Görsellik olarak baya güzel bi kariyer olmuş lig de ve kupa da iyi gidiyosun transferlerden biri akinfeev diğeri de Diego Forlan olmalı yada Diego Lugano uzun bir kariyer olması diliğiyle başarılar
Uruguaylıyı bilemedin :D Teşekkür ederim :D
Şampiyonluk güzel olmuş :) Transferlerini bekliyorum :)
Öyleyse sıcak sıcak transferleri koyalım :D. Bu sezon hiç beklemediğim bir şey oldu ama yine de korkak davrandım sadece 3 tane yıldız aldım :D Nasıl oldu bilmiyorum Benfica çok mu zengin. Transfer bütçesini 150M Pound yaptı ağzımı 2 gün kapatamadım :D
-------------------------------------
~~2. SEZON BAŞLIYOR~~
Temmuz Ayı
Transferlerim
Gelenler:
Luis Suarez

Luis Suarez, 2,5M'u peşin olarak 11 M ücretle Ajax takımından takımımıza katılmıştır.
Igor Akinfeev

Akinfeev, CSKA Moskova'dan 7,75M Pounda transfer edilmiştir.
Joao Moutinho

Moutinho, 5M Peşin olmak üzere 24,5M'a Manchester City'den transfer edilmiştir. Moutinho imzaladıktan sonra ülkesine geri dönmekten duyduğu mutluluğu dile getirmiştir.
Jozy Altidore

Uzun süredir gündemimizde olan ama Hull City'de kiralık oynadığı için bonservisini alamadığımız Altidore, Villareal takımından 3.7M ücretle transfer edilmiştir.
Eyong Enoh

Enoh, Moutinho'ya alternatif olarak Ajax'tan 1,9M'a transfer edilmiştir.
Delano van Crooy
van Crooy, gözlemcimizin isteği üzerine VVV Venlo'dan 245K ile takımımıza katılmıştır.
Gidenler
Mantorras
Cesar Peixoto

Takım içinde sürekli huzursuzluk yaratan Peixoto Swensea takımına 1.2M'a satılmıştır.
Maxi Pereira

Pereira, Dinamo Kiev takımına 1.7M'a satılmıştır.
Luis Filipe

Filipe, Standard Liege takımına kiralanmıştır. Liege kulübünden 60K ücret alacağız.
Hassan Yebda

Yebda, 2.3M'a Fransız ekibi PSG'ye satılmıştır.
Javier Saviola

Saviola, İspanyol Atletico Madrid kulübüne 5M'a satılmıştır.
Ariza Makukula

Kayserispor'da kiralık oynayan oyuncumuz Makukula, sözleşmesi bitince takımımıza geri gelmiş ve 1.2 M ücretle Standart Liege takımına takılmıştır.
-----------------
Temmuz Ayı Başladı

Hazırlık Maçı

Güngör: Yeni takım henüz oturmadı. Bu kadro birbirine alışınca Şampiyonlar Ligi şampiyonu bile olabiliriz. Yönetimimize teşekkür ediyorum.
Zirve Hazırlık Ligi Maçı

Zirve Hazırlık Ligi Maçı

Zirve Hazırlık Ligi Maçı

Zirve Hazırlık Ligi'nin Şampiyonu: TOTTENHAM
Hazırlık Maçı

Güngör: Harika bir maçtı.
Hazırlık Maçı

Güngör: Ligde de böyle oluruz umarım.
Hazırlık Maçı

Güngör: Mutlaka galibiyet almalıydık. Anlaşılan kadromuz daha yetersiz. Biraz daha takviye yapmayı düşünüyorum.
---------------- Yüzyılın Transferi