DJ_QaLLAS Ligler neden karışık.PEs güncelleştirmeside yaptım ama Bankasya ligi isimlşer doğru logolar almanya ligi logosu Turkcell super lig Takım isimleri ve logolar hollanda ligi. nasıl düzeltebilirim. bilen biri yok mu?
anL.. **silah ortalarda olmadıgına göre bu sorunlar çözülmez gibime geliyor :D herkez ne kadar çözebilyorsa yapar sanırım :D**
JamesMilner anl yamayı kuramadınız silaha laf atmayın!!! ben kurdum istiyosan fotoda atarım... Benim Gibi doğru kuranda problem olmaz
asdf_qw anl yamayı kuramadınız silaha laf atmayın!!! ben kurdum istiyosan fotoda atarım... Benim Gibi doğru kuranda problem olmaz arkadasım biz yamayı kuramadık demiyoruz al bakalım birmingham city le marsilyayı bir maç yap nasıl kurmussun ondan sonra gel
serfdac arkadaşlar tüm takımları dolaştım hata olanları yazıyorum slovenia usa birmingham city stuttgart feyenoord celtic butakımlar düzeltilirse süper olur **lütfen düzeltin**!
MiStaVoL BİRİ SU YAMANIN OPTİON FİLE DOSYASINI UPLOAD EDERSE BAKICAM NE SORUNLARI VAR O NA GÖRE SİZE CÖZÜMLERİ PAYLASCAM AMA KİMSE İPLEMEMİŞ
MaNiAc_EgE Buyur Option File: http://www.sendspace.com/file/ojni8x Bu arada tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak yasak.
teoman_167 http://soccercenter.net/dosyalar/d/scn-spor-toto-super-lig-bank-asya-2010-11-cikti_2189 Buradaki son 2 link sitede hata veriyor açılmıyor Bunu upload edebilecek var mı??
DJ_QaLLAS Ligler neden karışık.PEs güncelleştirmeside yaptım ama Bankasya ligi isimlşer doğru logolar almanya ligi logosu Turkcell super lig Takım isimleri ve logolar hollanda ligi.
anL.. anl yamayı kuramadınız silaha laf atmayın!!! ben kurdum istiyosan fotoda atarım... Benim Gibi doğru kuranda problem olmaz laf atmıyoruz kardeşim ilk gun kurdum ben :D bi kaç takım var oyundan atıyor formalarında sorun oluyor.. değişiryorsun formaları düzeliyor :D çok biliyosun :d
ako93 anl yamayı kuramadınız silaha laf atmayın!!! ben kurdum istiyosan fotoda atarım... Benim Gibi doğru kuranda problem olmaz laf atmıyoruz kardeşim ilk gun kurdum ben :D bi kaç takım var oyundan atıyor formalarında sorun oluyor.. değişiryorsun formaları düzeliyor :D çok biliyosun :d kardeş HERCULES sorunlu formalarınımı değiştrcez acaba ?
gogo1371 Arkadaşlar yardım edin lütfen ya.. Yamayı ve oyunu 2. kuruşum yine olmadı. Süper lig takımları Eredivise'de oluyor, menüler hala ingilizce, takımların logoları yok.. Nereyi yanlış yapıyorum acaba ??
super cup Arkadaşlar yardım edin lütfen ya.. Yamayı ve oyunu 2. kuruşum yine olmadı. Süper lig takımları Eredivise'de oluyor, menüler hala ingilizce, takımların logoları yok.. Nereyi yanlış yapıyorum acaba ?? Kardeşim oyunun 1.3 pacth kur(yamının içinde mevcut) ya da pesin 1.7 update indir belgelerim içine at o zaman düzelir ;)
anL.. anl yamayı kuramadınız silaha laf atmayın!!! ben kurdum istiyosan fotoda atarım... Benim Gibi doğru kuranda problem olmaz laf atmıyoruz kardeşim ilk gun kurdum ben :D bi kaç takım var oyundan atıyor formalarında sorun oluyor.. değişiryorsun formaları düzeliyor :D çok biliyosun :d kardeş HERCULES sorunlu formalarınımı değiştrcez acaba ? hercules..stutgart..psg..marsilya..birmingham bunlarn hpsinn forma dgişcksn bi kaç takm daha var