furkangs41 oyunda hangi stadlar var bilen varsa söyleyebilir mi mesela allianz arena nın resmi var ama maçta konami stadı oluyo ali samiyende aynı şekilde acaba bu güncelleştirme yi mi yüklüyeyim. ?
lowersgrief Linklerde sorun var düzeltir misiniz.. Dün 4 part indirdim bugün 5.ye tıklıyorum açmıyor siteyi.
erukbaba arkadaşlar ben indirdim stadyumları gördüğüm kadarıyla allianz arena ve izmir atatürk stadı farklı bi tane daha vardı ama hatırlamıyorum:D bide yükleyince yama açılışta extreme 2010 diye açılıyo bu orunu ççözebilecek varmı
Neo hocam linklerin çoğu patlamış galiba indiremiyorum bi baksan başka bi upload sitesinden yüklesen çok ii olur.. Linkler sağlam. Milleti yanıltma lütfen. birader niye yalan söyleyeyim sabahtan beri 4 partı zor indirdim upload sitesinde mı partlarda mı bilmiyorum ama bi sorun var ya 2 ve 4. partlar hiç inmiyor.. Sorun siteden kaynaklı. Anasayfasına da girmiyor baktıysanız. http://uploaded.to/
erukbaba neo bende giriyo sanırım sizin internetlerde bi yavaşlık var ben gayet güzel bi şekilde indirdim birazdan torrent olarak siteye verecem tabi izniniz olursa
erukbaba oyunda hangi stadlar var bilen varsa söyleyebilir mi mesela allianz arena nın resmi var ama maçta konami stadı oluyo ali samiyende aynı şekilde acaba bu güncelleştirme yi mi yüklüyeyim. ? Bende ali samiyende problem yok yüklerken söylenen c deki document and setting dosyasında güncelleme dosyası var onu söylenen yere at.Sorun allianz arena ve izmir atatürk stadyumunda
Neo neo bende giriyo sanırım sizin internetlerde bi yavaşlık var ben gayet güzel bi şekilde indirdim birazdan torrent olarak siteye verecem tabi izniniz olursa İyi olur gerçekten torrent olarak verirseniz.
knut36 yarin sabah bi link olsa yeni ve son transferlerle olmaz mi? bugün bitiyor cünkü transfer sezonu
dojuba Yama için ellerinize sağlık. Fakat maçlara girdiğimizde seçtiğimiz stadyumların posterleri gözüküyor fakat maça girildiğinde stadyum üzerine yüklenen stadyuma geri dönüyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
goldenfoot yarin sabah bi link olsa yeni ve son transferlerle olmaz mi? bugün bitiyor cünkü transfer sezonu bende katılıyorum ve bazı sorunlarda giderilebilir...
goldenfoot Yama için ellerinize sağlık. Fakat maçlara girdiğimizde seçtiğimiz stadyumların posterleri gözüküyor fakat maça girildiğinde stadyum üzerine yüklenen stadyuma geri dönüyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? bendede böyle acaba herkesdemi böyle ve çözümü nasıl???