gamershell en fazla 2 update de halledilecek ilk update son kadrolar 2. update diğer şeyler pololi inşallah hata bulmam demiştim ama dünya kupasında finallere kaldım maç uzatmalara gitti süre kayboldu süreyi gösteren yer bembeyaz oldu birinci ve ikinci yarıda vardı anlamadım yamadan olabilirmi? gamershell belki scoreboard ben yapmamıştım zaten musti35 Gs de LMF mevkisindeki oyuncu yok. Tuhaf bi sorun. Takım 10 kişi . Garip Ufuk ve Caner kadroda değil... Bana yama biraz eksik ve hatalı geldi. Okis58x Ayni hata bende de olmustu.. Fakat bende Vista var.. Sag tiklayip su logolu yaziya basacaksin.. Admin biseyler daha.. pololi turkcell süper lig topu yok acaba güncellemelerle birlikte onuda atabilirmisiniz? sizinde başınızı ağrıtıyoruz kusura bakmayın gamershell ayarlayabilirsem atarım Juvixted Sadece Bundesliga'nın olduğu bir patch yok mu ya? :( ersoyodabas Anlıyorum Dostum Seni:) Ya bence fransa ligi faso fiso en fazla 5 takımı yeter OTHER LEAGUE B ye veya A ya herneyse. Fransa yerine Bundesliga Olsa Süper olur... jjokocha güncellemeyi bekliyoruz Tugay_48 Ayni hata bende de olmustu.. Fakat bende Vista var.. Sag tiklayip su logolu yaziya basacaksin.. Admin biseyler daha.. Okis58x InsaAllâh dedigin gibi olur hemen Deniyorum !!! .. ugur_deniz kardesim kramponlar hangi dosyalarda bide prewievsleri editten gozuksunler diye cunki bu aynen kramponlar daha once vardi sitelerde editte gorunntuleri yoktu simdiden tesekkurler cevap palio arkadaşlar bende oyuna giridmmi takımlar galatasaray psv diye gözüküyor formalarda öle herşeyi eksiksiz yapıyorum gamershell editte görünüyo zaten kramponlar görmek istersin diye gamershell kitserver ı installamamışsındır gamershell yolda en geç yarına çıkar gamershell arkadaşlar gördüğünüz eksikleri yazınki düzeltiym palio kardeşim daha öncede baya bi yaptım yama kurulumu ınsıtal diyorum ama olmuyor dikkatimi çeken ınsıtal diyince altta no pes 2010 exe yazıyor ....oyuna girerken bir dosya eksik diyor hata veriyor tamam diyince oyuna giriyor kadrolar tamam ama formalar ve isimler logolar yanlış gamershell oyunu açarken hata vermesinin nedeni directx 9 un son sürümünün gerekli olması İNDİR bunu kur düzelir « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
pololi inşallah hata bulmam demiştim ama dünya kupasında finallere kaldım maç uzatmalara gitti süre kayboldu süreyi gösteren yer bembeyaz oldu birinci ve ikinci yarıda vardı anlamadım yamadan olabilirmi?
gamershell belki scoreboard ben yapmamıştım zaten musti35 Gs de LMF mevkisindeki oyuncu yok. Tuhaf bi sorun. Takım 10 kişi . Garip Ufuk ve Caner kadroda değil... Bana yama biraz eksik ve hatalı geldi. Okis58x Ayni hata bende de olmustu.. Fakat bende Vista var.. Sag tiklayip su logolu yaziya basacaksin.. Admin biseyler daha.. pololi turkcell süper lig topu yok acaba güncellemelerle birlikte onuda atabilirmisiniz? sizinde başınızı ağrıtıyoruz kusura bakmayın gamershell ayarlayabilirsem atarım Juvixted Sadece Bundesliga'nın olduğu bir patch yok mu ya? :( ersoyodabas Anlıyorum Dostum Seni:) Ya bence fransa ligi faso fiso en fazla 5 takımı yeter OTHER LEAGUE B ye veya A ya herneyse. Fransa yerine Bundesliga Olsa Süper olur... jjokocha güncellemeyi bekliyoruz Tugay_48 Ayni hata bende de olmustu.. Fakat bende Vista var.. Sag tiklayip su logolu yaziya basacaksin.. Admin biseyler daha.. Okis58x InsaAllâh dedigin gibi olur hemen Deniyorum !!! .. ugur_deniz kardesim kramponlar hangi dosyalarda bide prewievsleri editten gozuksunler diye cunki bu aynen kramponlar daha once vardi sitelerde editte gorunntuleri yoktu simdiden tesekkurler cevap palio arkadaşlar bende oyuna giridmmi takımlar galatasaray psv diye gözüküyor formalarda öle herşeyi eksiksiz yapıyorum gamershell editte görünüyo zaten kramponlar görmek istersin diye gamershell kitserver ı installamamışsındır gamershell yolda en geç yarına çıkar gamershell arkadaşlar gördüğünüz eksikleri yazınki düzeltiym palio kardeşim daha öncede baya bi yaptım yama kurulumu ınsıtal diyorum ama olmuyor dikkatimi çeken ınsıtal diyince altta no pes 2010 exe yazıyor ....oyuna girerken bir dosya eksik diyor hata veriyor tamam diyince oyuna giriyor kadrolar tamam ama formalar ve isimler logolar yanlış gamershell oyunu açarken hata vermesinin nedeni directx 9 un son sürümünün gerekli olması İNDİR bunu kur düzelir « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
musti35 Gs de LMF mevkisindeki oyuncu yok. Tuhaf bi sorun. Takım 10 kişi . Garip Ufuk ve Caner kadroda değil... Bana yama biraz eksik ve hatalı geldi.
