Maçlar fena değil Ahmet Abi.Bazı şanssızlar olmuş arada normal böyle şeyler.Devam. ;)
Sağol.. Aynen Ligde biraz bocalar gibi olduk.. Roma puan farkını 3 puana çıkardı ama sorun olacağını sanmıyorum..
Zenitte deli kanı var ya :) Neyse gruptan çıktığın için tebrikler.
Aynen aa aar ettiler beni.. İki maçtada dumur ettiler.. :D
şampiyonlar ligi grubu çok enterasan olmuş karambole gidebilirdin 3 lü averajda ki Allah'tn bir problem olmamış başarılar
Son maçtan önce çıkmayı garantilemiştim ama son maç yenilince öyle gözüktü.. :D
Başarılar Şl çok enteresan :)
Sağol.. Evet öyle zaten kupayı alaaıma pek iannmıyorum ama gittiği yara kadar zorlayacam.. :D
Gruptan çıktığın için tebrikler. Roma da elbet puan kayıpları yapacaktır...
Sağol.. İnş bende öyle umuyorum ama zibidiler fena.. :D
Palermo'dan Pastore-Hernandez gibi isimleri kadrona katmanı öneririm. INTER takımına dikkat, alttanda oyuncular çıkartıyorlar. Milan'ın en büyük problemi bildiğin gibi yaş ortalaması.. Bazı oyuncularda ciddi sıkıntılar yaşayabilirsin. Aman dikkat.
Teşekkürler.. Önerdiğin oyuncular gerçekten çok iyi sağol ama sadece Pastoreyi alabilirim oda MC için AMC'de Ronaldinho ile sonuna akdar devam edeceğim... Peşinden ise Verratti'yi yetiştiriyorum.. İnter'i kolluyorum ama Roma beni sıkıntıya sokuyor.. Yaş ortalamasını seneye düşürücem defansımda kötü...
Maçlar fena değil . Gruptan çıkmana sevindim . İnşallah iyi bir kura çekersin ...
İnş.. İyi bir kura çekmezsem beni perişan ederler... :D
Maçların güzel Ahmet abi.Gruptan çıkmışsın başarılar. :)
Sağol.. Sonuna kadar devam edecez bakalım..
slmlar maclarin gayet guzel ahmet kardes.. bende bilgisayarim garantiden geldiginde milan kariyeri yapacam nasip olursa :) .... ronaldinho seninle daha da cossun insallah :) devam devam :)
Teşekkürler, sağol... İnş bir an önce sende başlarsın sıkıt akipdcin olurum.. Ronaldinho gerçekten benimle çok başka.. Arada bir izin veriyorum özel konuşma yapıyorum yoksa oynamaz bu.. :D :D
Arkadaşlar kısa bir süreliğie kendi kendime ara vermiştim.. Gerçektende bütün karıyerlere ilgi azdı.. Ve bu canımı sıktı.. Sadece belirli bir kaç arkadaşımız kardeşimiz takip ediyordu ve bende bunun için biraz bkledim ve gelen destekleri gözlemledim.. Herkese desteğinden dolayı teşekküler yarınadn itibaren AC Ronaldinho'nun kariyeri devam edecektir...
....To Be Continue....