kardeş dediğin gibi bende seedorf,abate,gattuso,borriello kıymaya çalışıyorum. daa bana bi defans birde sağlam kaleci lazım abbiati ile bi yere kadar o dediğin yunan oyuncusu sağlam oyuncu ya kanatta yada göbekte oynar zayıf maçlarda.ben nesta sakatlanırsa diyerekten adil rami adlı oyuncuyu aldım ama şimdi bir tane daha alıcam zapata sağlam oyunucu ama bi kaç tanede daha aklımda defans var bana şuanlık sağlam forvet ve sağlam kale lazm. evet dediğin gibi borç milanın kamçısı ama 110M bütçem var transfer ediceğim adama aylık 100.000tl verio ona şaşırıyom ama şu oyuncuları bi elimden çıkarayım o zaman bakalım ne dicek. flamini ve pirlo sağlam adamlar onları biz emekli edelim. ama sana iki tane adam söyliyebilirm biri khedira birde fellaini bunlar az çok işini görür göbekte. ;)
Kaleci bulmak zor ama oyunun favori kalecileri belli içlerinden sempati duyduğunu al bence.. 110 M transfer bütçesi çok çok iyi.. Bence iyi kullan genç oyuncu alıp yetiştirmek gibi dertlere girmeye uğraşma alacaksan direk kadrona katıp kadronda sıkıntı yaratma bence.. tücrü beli 11'inin arasına en fazla 2 tane at..
bek istiyorsan sola joe mattock yada roversio(çıktımı bilmiyorum) sağa srna yı alderim sana.. ucuz olcak diyorsan rafael yada fabio yu al.. fabio 2 kanatta da oynuyor zaten
Zapatayı alıyordum kulüp para vermedi.. :D Bunlarla hiç anlaşamdım bile... :D mattock hoşuma gitti onu alacağım sağol.. :D
Valla ben şimdiye kadar o kadar çok çevirdim ki kelimeleri abi artık sözlük gibi oldum ama sadece oyundaki kelimeler için konuşuyorum. :D Gerçekten etkili oluyor mu bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez. :)
Konuş konuş iyidir gerçekten işe yarıyor.. Ronaldinho'nun son durumuna bakıyorum disiplinsiz harektler yapıyor diyor ama maçta bunalrı göremiyorsun deli gibi.. Ama konuşma yapmadığın zaman o disiplinsiz hareketle onu çok etkiliyor...

Önemsiz kupanın öensiz mağlubiyeti..

Scn üyeleri, görevlileri ve Ac Ronaldinho kariyeri takipcilerine gelsin.. :D

Sonunda güzel bir seri ile Roma'yı arkamızda bırakabildik.. Artık önüme geçeceklerini sanmıyorum.. Ara transfer döneminde Zapata'yı alıyordum ama kulüp borca izin vermedi ve yattı..
Sizlerin tavsiye ettiğini oyuncular ile anlaşmadım bile kulüp hemen para yok diyo.. Yoksul ayaklarına yatıyor.. :D Ama sezon sonu sizlere sürpriz 2 transfer yapacağım..
Şimdi sırada Barcelona maçı var ve ik maçı yaptım.. Sonuç olumlu kaldı Nou Camp... Messi ve hayranları en iyiyiyi izlemeye devam etsin...
To Be Continue......