiş gol geldi ve maç 2-0'dan 2-2'ye geldi. Böylece maç uzatmalara gitti. Uzatmalara umutlu başlayalım diyerek Mariano'yu sahaya sürdüm ama daha 1.dakikada golü yedik. Ve kaybedecek ne var diyerek ileri yüklendik. Bu baskı da en önemli oyuncumuz Alan Kasaev de sakatlandı ve maça 10 kişi devam etmek zorunda kaldık. 10 kişi kalınca sanki daha iyi oynamaya başladık ve Love tüm Terek'i çalımlayarak skoru müthiş bir vuruşla 3-3'e getirdi ! Ve maç penaltılara kaldı. Penaltılarımızı Fernandinho,Love,Eren,Honda,Ignashevick ile gole çevirirken Terek daha ilk penaltısından Lakhiyalov ile yararlanamadı. Ullua,Georgiev ve Tiui penaltıları gole çevirse de kupa 3-3(5-3) ile toplamda 8-6 ile bizim oldu !!! CSKA'da ilk kupam oldu bu :)

:)
---
Avrupa'da ligler sona erdi. İşte ligler ve şampiyonları !
Spor Toto Süper Lig

Şampiyon GalataSaray !!

---
English Premier League (EPL)

Şampiyon Tottenham !!

---
France Ligue 1

Şampiyon O.Lyon !!

---
BundesLiga

Şampiyon Wolfsburg !!

---
Serie A

Şampiyon AC Milan !!

---
LigA ZON Sagres

Şampiyon Benfica !!

---
La Liga

Şampiyon Atletico Madrid !!

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Yakında tekrar görüşmek üzere hepinize İyi Forumlar... :)