harung Arkadaşlar şu anda bank asya 1.lig bitti bile süper oldu diğer ligleride şu anda güncelliyorum süper bir yama olcak.İspanya,İtalya,Almanya,Türkiye,Brezilya,Fransa,İngiltere vs..Bu liglerin hepsini şu anda güncelliyorum
ramadan0 **kardeş yeni kramponlar yeni faceler koy kardeş çok daha iyi olur.** **miniface değil ama oyun içi face kardeş**
harung Arkadaşlar dediklerinizin hepsini ekliyorum 3 büyüklerin stadyumlarınıda eklemeye çalışıcam. Yama 2-3 güne biter
harung arkadaşlar toplam 4 Lig (TSL,Bank Asya 1.Lig,İspanya La Liga,İtalya Seri A) bitti.Yakında tamamlayıp yayınlıcam yamayı!!
RoBiNHo_I0 arkadaşlar toplam 4 Lig (TSL,Bank Asya 1.Lig,İspanya La Liga,İtalya Seri A) bitti.Yakında tamamlayıp yayınlıcam yamayı!! Menajer Modda atma fln oluyor mu denedin mi hiç ?
harung RoBiNHo_10 menajer modda hiçbir sorun yok denedim ama bir sorunum var bank asyaya play off ekleyemiyorum yani direk 3 takım düşüyor 3 takım çıkıyor bunu çözebilen olursa sevinirim!
RoBiNHo_I0 RoBiNHo_10 menajer modda hiçbir sorun yok denedim ama bir sorunum var bank asyaya play off ekleyemiyorum yani direk 3 takım düşüyor 3 takım çıkıyor bunu çözebilen olursa sevinirim! O sorun fortis türkiye kupasından kaynaklanıyor.Bank asyada play offa cıkan takım fortiste olunca oyundan cıkıyor bir sezon sonra fifa.db ile eng.dbyi bana msnden atarsan çözmeye çalışırım msn adresimi pmle yolladım.
harung arkadaşlar walla yamayı zaman buldukça yapıyorum çünkü okulum var belki bu haftasonu bitebilir!
harung eline sağlık ta ne zaman yayınlıycan arkadaşlar dediğim gibi işte okulum olduğundan yamayı zaman buldukça yapıyorum ve yamanın şu anda %52 si bitti.Çok kısa zamanda yayınlıcam yamayı!!
harung Arkadaşlar yamayı çarşamba veya perşembe günü yayınlıcam biraz daha sabırlı olun lütfen süper bişey olcak bende sabırsızlanıyorum çünkü menajerlik yapmak için