@mertmevo v @cnkhmtcgl
İkinize de takip ettiğiniz için teşekkür ederim :D ManU Cardozo'yu soruşturdu. Rafael + 22M£ istedim. Kabul ettiler ve transfer gerçekleşti. Onun ardından forvette açığı kapatmak için ben de ManU'dan Rooney'i 40M£'a istedim ve kabul ettiler. Rooney'i zor ikna ettim ama sonunda benim takımımın formasını giyecek :D
Takip etmeye yeni başladım geç oldu biraz ama başarılar zaten başarılı oluyorsun. :) Real Madrid i elemeni bekliyorum.
(Bu arada bencede üstteki resim rooney onu aldıysan helal olsun ne diyim :)
Valla Real Madrid'den tırstığımı söylemeden edemycem :D İnşallah elerim diye umuyorum. Bakalım neler olacak.
-------
Ocak Ayı (Ara Transfer Dönemi)
------------
Transfer: Aaron Lennon

Milli takımının ve Tottenham'ın yıldız İngiliz'i Aaron Lennon, 25M'ye takımımıza katılmıştır.
Transfer: Rene Krhin

Son zamanlarda büyük gelişme gösteren Rene Krhin, Bordeaux'tan 5M ile takımımıza katıldı.
Transfer: Oscar Cardozo

Cardozo, Rafael+22M£ ile takımımızdan ayrılmıştır. Kendisine yeni kariyerinde başarılar diliyoruz.
Transfer: Rafael

Manchester United'in genç yıldızı Rafael, takımımıza katılmıştır.
Transfer: Wayne Rooney

Dünya'nın en iyi futbolcuları arasında gösterilen; teknik direktörümüzün uzun zamandır peşinde olduğu fakat Ferguson ile arasındaki buzları bir türlü erimediği için 90M£'luk teklifimizi bile kabul etmeyen Manchester United, Louis van Gaal'in takıma geçmesi ile 40M£'a anlaşılmıştır.
Transfer: Sotiris Ninis

Geçen sezon başında takımımıza katılan Sotiris Ninis, bir türlü beklenen performansı karşılayamayınca 2.6M'a Reggina takımına transfer olmuştur.
Muhammet Demir

Menajerimiz Güngör; Muhammet Demir'in geleceğini düşünerek FC Bayern takımına uyarı vermiştir.
Lig Maçı

Güngör: Henüz kadromuz tam oturmadı. En azından 3 puanı kopardık.
Muhammet Demir

FC Bayern, Menajerimizin uyarısını dikkate almayarak Muhammet Demir'e teklif yapmıştır ve teklifleri kabul edilmemiştir.
Lig Maçı

Lig Maçı

Portekiz Kupası 5. Rnd Maçı

Haber

Transfer: Cesc Fabregas

Arsenal takımının genç kaptanı Fabregas, takımımıza 65M ücretle katılmıştır. Kendisine kulübümüzde başarılar diliyoruz.
Lig Kupası Grup Maçı

Haber

Transfer: John Obi Mikel

Chelsea takımının Nijeryalı oyuncusu Mikel, takımımıza 24M ücretle katılmıştır.
Bir Fotoğraf..

Eskiden ezeli rakiptiler. Şimdi ise aynı formayı terletiyorlar.. John Obi Mikel ve Cesc Fabregas.
Lig Maçı

Lig Tablosu

Genel Kadrom

Transfer Dönemi Özeti

Ödül

Bir Sonraki Mesajım: Şubat Ayı