hmssf Peki nasıl seçeceğiz Ya kardeşim acayip sorular sormakta üstüne yok :) Oyun menüsünde özelliklerden dil seçeneklerini değiştirebilirsin, sanırım Perco yapınca orada Türkçe ve İngilizce seçenekleri olacak. İstediğini seçersin. Bilmediğimden soruyorum.Acayip soru ama ne yapalım.Öğrenmek istiyorum.Sağol bu arada.
Artiks **Perco 1907 Pes 6 oyununda menü sorunu yaşayanlar çok var ( Siyah Ekran ve Sadece Bir Bant ) . Bu yamadada aynı sorun olacak mı ?**
Laz0vic Eren kusurabakma işlerim dolayısıyla uzun bir süredir yoktum.Arkadaşlar yama için Türk Telekom Arena çalışmaları başlamıştır.Yapım aşamasındadır.
devranronaldo **Abi walla bizde umudu kestik statlardan iyiki geldin TT Arena harika olmuş ellerine sağlık Bank Asya 1.Lig stadları ne alemde abi?**
cimboom Eren kusurabakma işlerim dolayısıyla uzun bir süredir yoktum.Arkadaşlar yama için Türk Telekom Arena çalışmaları başlamıştır.Yapım aşamasındadır. Iste bu diyorum baska bisey demiyorum.
Live_Soccer Eren abi heralde çalışmalara hız verdi ondan foruma girmiyordur.Bu arada Arena çok güzel seninde katkın göz ardı edilmez Laz0vic.
PiNo20 eren abi sabırsızlanıyoruz artık ya lütfen çıkar şu şaheseri de keyiflenlim abi daha ne kadar bekliycez :)
Perco1907 İlginiz için sağolun. Murat stad süper olmuş eline sağlık, yama devam ediyor ve bende stadları editliyorum birde ayrıca konyayı çiziyorum.
scuf usta ortalama ne kadar kaldı uzun zamandır beklemedeydik tahminen ne kadar sürer bitişi herkez bu yanıtı bekliyor senden , artık yeni bişeyler ekleme fazla bekleyecek halimiz kalmadı :) olduğu kadar çıksın artık
PiNo20 bence de eren abi scuf arkadaşa katılıyorum. olduğu kadar abi senin 4 ay boyunca uğraşman zaten ne kadar harika bi yama olacağının mesajını verdi bize. tahminen ne kadar sürer bitişi çok büyük merak içindeyiz :)
korhan12 **Bence öyle hareket etmek yanlış olur. Yama tam bitmeden yamayı çıkarmak olmaz yarım kalır o zamanda kimse beğenmez. Bence yama tam olsun o zaman çıksın. Arenada mükemmel gidiyor.**
PiNo20 eren abi kaç aydır uğraşıyor. şimdi uğraştıkları da sırf biz yamada kusur bulmayalım diyedir. bu çocuğun da oturup bi rahat nefes almaya hakkı var diye düşünüyorum. o yüzden olduğu kadar diyorum. yanlış anlamayın. tabi herkes kusursuz bi yama ister ama kusursuz bi yama olsun diye de hazırlayanın bu kadar vaktini çalmayalım. benim fikrim bu yönde. görüş farklılığı olabilir tabi ki ama bilesiniz ki eren abi şu anda vaktinin çoğunu bizim için ayırıyordur.