Yılı şampiyonlukla kapatıp seneye 3'te 3 yapmalıyız. Şanssız bı kura olmuş Real Madrid , Rooney , Fabregas ve Mikel oynasaydı turu geçerdik ama neyse hiç takma şampiyonlukla kaparız yılı :)
Evet baya şanssızdık ama olsun öbür sene artık :D
real madrid şanssız bir kura bu sezon şampiyon olup gücümüzü seneye saklamalıyız,bu arada tema ismi nedir?
Evet ben de öyle düşünüyorum.
Transferler süper hacı.Real Madrid'e elenmene o kadar üzülmedim.Rajkovic tam bir baş belası.Ben gönderirdim takımdan anında.Bu arada temanın adı neydi ?
Rajkovi'in yerine kimi önerirsin mesela ?
şmidi senden messi yada ronaldoyu bekliyoz :D
Bütçe bitti :D Küçük bir transfer yapabileceğimi bile sanmıyorum :D
Temayı soranlara: http://soccercenter.net/dosyalar/tema-elite-skin_2147
-----------
1 Nisan 2011 Fanatik Röportajı
----------------

FANATİK: Değerli hocam. Öncelikle röportaj isteğimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Berkan GÜNGÖR: Asıl ben teşekkür ederim. Ülkemin gazetesine röportaj vermek beni mutlu edecektir.
FANATİK: O zaman ilk sorumuzla başlayalım. Çok başarılı bir futbol kariyeri geçirbiğinizi hepimiz biliyoruz. Kariyeriniz boyunca menajerlik yapacağınızdan hiç bahsetmemiştiniz. Ne oldu da birden menajerliğe soyundunuz.
Berkan GÜNGÖR: Evet menajer olmayı düşünmüyordum. Bir futbol akademisi kurarak ülkemin futbolcu pazarlarından birisi olmak hedefim vardı. Ama Benfica başkanı bir gece beni arayarak ertesi gün benimle konuşmak için İstanbul'a geleceğini söyledi. Geldi ve her konuda anlaştık. Böylece menajer oldum.
FANATİK: İlk tecrübenize göre çok iyi bir menajerlik kariyeri yaşıyorsunuz. Bunu neye borçlusunuz ?
Berkan GÜNGÖR: Elbette kendi hocalarıma. Zamanında Ferguson, Scolari, Mourinho, Ancelotti gibi büyük menajerlerle çalıştım ve hepsinden bir şeyler kaptım. Yani onların karışımıyım diyebiliriz.
FANATİK: Şu an takımınıza nasıl transferler yaptığınız herkesin dilinde. Nasıl oldu da bu kadar yıldızı bir takımda toplayabildiniz.
Berkan GÜNGÖR: İlk önce yönetimimiz çok iyi bir transfer bütçesi verdi. Ben de bütçeyi layığı ile harcadığımı düşünüyorum.
FANATİK: Gelecekte yeni yıldızlar görebilecek miyiz ?
Berkan GÜNGÖR: Transfer politikam hakkımda konuşmamam daha doğru olur diye düşünüyorum.
FANATİK: Sizce Dünya'daki en iyi menajer kimdir ?
Berkan GÜNGÖR: Şüphesiz Alex Ferguson.
FANATİK: Mourinho'nun yükselişi hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Berkan GÜNGÖR: Elbette o da harika bir isim. Genç yaşına rağmen yaptıkları ölçülemez. Ama Mourinho'nun Ferguson kadar olamayacağı da kesindir.
FANATİK: Pellegrini'nin kontratı bu sene bitiyor. Real Madrid Pellegrini'nin yerine sizi düşündüğünü açıkladı. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Berkan GÜNGÖR: Bunu duyunca çok gururlanmıştım. Ama Benfica'ya bir sözüm var. O sözümü yerine getirmeden hiç bir takıma imza atmayı düşünmüyorum.
FANATİK: Benfica'ya verdiğiniz sözü merak ettik açıkçası .....
Berkan GÜNGÖR: Bu takıma şampiyonlar Ligi'nde en az yarı final oynatacağım.
FANATİK: Bu konuda umarız ki başarılı olursunuz. Tüm Türkiye'nin kalbi sizinle atıyor.
Berkan GÜNGÖR: Herkese teşekkür ederim. Destekleriniz beni mutlu ediyor.
FANATİK: Peki sizce en iyi yabancı futbolcu kimdir ?
Berkan GÜNGÖR: Benim tercihim Wayne Rooney. O harika birisi. Nereye koyarsanız koyun oynuyor. Kendisinin menajeri olduğum için onu çok iyi tanıyorum. Her takıma lazım bir futbolcu.
FANATİK: En iyi Türk futbolcuyu soracak olursak ?
Berkan GÜNGÖR: Şüphesiz Emre Belözoğlu. Hem agresif, hem ruhuyla oynuyor. İlerleyen yaşına rağmen at gibi koşuyor.
FANATİK: Arda Turan'ın Real Madrid'e transfer olması hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Berkan GÜNGÖR: Arda hak ettiğini aldı. Bu transferde geç bile kalındı. Umarım çok forma şansı bulur. Başarılı olacağından eminim.
FANATİK: Türkiye'de hangi takımın taraftarısınız ?
Berkan GÜNGÖR: Kalbimdeki takım Fenerbahçe'dir. Ama şu an ben bir menajerim; işim Galatasaray'a düşerse orada da seve seve menajerlik yaparım. Duygular her zaman arka plandadır.
FANATİK: Türk milli takımının teknik patronu olsanız, ilk 11'iniz nasıl olurdu ?
Berkan GÜNGÖR: Volkan Demirel - Gökhan Gönül, Servet Çetin, Ömer Toprak, Hakan Balta - Hamit Altıntop, Emre Belözoğlu, Arda Turan, Tuncay Şanlı, Kazım Kazım - Mevlüt Erdinç
FANATİK: Bu kısa ve güzel röportajınız için tekrar teşekkür ederiz. Size kariyerinizde başarılar diliyoruz. Unutmayın ki tüm Türkiye sizi destekliyor.
Berkan GÜNGÖR: Ben teşekkür ederim. Destekleriniz eksilmesin.