yha arkadaşlar 1. partı açtım masaüsütüne çıkardım yükledim sonra konamı dosyasını belgelerime attım documend settingi c ye attım oyuna girdim menü fln değismis lig logoları değismis kramponlar gelmis ama spor toto süper ligte hollanda amblemleri ve isimleri örn. Bucaspor,Groningen olmus amblemide groningen amblemi ancak secince bucaspor forması ckıyo oyunculrda groningen oyuncuları bütün süper lig takımları böyle.bank asyadada amblemlerin bazıları olmus takım isimleri farklı.ingilterede amblemler olmus takım isimleri farklı.maca girerken stad introları doğru ama mac icinde eski pes stadlarına dönüyo.biri cözüm blsun bu soruna lütfen yardımcı OLUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN BEYLERRRRRRRRRRR ?????????????????????
İki tane Konami dosyası var. Sen tekini atmışsın. Hangi sistemi kullanıyorsan ona uygun olan kuruluma ilk mesajdan bakmalısın. Stadlar oyuna eklenmedi. Yine ilk sayfada ayrı olarak stadlar verilmiş.
Konami-lig tv-Documents ilk sayfadaki link ölmüş bi bakın ama ya sonrada neden sinirleniyosunuz falan filan diyorsunuz
Link sağlam. Sitede bazen sorun olabiliyor. Başka zaman deneyin.
"Load failed because data is from a different version"
Yazısı geliyor ve oyuna girişte tamam diyerek geçiyorum kadrolar ve formalar karışık oluyor yardım lütfen. : )
arkadaşlar bendeki sorunun aynısı nolur bi çare bulun
1.3 patchi yüklediniz mi?