gamershell ses sorunu yaşayan arkadaşlar herhangi br maç açıkken esc ye basın sistem ayarlarına girin ses ayarlarındaki tüm düzeyleri arttırın Burak07.Gfb Sırt fontları karışmış. gamershell hangileri olduğunu söylersen düzeltirim OziLy **Eline sağlık güzel bir şeye benziyor.Birkaç güncelleme ile daha iyi olacaktır.** gamershell merak etme arkadaşım güncellemeler yolda jjokocha hangileri olduğunu söylersen düzeltirim evet arkadaşım mesela bayern münih sırt numaraları isimleri siyah ya da lacivert, Fenerbahçede ise beyaz, bunları düzeltirsen seviniriz, teşekürler.. gamershell hangileri olduğunu söylersen düzeltirim evet arkadaşım mesela bayern münih sırt numaraları isimleri siyah ya da lacivert, Fenerbahçede ise beyaz, bunları düzeltirsen seviniriz, teşekürler.. saol kardeşim ya ben böle cevaplar bekliyorum en kısa zamanda düzeltilecektir.
jjokocha hangileri olduğunu söylersen düzeltirim evet arkadaşım mesela bayern münih sırt numaraları isimleri siyah ya da lacivert, Fenerbahçede ise beyaz, bunları düzeltirsen seviniriz, teşekürler..
gamershell hangileri olduğunu söylersen düzeltirim evet arkadaşım mesela bayern münih sırt numaraları isimleri siyah ya da lacivert, Fenerbahçede ise beyaz, bunları düzeltirsen seviniriz, teşekürler..
Okis58x Galatasarayin mor formasindaki font kirmizi.. Trabzonun away formasi nin yakasi ayni renk olmasi lazim kirmizi degil.. simdiye kader gorebildiklerim bunlar.. Bide skorbord bende olmuyor..
segentich skor tabelasinin olmama sebebi dil yüzünden hangi dili kullaniyosun? gamershell ilk sayfada indir var ona tıkla ordan indir onurseyit Kardes hersey süperde tüm faceler yok sanırım ? Ayrıca bu yama Utkugurun türkcelestirme yamasıyla uyusmuyo, onunkini yükleyince seninki gidiyo , seninkini yükleyince onunki gidiyo , türkcelestirilemezmi biraz daha ? Tugay_48 Ben Patchi yükledim, Kitserver de Install de tikladim OK SUCCESS geldi . Ama Oyuna Tikladigimda pes2010.exe error geliyor. yani Oyun acilmiyor acil yardim lütfen !! P.S.: Kitserver den Remove yaptiktan Sonra , Oyuna giriyor .. ben anlamadim gittii.. umut_rocker patch indirdim kurdum ve calıştırdım ancak şoyle bi sıkıntı soz konusu oyuncular bi garip yani sarısın olarak bildiğmiz oyuncu burda esmer ayrıca bundesliga'nın tamamı kel saç sorunlu yani bendemi bi hata var yapamadım mı yoksa patchın olayı bumudur. pololi herşey için teşekkürler güncellemelerde gelirse iş tmmdır gamershell onu ben ekliycektim ama çok elsiği var diye eklemedim gamershell face ler adam gibi bir editor çıktıktan sonra eklenecektir gamershell yolda ersoyodabas 1 haftadır Master League Başlamadım. Çünkü başlangıçta tüm takımların kadrolarının tam ve güçlerinin güncel olması için. Yani yamanın en azından son kadro update ini bekliyorum:). Ayrıca Skorbord Daha güsel olabilir.Aslında begenmedim bile.Lig tv olsa daha iyi ve PES 2010 Demo yamasında gördüm çok sırıtıyor skorbord renkleri yani renkleri gölgeli falan yaparsanız daha iyi olur benim eleştirim bu yönde.Şimdiden kolay gelsin arkdaşlar... « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell ilk sayfada indir var ona tıkla ordan indir onurseyit Kardes hersey süperde tüm faceler yok sanırım ? Ayrıca bu yama Utkugurun türkcelestirme yamasıyla uyusmuyo, onunkini yükleyince seninki gidiyo , seninkini yükleyince onunki gidiyo , türkcelestirilemezmi biraz daha ? Tugay_48 Ben Patchi yükledim, Kitserver de Install de tikladim OK SUCCESS geldi . Ama Oyuna Tikladigimda pes2010.exe error geliyor. yani Oyun acilmiyor acil yardim lütfen !! P.S.: Kitserver den Remove yaptiktan Sonra , Oyuna giriyor .. ben anlamadim gittii.. umut_rocker patch indirdim kurdum ve calıştırdım ancak şoyle bi sıkıntı soz konusu oyuncular bi garip yani sarısın olarak bildiğmiz oyuncu burda esmer ayrıca bundesliga'nın tamamı kel saç sorunlu yani bendemi bi hata var yapamadım mı yoksa patchın olayı bumudur. pololi herşey için teşekkürler güncellemelerde gelirse iş tmmdır gamershell onu ben ekliycektim ama çok elsiği var diye eklemedim gamershell face ler adam gibi bir editor çıktıktan sonra eklenecektir gamershell yolda ersoyodabas 1 haftadır Master League Başlamadım. Çünkü başlangıçta tüm takımların kadrolarının tam ve güçlerinin güncel olması için. Yani yamanın en azından son kadro update ini bekliyorum:). Ayrıca Skorbord Daha güsel olabilir.Aslında begenmedim bile.Lig tv olsa daha iyi ve PES 2010 Demo yamasında gördüm çok sırıtıyor skorbord renkleri yani renkleri gölgeli falan yaparsanız daha iyi olur benim eleştirim bu yönde.Şimdiden kolay gelsin arkdaşlar... « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
onurseyit Kardes hersey süperde tüm faceler yok sanırım ? Ayrıca bu yama Utkugurun türkcelestirme yamasıyla uyusmuyo, onunkini yükleyince seninki gidiyo , seninkini yükleyince onunki gidiyo , türkcelestirilemezmi biraz daha ?