Okis58x Ayni hata bende de olmustu.. Fakat bende Vista var.. Sag tiklayip su logolu yaziya basacaksin.. Admin biseyler daha.. pololi turkcell süper lig topu yok acaba güncellemelerle birlikte onuda atabilirmisiniz? sizinde başınızı ağrıtıyoruz kusura bakmayın gamershell ayarlayabilirsem atarım Juvixted Sadece Bundesliga'nın olduğu bir patch yok mu ya? :( ersoyodabas Anlıyorum Dostum Seni:) Ya bence fransa ligi faso fiso en fazla 5 takımı yeter OTHER LEAGUE B ye veya A ya herneyse. Fransa yerine Bundesliga Olsa Süper olur... jjokocha güncellemeyi bekliyoruz Tugay_48 Ayni hata bende de olmustu.. Fakat bende Vista var.. Sag tiklayip su logolu yaziya basacaksin.. Admin biseyler daha.. Okis58x InsaAllâh dedigin gibi olur hemen Deniyorum !!! .. ugur_deniz kardesim kramponlar hangi dosyalarda bide prewievsleri editten gozuksunler diye cunki bu aynen kramponlar daha once vardi sitelerde editte gorunntuleri yoktu simdiden tesekkurler cevap palio arkadaşlar bende oyuna giridmmi takımlar galatasaray psv diye gözüküyor formalarda öle herşeyi eksiksiz yapıyorum gamershell editte görünüyo zaten kramponlar görmek istersin diye gamershell kitserver ı installamamışsındır gamershell yolda en geç yarına çıkar gamershell arkadaşlar gördüğünüz eksikleri yazınki düzeltiym palio kardeşim daha öncede baya bi yaptım yama kurulumu ınsıtal diyorum ama olmuyor dikkatimi çeken ınsıtal diyince altta no pes 2010 exe yazıyor ....oyuna girerken bir dosya eksik diyor hata veriyor tamam diyince oyuna giriyor kadrolar tamam ama formalar ve isimler logolar yanlış gamershell oyunu açarken hata vermesinin nedeni directx 9 un son sürümünün gerekli olması İNDİR bunu kur düzelir « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
pololi turkcell süper lig topu yok acaba güncellemelerle birlikte onuda atabilirmisiniz? sizinde başınızı ağrıtıyoruz kusura bakmayın
gamershell ayarlayabilirsem atarım Juvixted Sadece Bundesliga'nın olduğu bir patch yok mu ya? :( ersoyodabas Anlıyorum Dostum Seni:) Ya bence fransa ligi faso fiso en fazla 5 takımı yeter OTHER LEAGUE B ye veya A ya herneyse. Fransa yerine Bundesliga Olsa Süper olur... jjokocha güncellemeyi bekliyoruz Tugay_48 Ayni hata bende de olmustu.. Fakat bende Vista var.. Sag tiklayip su logolu yaziya basacaksin.. Admin biseyler daha.. Okis58x InsaAllâh dedigin gibi olur hemen Deniyorum !!! .. ugur_deniz kardesim kramponlar hangi dosyalarda bide prewievsleri editten gozuksunler diye cunki bu aynen kramponlar daha once vardi sitelerde editte gorunntuleri yoktu simdiden tesekkurler cevap palio arkadaşlar bende oyuna giridmmi takımlar galatasaray psv diye gözüküyor formalarda öle herşeyi eksiksiz yapıyorum gamershell editte görünüyo zaten kramponlar görmek istersin diye gamershell kitserver ı installamamışsındır gamershell yolda en geç yarına çıkar gamershell arkadaşlar gördüğünüz eksikleri yazınki düzeltiym palio kardeşim daha öncede baya bi yaptım yama kurulumu ınsıtal diyorum ama olmuyor dikkatimi çeken ınsıtal diyince altta no pes 2010 exe yazıyor ....oyuna girerken bir dosya eksik diyor hata veriyor tamam diyince oyuna giriyor kadrolar tamam ama formalar ve isimler logolar yanlış gamershell oyunu açarken hata vermesinin nedeni directx 9 un son sürümünün gerekli olması İNDİR bunu kur düzelir « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
ersoyodabas Anlıyorum Dostum Seni:) Ya bence fransa ligi faso fiso en fazla 5 takımı yeter OTHER LEAGUE B ye veya A ya herneyse. Fransa yerine Bundesliga Olsa Süper olur...
