Neo Yamaya yeni bir güncelleme gelecekdir arkadaşlar. Bende de bahsettiğiniz hatalar oluştu. Replay sonrası atma Avrupa Ligi maçına başlarken atma vs.
sukas12 selam arkadaşlar öncelikle yama çok iyi yalnız bişe sorucam bu bank asyadaki takımlar benim bildigim kadarıyla 2 yabancı oynatmıyomuydu denizlispor ve diyarbakırın galatasaray kadar yabancısı var ((: ayrıca maça başlarken ali sami yen görünüyo maç başladığı sırada başka stad oluyor bunun nedeni nedir
Neo selam arkadaşlar öncelikle yama çok iyi yalnız bişe sorucam bu bank asyadaki takımlar benim bildigim kadarıyla 2 yabancı oynatmıyomuydu denizlispor ve diyarbakırın galatasaray kadar yabancısı var ((: ayrıca maça başlarken ali sami yen görünüyo maç başladığı sırada başka stad oluyor bunun nedeni nedir İlk sayfada ki stad linklerinden indirebilirsin. Stadlar eklenmemiş tam anlamıyla oyuna.
19921994 harika bi yama olmuş elinize sağlık.. fakat bi sorunum var takımların sadece iki formasını kullanabiliyorm.. yardımcı olursnz sevinirim.. :) :) :)
sezer19961996 arkadaşlar galatasarayın tezahürat ıdlerini bilen varmı bilen varsa lütfen sölesin tezahüratsız tadı çıkmıo
knut36 bari bir güncelleme yapilacak oyuncularin gücleri eger dogru degilse ve en son transferlerde yapilsa olmaz mi?
kleberson91 **Top Out'a çıktığında , off-side old. vs. durumunda oyundan atma sorununa çözümü olan varmı acaba..?**
skaytaran22 arkadaslar yaklasik 3 haftadir ugrasiorm bu tsl yuklemek icin . lutfen biri eklesin yardimci olsun yapamadim kafayi yicem msnm whiskyy@w.cn ekleyin lutfen
gs_741 arkadaşlar ben yamayı söylendiği gibi yükledim,hazırlık maçı yaparken sorun olmuyo ama MASTER LİG yaparken farklı oluyo maça giriyorum pozisyonum ikinci kez gösterilirken oyundan atıyo ne yapabilirim....
Neo arkadaşlar ben yamayı söylendiği gibi yükledim,hazırlık maçı yaparken sorun olmuyo ama MASTER LİG yaparken farklı oluyo maça giriyorum pozisyonum ikinci kez gösterilirken oyundan atıyo ne yapabilirim.... Replaylerde oyundan atması ile ilgili güncellemeyi indirmelisin. Önceki mesajları okursan göreceksin.
Neo arkadaşlar ben windows 7 kullanıyorum ondanmı olmuyor anlamadım konami klasorunu c nin içinde program data at diyor o nerde öle bişe yokki ya:D Gizli dosyaları göstermelisin.
bgb114 Arkadaşım eğer bir çözümü yoksa boşa uğraşmışın bu yamaya...Masterligde 4 haftada bir oyundan atıyor.Bank asyanın logoları isimleri farklı gözüküyor..Hadi o sorun değil oynuyoruzda bu oyundan atma olayı sinir bozucu.yama yapıyosunuz ama bence kendiniz hiç denemiyorsunuz.Olan bizim kotalara oluyor sırf size güvendiğimiz için.