Tugay_48 Ben Patchi yükledim, Kitserver de Install de tikladim OK SUCCESS geldi . Ama Oyuna Tikladigimda pes2010.exe error geliyor. yani Oyun acilmiyor acil yardim lütfen !! P.S.: Kitserver den Remove yaptiktan Sonra , Oyuna giriyor .. ben anlamadim gittii..
umut_rocker patch indirdim kurdum ve calıştırdım ancak şoyle bi sıkıntı soz konusu oyuncular bi garip yani sarısın olarak bildiğmiz oyuncu burda esmer ayrıca bundesliga'nın tamamı kel saç sorunlu yani bendemi bi hata var yapamadım mı yoksa patchın olayı bumudur.
gamershell onu ben ekliycektim ama çok elsiği var diye eklemedim gamershell face ler adam gibi bir editor çıktıktan sonra eklenecektir gamershell yolda ersoyodabas 1 haftadır Master League Başlamadım. Çünkü başlangıçta tüm takımların kadrolarının tam ve güçlerinin güncel olması için. Yani yamanın en azından son kadro update ini bekliyorum:). Ayrıca Skorbord Daha güsel olabilir.Aslında begenmedim bile.Lig tv olsa daha iyi ve PES 2010 Demo yamasında gördüm çok sırıtıyor skorbord renkleri yani renkleri gölgeli falan yaparsanız daha iyi olur benim eleştirim bu yönde.Şimdiden kolay gelsin arkdaşlar... « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell face ler adam gibi bir editor çıktıktan sonra eklenecektir gamershell yolda ersoyodabas 1 haftadır Master League Başlamadım. Çünkü başlangıçta tüm takımların kadrolarının tam ve güçlerinin güncel olması için. Yani yamanın en azından son kadro update ini bekliyorum:). Ayrıca Skorbord Daha güsel olabilir.Aslında begenmedim bile.Lig tv olsa daha iyi ve PES 2010 Demo yamasında gördüm çok sırıtıyor skorbord renkleri yani renkleri gölgeli falan yaparsanız daha iyi olur benim eleştirim bu yönde.Şimdiden kolay gelsin arkdaşlar... « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
gamershell yolda ersoyodabas 1 haftadır Master League Başlamadım. Çünkü başlangıçta tüm takımların kadrolarının tam ve güçlerinin güncel olması için. Yani yamanın en azından son kadro update ini bekliyorum:). Ayrıca Skorbord Daha güsel olabilir.Aslında begenmedim bile.Lig tv olsa daha iyi ve PES 2010 Demo yamasında gördüm çok sırıtıyor skorbord renkleri yani renkleri gölgeli falan yaparsanız daha iyi olur benim eleştirim bu yönde.Şimdiden kolay gelsin arkdaşlar... « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
ersoyodabas 1 haftadır Master League Başlamadım. Çünkü başlangıçta tüm takımların kadrolarının tam ve güçlerinin güncel olması için. Yani yamanın en azından son kadro update ini bekliyorum:). Ayrıca Skorbord Daha güsel olabilir.Aslında begenmedim bile.Lig tv olsa daha iyi ve PES 2010 Demo yamasında gördüm çok sırıtıyor skorbord renkleri yani renkleri gölgeli falan yaparsanız daha iyi olur benim eleştirim bu yönde.Şimdiden kolay gelsin arkdaşlar...