danger50 1.03 patch de yükledim şimdi o sorun yok ama süper toto ligi ve bank asya ligi yok lig ismi var bank asya ve süper toto ama takımlar değişik mesela süper toto liginde ajax takımı var futbolcuları felan ajax sın ama forma antalyaspor forması.. yardım
lowersgrief Oyun mükemmel.. Teşekkür ederim böyle bir yamayı bizlere tattırdığınız için. Ancak oyun içinde atmalar var. Bunu nasıl çözebilirim. ?
Neo Hey Allahım ya. Arkadaş neden ısrarla aynı soruyu sorarsınız. Okuyun önceki mesajları araştırın biraz.
Neo Çok değil üç sayfa geride açıklamışım. Sana bütün mesajları oku mu dedim? 3 sayfa geriye bakacak zamanınız yoksa indirmeyin o zaman. Soru da sormayın. Oyunda oynamayın nasıl olsa vaktiniz yok.
_fb_78 o kadar dediğin gibi yükledim yama bir türlü kurulmuyor:S bir bilgilendirme istiyorum nasıl kurulcak bu yama ?
lowersgrief Yama harika. Birde atmalar olmasa daha harika olacak. Lig'de maç yapacakken formalar çıkıyor ve kapanıyor. Bunun bir çözümü var mıdır ? Şimdiden teşekkürler.
nthere extra formaları nasıl kullanacağız? (örn. Fenerbahçe Yeşil Forması) oyuna girerken 1 ve 2 tuşlarıyla ev sahibi ve deplasman takımlarının alternatif formalarını seçebilirsin.
knut36 mesela hapoel tel avivin emblemi yanlis galiba be levanteninki logoda LLEVANT U.E. yaziyor oda yanlis LEVANTE U.D. yazmasi lazim
knut36 birde bazi takimlarin ismini degistirdim editörden bate borisov gibi.. yanlisti ve yeboah yanlis takimda genkte olmasi lazim