PiNo20 çok saol perco. sen bi yeteneksin gerçekten. bizlere setup kolaylıgını sağladıgın için ayrıca teşekkürler. iyi çalışmalar.
korhan12 **Perco tek kelimeyle harikasın videoda sorunda olsa yinede mükemmel duruyor.Tezahuratlarda çok güzel olmuş.Yama çok güzel olmuş bide oyuncuların faceleri olursa süper olur.Böyle bi yama yaptığın için çok teşekkür ederim.**
Perco1907 Perco tek kelimeyle harikasın videoda sorunda olsa yinede mükemmel duruyor.Tezahuratlarda çok güzel olmuş.Yama çok güzel olmuş bide oyuncuların faceleri olursa süper olur.Böyle bi yama yaptığın için çok teşekkür ederim. faceler olmazmı... bütün yerli yabancı takımların en az 10 face ve hair var oyuncu olarak.
erkek 10 Tek kelimeyle süper bir yama.Tezahürat böyle ise ben başka tezahüratları düşünemiyorum.Sahayı çok beğendim.Ayrıca logo da ayrı bir güzel ellerine sağlık
Perco1907 **Yorumlarınız için sağoln lig tv logosu evoda bir yabancı cocuk cizmis bende aldim izin almadim ama ismini belirticem artı arkadaşlar OF bitti FACE lerde bitti sadece tezauratlar ufak grafik ve en önemlisi TSL stadium edit leri kaldı büyük kismi bitti gitti artık :D **
PiNo20 Yorumlarınız için sağoln lig tv logosu evoda bir yabancı cocuk cizmis bende aldim izin almadim ama ismini belirticem artı arkadaşlar OF bitti FACE lerde bitti sadece tezauratlar ufak grafik ve en önemlisi TSL stadium edit leri kaldı büyük kismi bitti gitti artık :D büyük bir kısmı bitmiş fakat anlattıklarına bakarsak çok iş var gibi duruyor. stadyum editleri falan :D
kubi1925 Yama süper lierliyor. Videoyu izleyemedim görüntü sabit kalıyor. :( Setup olarak vermeniz çok güzel :) Torrent olarak da upload edecek misiniz?
Marsis Spiker ingilizce mi anlatacak türkçe mi? Türkçe ve İngilizce spiker seçeneklerinin olacağı söylendi zaten.
BursaMania Peki nasıl seçeceğiz Ya kardeşim acayip sorular sormakta üstüne yok :) Oyun menüsünde özelliklerden dil seçeneklerini değiştirebilirsin, sanırım Perco yapınca orada Türkçe ve İngilizce seçenekleri olacak. İstediğini seçersin.
PiNo20 perco yamayı beklerken bize de ne kadar kaldığıyla ilgili bilgi versen çok iyi edersin. tabi benm fikrim bu. bakıyorum da son mesajlarda herkes ne kadar kaldığını merak ettiğini belirtiyor. neyse çıkar artık ya şu harika eseri :D