Yeni skinin hayırlı olsun Ahmet abi tam sana göre.Ronnie kalitesini göstermiş Atlanta maçında fazla söze gerek yok.AC Ronaldinho - Barcelona maçlarını bekliyoruz merakla. :D
Sağol Teşekkürler.. Skin bana çok iyi geldi.. Barcelona benim için bi hiç... :D
Abi yeni skinin süper,maçlarda süper ama anlamadığım bu oyun gerçekten düşünceleri okuyo heralde ya. :D Ahmet abi bunun en büyük örneği Ronaldinho diyip duruyor adam şov yapıyor,ben evde adama nası oynusun diye saydırıyorum adam atılıyor vs.vs. bir sürü örnek var zihin okuma gücü var bu oyunun. :D :D
Sağol :D Düşünceleri okuyormu bilmem ama çok fazla işe yarayan özellikler var oyunda.. Etkileşim bölümünü mutlaka kullan.. İngizlizcen çat patsa benim yaptığı gibi gir çeviriciye oradan bilmediğin kelimeleri ayzark yap.. Sürekli Ronnie ile konulşuyorum etkileşimden.. Yarım saatimi alıyor ama değiyor.. :D
ahmet kardeş sana tavsiyem ortasahanın ortasına andersonu al verirlerse tabi... muhteşem bi adam ya.. benim manchester kariyerimde 4-1-2-1-2 oynuyordum ortasahada adamı çok yönlü oyun kurucu yaptım adam gördüğüm en iyi performansı verdi ya.. 40 maçta 10 gol 30 asistle yılın oyuncusu seçilmişti.. defansa zapatayı alabilirsen al.. kaleye akinfeev i tek geçerim :).. forvet olarak ibo ve patoya alternatif olarak genç matia destroyu tavsiye ederim ahmet kardeş.. neyse fazla uzatmayayım devam devam :D
Tavsiyelerin için çok sağol... Zapata'yı düşünüyorum defansım pek beğenmiyorum, 48 ay taksitle aldım oyuncularımı yönetim yeter batırcan bizi dedi en son musluğu kesti.. :D Önerdiğin oyuncuları almak zor ama bir ortasaha düşünüyordum anderson olabilir.. Kaleye gelince Onur'a güvenim sonsuz :D :D
abi tbrk ederim kariyerin bomba
ara transfer döneminde kmi alcaksn
eğer alırsan arshavin veya van persie al abi senin işini görcektir
ayrıca van persie+ronaldinho bnde 40 gol attılar 7 haftada xD
Teşekkürler.. Ronaldinho'nun futbol hayatı bitene kadar kanat oynatmayacağım.. Hiç kanat almayı düşünmüyorum açıkcası.. Senin dediğin oyuncular okadar iyi ve kaliteli ki almak için yönetimle bayapı papaz oluruz.. :D :D
kardeş takımda şuan kimi satcağımı bilmiyorum Of'lu bi yardım etsen :) hiçbiri kıyılmıcak gibi ama bazılarına kıyıcam nıhahaha :))
:D Ben Pirlo'yu satacaktım onun gibisini bulmak imkansız.. Forvet hattından ben Pato'yu satacağım ama sadece sevmediğim için, yoksa çok iyi.. Flamini 7 m civarında satabilirsin buda sana 20 m kazandırır, yani yönetim 48 ay ile taksit yapmana izin veririr.. Flamini ile birlikte Abate'ye de iyi para vereceklerini düşünüyorum.. Dediğin gibi hiç biri kıyılaack oyuncu değil ama yaşları biraz geçtiği için hak ettikleri paraya veremiyorsun.. Pirlo'yu geçen sene 20'ye satardım şimdi 10'dan satamıyorsun... Flamini, Abate ve Yunan bir defans varya adı bi acayip :D Bunları satarsan 20'm ye yatın para kazanırsın 48 ay ile kullanma 45-50 yi bulur.. Milan borç yiğitin kamçısıdır mantığıyla borç yapıyor.. :D Defansa tecrübeli iyi adamlar alırsın... Ben şimdi defans arıyorum Zapata ile bek :D