Lazovic kardeşim şu sıralar siteye giriş yapamasa da ben kendisine şimdiden çok teşekkür ederim gayreti ve emeği için, güzel olmuş gerçekten. Fakat şu deplasman seyircisi olayı hakkında birşey söylicem. Lizarazu'nun yani Cem abinin editlediği Bursa Atatürk'te (ki Lazovic de o stadı editlediğini söylemiş) en güzel olaylardan birisiydi, Cem abi deplasman seyircisinin yerini doğru ayarlamıştı. Normal Konami'nin mantığına göre şu yeşil beyaz çatısı olan kapalı kale arkası tribünü komple deplasman taraftarının oluyor, ki asrın hatası. Orası asıl Bursaspor taraftarının, Teksas'ın yer aldığı tribündür. Yanlış hatırlamıyorsam Cem abi onu düzeltmişti, açık kale arkasının tv'ye yakın olan alt köşesini deplasman takımının bölümü yapmıştı, ki doğrusu da budur. Bu Lazovic kardeşimin editlediği stadda da bu şekilde olur umarım, çünkü gerçekçiliği çok etkileyen bir detay.
Ayrıca Perco onu düzeltirsen kayboluyor demişsin ben o yüzden açtım bu konuyu. Cem abi yapmıştı diye hatırlıyorum yukarıda anlattığım gibi. Ki hatta şu an o editlenmemiş eski İnönü Stadı'nın da deplasman bölümü doğru ayarlanmıştır, resim paylaşmıştınız hatta Bursaspor taraftarının pankartları falan vardı. Orası gerçek deplasman bölümü İnönü'nün, komple kale arkası değildi yani.
Velhasıl umarım bu editlenen Bursa Atatürk Stadı'nda da yukarda anlattığım gibidir gerçeklik açısından, Cem abi onu düzeltmişti çünkü.