Scoreboard harika görünüyor Perco emeğine sağlık.
Alakasız, belki ufak bir detay ama bence oyunu daha gerçekçi ve zevkli kılacak bir ayrıntıyı paylaşmak istiyorum kardeşim. Özellikle Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya'da birçok takım (hatta hemen hemen tüm takımlar) formalarını farklı şort ve çorap kombinasyonlarıyla giyiyolar. Örneğin; Fb'nin bazen çubuklunun altına beyaz şort ve çorap giymesi, aynı şekilde Bursaspor, Trabzonspor, Galatasaray, Gaziantepspor, Eskişehirspor vs vs uzar gider bu böyle. Ben de sizden formalarda buna dikkat etmenizi istiyorum. Nasıl yapıldığını bir türlü bulamadım, sanırım formanın config dosyasında bir ayar oluyor, bazı formalar bahsettiğim şekilde farklı kombinasyonlar, alternatif şekillerde giyilebiliyor. Ne bileyim kimi takımların forması beyaz şort ve renkli çoraplarla giyilebiliyor falan. Örneğin bazen Beşiktaş beyaz forma siyah şort beyaz çorap giyiyor, bazen siyah forma beyaz şort ve çorap giyiyor vs. Bu nasıl yapılıyorsa umarım siz de özellikle Türk takımlarının hepsinin formalarına yaparsınız (çok zor değil sanıyorum), belki ufak bir detay ama oyunu daha gerçekçi ve zevkli yapacaktır. ;)