akil13 bekliyorum da birşey soracağım benim aldığım fifa07'de türkçe yama varmış o yamayı silmeden kursam bu yamayı olur mu
harung daha iyi yapabilirsen acelemiz yoq istediğin zaman yayınla ya işte akşam 22:30 a kadar yetiştireilirsem yetiştircem
harung harung bizle dalga mı geçiyosun ? Yamayı yayınlayınca dalga geçip geçmediğimi görürsün yama bu öyle hemen bitmez 1 aydır uğraşıyorum daha yetişmedi dedim sen gelmiş bana dalga mı geçiyosun diosun
harung diğer versiyonları indirmeden bunu indirip oynasak bir sorun olur mu Hayır hiçbir sorun olmaz zaten fıfa 07 nin orjinal halinin üstüne kurmanız gerekiyor.Bir de bu arada arkadaşlar yama bu akşam saat 10 civarı yayınlanacaktır.!!!
harung Ya arkadaşlar yama şu anda full bitti de hatta yamayı upload da ettim ama size yayınlamadan önce bi arkadaş daha var RoBiNHo_10 die ona linki verdim o kurdu sonra bu yamada çok hata var dedi bank asya atıo dedi bende tereddütte kaldım kendimde kontrol ettim sorun war bank asyada bolusporu seçince atıo isterseniz size linki veririm ama yamada bazı sorunlar daha var isterseniz düzelteyim yeniden upload edeyim yorumlarınızı bekliyorum!!
harung yok yok sen cidden dalga geçiyosun milletle =D Bak sen bana tmm kardes bekliyoruz inş. sorunları düzeltirsin diyeceğine gelmiş ne diyorsun benim milletle ne alıp veremediğim varki dalga geçim düzgün konuş tmm mı yamayı yayınlayıncada böle konuşabilcenmi bakalım??
ZeBaNiSzR bırak onu yaa bitirince yayınla ben zaten öyle olacağını biliyordum yama yapmak kolay iş deil
okkes27 ya kardes sen bi linki ver bakalım sorun varsa sana yardım edelim yaaa yoksa oyalama milleti burda çıkarmıcaksan çıkarmıcak de