ahmet bende açtm bitane milan kariyeri ama buraya koymadım çünkü kendi bilgisayarımda değilim..r4-1-2-1-2 oynuyorum kaleye sadece akinfeev i aldım başka transfer yapmadım.. ronaldinho 7 maçta 6 gol (3ü frikik) 2 asistle oynuyor.. ibra zaten coştu :)... ama takımın defans ve pirlo-ambrossini haric ortasahası çok yaşlı ve bu beni gıcık ediyor ya... nestayla tiagho iyi gerisi fıs.. bu takımı gençleştirmek istiyorum ama çok zaman alcak gibi yaa... inzaghi bile gitmek istemiyor 37 yaşında adam yaa :D... nasıl yapsam acep.. bianda gençleştiririm ama o zaman baya sıkıntı olur diye düşünüyorum..???
Bir anda gençleştirme derim takımın dengesi bozulmasın.. Gerçi ben çok geç cvp veriyorum sana sen ilerlemişsindir bayağı... :D Ronaldinho bu sene çok fena başlıyor ve öyle devam ediyor, sende de aynı şekile olmasına sevindim.. :D Orta saha için Ayew ve Verratti'yi aldım.. İkiside Mc ve Amc aynı mükemmellikle oynuyorlar ama as değiller.. :D Gelişim sürecindeler..
Barcelona'yı elemene şaşırmadım açıkçası. :) Roma'yı da eleyeceğini düşünüyorum Ronnie önderliğinde. :P Yeni ssleri bekliyoruz... :)
Sağol teşekkürler Roma ilk maç beni fena yaptı ama Lig'de ve Rövançta acısını aldım.. :D
başarılar takipçinim her zaman :)
Sağol teşekkürler.. Senin gibi yeni takipcilerin olmasına sevindim.. Uzun zamandır yoktum devam edemedim ama geldim.. Eğlence devam ediyor.. :D :D

Palermo'yu gerçekten tebrik ederim çok iyi oynadılar.. Pastore yıktı geçti vallaha.. İnşallah Yıldızlar Ligi'nde de benimle aynı performansı gösterir.. :D

Üstümden Gladyatör geçti.. :D Ama bunun acısını alacağım...

Böyle beklemiyorduma am güzel oldu moral bulduk.. Peş peşe Roma maçlarım var.. İlk maç Lig maçı, diğeri ise Cl Rövanş.. Bakalım bizleri neler bekliyor..
http://img291.imageshack.us/img291/2985/milanroma.jpg

Sen nasıl başardı yüz yıllık ağaç gibisin, nasıl böyle kaldın, büyürken eskimeyen, geçtikçe DEĞERLENEN..

Onur Recep Kıvrak.......................................