harung Arkadaşlar yama bitiyor az kaldı anadolu takımlarının sahalarını ve taraftar tezahüratları eklemeye çalışıyorum fakat yama bitse bile yamayı haftasonu yayınlıcam çünkü yama bitince kontrol etcem menajer mod felan 2.sezonda hata veriyormu diye ok.!!
harung Şu ana kadar hiçbir sorun yok menajerde felan ama yamanın son halinde birkez daha kontrol etcem!!
harung kale ağları oyuncu yüzleri falan varmı yani edition 2 den iyimi Edition v2 den 1000 kat daha iyi bence.Oyuncu yüzlerini de budunun yaptığı yamadan aldım.
harung Arkadaşlar herkese üzücü bir haberim war malesef stadyumları eklediğimde oyundan atma yaşadım malesef yamada stadyum eklentisi bulunmayacak inanın bende çok üzgünüm ama olsun oyun yinede süper.Bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
harung ne zaman yayınlarsın yarın akşammı Valla kardeş hiç bilmiyorum stadyum işi keyfimi bozdu ama belki yarın akşama tamamlarım yamayı ya da pazartesi akşamı çünkü keyfim çok bozuldu hala da uğraşıyorum sorunu düzeltmeye ama olmuyor.
harung Arkadaşlar yamaya her geçen gün yenilik katıyorum yayınlaması onun için gecikiyor biraz daha sabredin az kaldı mükemmel birşey olcak
RoBiNHo_I0 Arkadaşlar yamaya her geçen gün yenilik katıyorum yayınlaması onun için gecikiyor biraz daha sabredin az kaldı mükemmel birşey olcak Yamadaki yenilikleri düzgünce konunun ilk mesajına yazar mısın?
okkes27 kardes ne zaman yayınlıcaksın bakalım nasıl bi yama yapmıssın paylaşta biizde görelim hadii bekliyoruz
harung Arkadaşlar çok az kaldı biraz daha sabır. Akşam 22:30 gibi bi aksilik çıkmazsa yama yayında!!!