Tugay_48 Ayni hata bende de olmustu.. Fakat bende Vista var.. Sag tiklayip su logolu yaziya basacaksin.. Admin biseyler daha.. Okis58x InsaAllâh dedigin gibi olur hemen Deniyorum !!! ..
ugur_deniz kardesim kramponlar hangi dosyalarda bide prewievsleri editten gozuksunler diye cunki bu aynen kramponlar daha once vardi sitelerde editte gorunntuleri yoktu simdiden tesekkurler cevap
palio arkadaşlar bende oyuna giridmmi takımlar galatasaray psv diye gözüküyor formalarda öle herşeyi eksiksiz yapıyorum
gamershell editte görünüyo zaten kramponlar görmek istersin diye gamershell kitserver ı installamamışsındır gamershell yolda en geç yarına çıkar gamershell arkadaşlar gördüğünüz eksikleri yazınki düzeltiym palio kardeşim daha öncede baya bi yaptım yama kurulumu ınsıtal diyorum ama olmuyor dikkatimi çeken ınsıtal diyince altta no pes 2010 exe yazıyor ....oyuna girerken bir dosya eksik diyor hata veriyor tamam diyince oyuna giriyor kadrolar tamam ama formalar ve isimler logolar yanlış gamershell oyunu açarken hata vermesinin nedeni directx 9 un son sürümünün gerekli olması İNDİR bunu kur düzelir « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell kitserver ı installamamışsındır gamershell yolda en geç yarına çıkar gamershell arkadaşlar gördüğünüz eksikleri yazınki düzeltiym palio kardeşim daha öncede baya bi yaptım yama kurulumu ınsıtal diyorum ama olmuyor dikkatimi çeken ınsıtal diyince altta no pes 2010 exe yazıyor ....oyuna girerken bir dosya eksik diyor hata veriyor tamam diyince oyuna giriyor kadrolar tamam ama formalar ve isimler logolar yanlış gamershell oyunu açarken hata vermesinin nedeni directx 9 un son sürümünün gerekli olması İNDİR bunu kur düzelir « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell yolda en geç yarına çıkar gamershell arkadaşlar gördüğünüz eksikleri yazınki düzeltiym palio kardeşim daha öncede baya bi yaptım yama kurulumu ınsıtal diyorum ama olmuyor dikkatimi çeken ınsıtal diyince altta no pes 2010 exe yazıyor ....oyuna girerken bir dosya eksik diyor hata veriyor tamam diyince oyuna giriyor kadrolar tamam ama formalar ve isimler logolar yanlış gamershell oyunu açarken hata vermesinin nedeni directx 9 un son sürümünün gerekli olması İNDİR bunu kur düzelir « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
palio kardeşim daha öncede baya bi yaptım yama kurulumu ınsıtal diyorum ama olmuyor dikkatimi çeken ınsıtal diyince altta no pes 2010 exe yazıyor ....oyuna girerken bir dosya eksik diyor hata veriyor tamam diyince oyuna giriyor kadrolar tamam ama formalar ve isimler logolar yanlış
gamershell oyunu açarken hata vermesinin nedeni directx 9 un son sürümünün gerekli olması İNDİR bunu kur düzelir « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »