gogo1371 http://www.multiupload.com/Z144Z2VPDJ rardan çıkarılmış halde uplaod ettim Megaupload & Depositfiles
Bucalipes1928 Arkdaslar yardımcı olun lütfen hepsini indirdim part 1 i cıkarttım masaüstüne cıktı.yükle dedim c progrma files konami ws... sectim yükledi ancak documnts and settings ve konamı dosyaları gelmedi.neyse oyuna girdim.menü fln değimis lig logoları değismis kramponlar gelmis ama süper ligte hollanda amblemleri ve isimleri örn. Bucaspor,Groningen olmus amblemide groningen amblemi ancak secince bucaspor forması ckıyo oyunculrda groningen oyuncuları bütün süper lig takımları böyle.bank asyadada amblemler olmus takım isimleri farklı.ingilterede amblemler olmus takım isimleri farklı.maca girerken stad introları doğru ama mac icinde eski pes stadlarına dönüyo.biri cözüm blsun bu sorun documends and settings ve konami dosyaları gelmediği icinmi oluyo yardm edin lütfen.
gullersb "Arkdaslar yardımcı olun lütfen hepsini indirdim part 1 i cıkarttım masaüstüne cıktı.yükle dedim c progrma files konami ws... sectim yükledi ancak documnts and settings ve konamı dosyaları gelmedi.neyse oyuna girdim.menü fln değimis lig logoları değismis kramponlar gelmis ama süper ligte hollanda amblemleri ve isimleri örn. Bucaspor,Groningen olmus amblemide groningen amblemi ancak secince bucaspor forması ckıyo oyunculrda groningen oyuncuları bütün süper lig takımları böyle.bank asyadada amblemler olmus takım isimleri farklı.ingilterede amblemler olmus takım isimleri farklı.maca girerken stad introları doğru ama mac icinde eski pes stadlarına dönüyo.biri cözüm blsun bu sorun documends and settings ve konami dosyaları gelmediği icinmi oluyo yardm edin lütfen." bu sorunu bende yaşıyorum lütfen yardım edin.
asdf_qw şimdi 1.3 denedim yine aynı :( menüler falan da olmadı Yok mu yardım edebilecek biri ?? :( konami dosyasını doğru yukle arkadasım..
Vtecemre arkadaşlar hayal kırıklığına uğratmak istemem ama yeni bi güncelleme çıkana kadar bence indirmeyin kotalı olanlara yazık
MiStaVoL Buyur Option File: http://www.sendspace.com/file/ojni8x Bu arada tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak yasak. Teşekkür ler dostum Yasak biliyorum ama Büyük yazmadan kimse görmüyor yama söle yama böle diye ağlıyorlar sonra :)
yolseninfort Arkadaşlar lütfen yardım edin ben oyunu yükledim master ligde ve begome legend de oyundan atıyo ne yapcam dediğiniz gibi açılış iconunu uyumluluğunu service pack 5 e getirdim ama gene değişen bişe olmadı ekran ayarını felan yaptım gene aynı maçın ilk yarısı dolmadan oyundan atıyo ne yapmam lazım...
MaNiAc_EgE Buyur Option File: http://www.sendspace.com/file/ojni8x Bu arada tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmak yasak. Teşekkür ler dostum Yasak biliyorum ama Büyük yazmadan kimse görmüyor yama söle yama böle diye ağlıyorlar sonra :) Önemli değil.
dj_uqur Öncelikle S.a arkadaşlar bu yamayla uğraşanlardan Allah razı olsun. bir ricam olucaktı ben upload linklerini hepsini indirdim kurdum bi yerde eksik yaptım ama bulamiyorum yardım ederseniz sevinirim. açılışta sportoto degılde extream2010 çıkıyor sonra takım kısımlarda Superlıg yazıyor hollanda takımları var yerlı yerınde degıl, yardım ederseniz sevinirim.
super cup **Arkadaşlar oyunda logo sorunu v.s için Pes dllc.1.7 pacth indirin belgelerime atın.Bende başka yamalarda sizin gibi sorunlarla karşılaşıyordum pes dllc 1.7 pacthten sonra sorunu kaldırmıştım**
teoman_167 Öncelikle S.a arkadaşlar bu yamayla uğraşanlardan Allah razı olsun. bir ricam olucaktı ben upload linklerini hepsini indirdim kurdum bi yerde eksik yaptım ama bulamiyorum yardım ederseniz sevinirim. açılışta sportoto degılde extream2010 çıkıyor sonra takım kısımlarda Superlıg yazıyor hollanda takımları var yerlı yerınde degıl, yardım ederseniz sevinirim. yukardaki işaretli kısımdaki durumdan bende rahatsızım yardım ltfn
DJ_QaLLAS Pes dllc.1.7 de nedir? ben pes siçinden ayarlardan Update yaptım gene olmdı. Bankasya liginde isimler doğru logolar almanya logosu Super toto ligin lig logosu doğru, logolar hollanda ligi isiimler de hollanda ligi