arkadaşlar vakit oldukce en hızlı ve kaliteli bir şekilde yapmaya çalışıyorum bazen cok sıkılıyor elimi sürmüyorum 1gün bu aralar sinavlar vardi orda aksaklık oldu işte bitirmeye çalışıyorum. Yorumlarınız için teşekkürler inönü stadyu değilde tüm STSL stadlarına edit çekmeye çalışıcam.
Stad işindeki özenine bravo diyorum, tebrik ediyorum Perco. Gerçekten çok büyük iş yapıyosun, en büyük tebriği hakediyosun, bir de bana göre yamadaki gerçekliği birinci elden etkileyecek olan stadlara özen gösteriyosun. Önceki sayfalarda konuşmuştuk örneğin; şu an yamada kendi adıma en dikkat ettiğim konu Bursa Atatürk Stadı'ndaki kapalı kale arkası tribünün deplasman tribünü olup olmayacağı, umarım o sorun hallolur ve Cem abinin editlediği gibi deplasman tribünü doğru yerinde azınlık olarak bulunur, kapalı kale arkası home team tribünü olur. Aynı şekilde Şükrü Saracoğlu, Bjk İnönü (bu konuda sıkıntısı yok gerçi İnönü'nün), yeni yapılacak muhtemel TT Arena, Avni Aker, Kadir Has gibi eli yüzü düzgün stadlarda da bunlara dikkat edilmesi taraftarıyım. Dediğim gibi küçük gibi görünse de böyle güzel bir yamayı harikanın da ötesine taşıyacak detaylar kanımca.
Ayrıca ben şöyle birşey yazmıştım önceki sayfalarda cevap vermemiştin:
"Özellikle Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya'da birçok takım (hatta hemen hemen tüm takımlar) formalarını farklı şort ve çorap kombinasyonlarıyla giyiyolar. Örneğin; Fb'nin bazen çubuklunun altına beyaz şort ve çorap giymesi, aynı şekilde Bursaspor, Trabzonspor, Galatasaray, Gaziantepspor, Eskişehirspor vs vs uzar gider bu böyle. Ben de sizden formalarda buna dikkat etmenizi istiyorum. Nasıl yapıldığını bir türlü bulamadım, sanırım formanın config dosyasında bir ayar oluyor, bazı formalar bahsettiğim şekilde farklı kombinasyonlar, alternatif şekillerde giyilebiliyor. Ne bileyim kimi takımların forması beyaz şort ve renkli çoraplarla giyilebiliyor falan. Örneğin bazen Beşiktaş beyaz forma siyah şort beyaz çorap giyiyor, bazen siyah forma beyaz şort ve çorap giyiyor vs. Bu nasıl yapılıyorsa umarım siz de özellikle Türk takımlarının hepsinin formalarına yaparsınız (çok zor değil sanıyorum), belki ufak bir detay ama oyunu daha gerçekçi ve zevkli yapacaktır."
Bunu dikkate aldın mı, yapacak mısın acaba bunu?