Perco1907 Oyunda şampiyonlar ligi ve become a legend olacak mı ? Pes6'da öyle bir özellik yok maalesef.
LOmbiE en geç ne zaman yayınlanır artık bi tarih verebilirmisiniz ? classic takımlarda eski oyuncular mevcutmu hollandada cruyff arjantinde maradona gibi ?
Perco1907 **yok siteye koydugum resim oyunda problem yok arti masterlıgde UEFA VE CL varmış ya masterlıgde ıyımıs heycanlandım bende oynamak ıcın :D Masterlıg 2 ''Bank asya'' TRT 1 Master Lig 1 ''STSL' Lıg tv verıcek oyunda eheuheuhe**
PiNo20 yok siteye koydugum resim oyunda problem yok arti masterlıgde UEFA VE CL varmış ya masterlıgde ıyımıs heycanlandım bende oynamak ıcın :D Masterlıg 2 ''Bank asya'' TRT 1 Master Lig 1 ''STSL' Lıg tv verıcek oyunda eheuheuhe pero kardeş harika bi çalışma ellerinize sağlık çok sabırsızlanıyoruz artık :D bize ne zaman çıkacağı ile ilgili biraz bilgi versen de rahatlasak :D sınavlar da bitti artık iyice heyecanlandık
CerberusQ7 *Perco yaklaşık 2-3 aydır siteyi ziyaret ediyorum üye değildim.Sırf seni kutlamak yamadan sonra tşk edebilmek için üye oldum teşekkürler, başarılar*
BursaMania Sabırsızlanıyoruz Perco artık, çıldırt bizi :D Bursaspor formalarının sırtına resimdeki Ülker update'ini çekmen mümkün Perco? Ligin 2.yarısında tüm formaların sırtında bu şekilde Ülker reklamı olacak.
Live_Soccer resimler çok güzel abi galatasaray'ın yeni transfelerinden birinin yüzünü paylaşabilirmisin :)
PiNo20 arkadaşlar yamanın harika olacağı kesin. benm artık tek merak ettiğim okullar bitince tatilde oynayabilecek miyiz ??
Perco1907 sağolun yorumlarınız için vakit oldukça yapmak ve erken cıkara bilmek. yeni resim paylaşiyorum.