Saraçoğlu olarak cem abinin editi kullanılacak.Ama texturelerini editleyebilirim.Bank Asyadan 6 tane stad kaldı yavaş yavaş bitiyor.Bunda çözdüm ya daha bişey istemem dünyada bir ilk oldu bu stad için :) Harika bi İnönü olacak göreceksiniz.
Lazovic kardeşim tebrik ederim gayretin ve emeğin için, büyük iş başarmışsın gerçekten. Fakat birşey sormak istiyorum; bu seyircilerin sıklığını artırmanız mümkün mü? Bu editlenen İnönü Stadı'nın kötü özelliklerinden birisi o seyirciler. Çok aralıklı duruyolar sanki(Pes 6'nın bazı stadlarında var bu sorun). Normal maç öncesi görüntülerde normal gözüküyor fakat oynamaya başladığınızda sanki tribünlerin bir sırası boş, diğer sırası komple dolu gibi görünüyor. Ben istiyorum ki seyirciler daha sık olsun ve stad dolu gözüksün, yoksa aralıklı seyircilerde çok çirkin bir görüntü ortaya çıkıyor. Kastettiğim stadın oyun ya da maç gereği boş olması değil, anlamışsındır. Seyricilerin çok aralıklı olması, sık olmaması görüntüyü bozuyor yani. Paylaştığın resimlerde de aralıklı seyirciler gözüküyor tam olarak anlamadıysan ;)
Ha bir de yeni bir Bursa Atatürk çizilmesinin mümkün olmadığını, sadece staddaki koşu pistini kaldırabileceğini söylemiştin. En azından dediğin gibi koşu pistini kaldırırsan Cem abinin editlediği stadda, iyi olur diye düşünüyorum. Teşekkürler.