hackxien Yok doğru yere attımda şimdi dx9 u yükledim düzeldi,teşekkürler,emeğine sağlık..;)Sorun yaşayan arkadaşlar da yüklesinler..;)
gamershell kitserver-peseditcenter.Net-img-dt0c.img forma binlerini buraya atacaksın gamershell İNDİR buna tıklayınca direk kaydet çıkıyo zaten ona tıkla bitince yükle damar06 Oyun iniyor 5 dk kaldı acaba kaçıncı sayfada Resimli anlatım süper ellerine sağlık ama Kadroları biraz düzenlersen iyi olur. ALlah razı olsun gamershell resimli anlatımı soruyosan ilk sayfada download linkinin yanında DonVito_58 ***ya indire tıklıyorum bi sayfa açılıyo ve internet expoler açılmıyo diyo anlamadım ya napıcam şimdi*** hackxien kitserver-peseditcenter.Net-img-dt0c.img forma binlerini buraya atacaksın o .bin dosyalarını nasıl editleyeceğiz peki? çok sordum ama kusura bakmayın. gamershell bide firefox yada chrome da dene indirmeyi bende sorun yok direk çıkıyo kaydet rico81 la liga 'nın formaları yok bende gözükmuyor elinde varsa yollarmısın bana diğerleri tamam pololi tekrar teşekkürler bende hiç bir sorun gözükmüyor şu anda inşallahda çıkmaz tekrar çok teşekküler yükleyemeyenler veya yapamayanların kendi sorunu Rebel_Justice ***lugano yok edu var.ben bu yamadan hiç bişi anlamadım baştan salma yama olmuş.SİLAH ( ALİ ) nin yamasını bekliyoruzz*** gamershell güncellemeyi yapmaya başladım 2 gün içinde eklerim jjokocha **Scoreboard hangi dosyaların yerine geçiyor, scoreboard u değiştirmek istiyorumda..** ugur_deniz tesekkurler kardesim emeye saygi arkadaslar ne istiyonuz yaa daha programlar cikmadi bu kadarina sukredin vallah sagolasin kanka mehmetsk40 bjk kadrosu nasıl öyle yaw cisse forvet bjk ne zaman aldı bu forveti kadrolar güncel değil gamershell o taban olan takımdan kalmış gözümden kaçmış k.b 2 güne kadar update çıkacak gamershell dt05_e.img den unnamed_54.bin d0t6.img den unnamed_168.bin, unnamed_169.bin unnamed_170.bin dosyalar bunlar « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell İNDİR buna tıklayınca direk kaydet çıkıyo zaten ona tıkla bitince yükle damar06 Oyun iniyor 5 dk kaldı acaba kaçıncı sayfada Resimli anlatım süper ellerine sağlık ama Kadroları biraz düzenlersen iyi olur. ALlah razı olsun gamershell resimli anlatımı soruyosan ilk sayfada download linkinin yanında DonVito_58 ***ya indire tıklıyorum bi sayfa açılıyo ve internet expoler açılmıyo diyo anlamadım ya napıcam şimdi*** hackxien kitserver-peseditcenter.Net-img-dt0c.img forma binlerini buraya atacaksın o .bin dosyalarını nasıl editleyeceğiz peki? çok sordum ama kusura bakmayın. gamershell bide firefox yada chrome da dene indirmeyi bende sorun yok direk çıkıyo kaydet rico81 la liga 'nın formaları yok bende gözükmuyor elinde varsa yollarmısın bana diğerleri tamam pololi tekrar teşekkürler bende hiç bir sorun gözükmüyor şu anda inşallahda çıkmaz tekrar çok teşekküler yükleyemeyenler veya yapamayanların kendi sorunu Rebel_Justice ***lugano yok edu var.ben bu yamadan hiç bişi anlamadım baştan salma yama olmuş.SİLAH ( ALİ ) nin yamasını bekliyoruzz*** gamershell güncellemeyi yapmaya başladım 2 gün içinde eklerim jjokocha **Scoreboard hangi dosyaların yerine geçiyor, scoreboard u değiştirmek istiyorumda..** ugur_deniz tesekkurler kardesim emeye saygi arkadaslar ne istiyonuz yaa daha programlar cikmadi bu kadarina sukredin vallah sagolasin kanka mehmetsk40 bjk kadrosu nasıl öyle yaw cisse forvet bjk ne zaman aldı bu forveti kadrolar güncel değil gamershell o taban olan takımdan kalmış gözümden kaçmış k.b 2 güne kadar update çıkacak gamershell dt05_e.img den unnamed_54.bin d0t6.img den unnamed_168.bin, unnamed_169.bin unnamed_170.bin dosyalar bunlar « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
damar06 Oyun iniyor 5 dk kaldı acaba kaçıncı sayfada Resimli anlatım süper ellerine sağlık ama Kadroları biraz düzenlersen iyi olur. ALlah razı olsun
gamershell resimli anlatımı soruyosan ilk sayfada download linkinin yanında DonVito_58 ***ya indire tıklıyorum bi sayfa açılıyo ve internet expoler açılmıyo diyo anlamadım ya napıcam şimdi*** hackxien kitserver-peseditcenter.Net-img-dt0c.img forma binlerini buraya atacaksın o .bin dosyalarını nasıl editleyeceğiz peki? çok sordum ama kusura bakmayın. gamershell bide firefox yada chrome da dene indirmeyi bende sorun yok direk çıkıyo kaydet rico81 la liga 'nın formaları yok bende gözükmuyor elinde varsa yollarmısın bana diğerleri tamam pololi tekrar teşekkürler bende hiç bir sorun gözükmüyor şu anda inşallahda çıkmaz tekrar çok teşekküler yükleyemeyenler veya yapamayanların kendi sorunu Rebel_Justice ***lugano yok edu var.ben bu yamadan hiç bişi anlamadım baştan salma yama olmuş.SİLAH ( ALİ ) nin yamasını bekliyoruzz*** gamershell güncellemeyi yapmaya başladım 2 gün içinde eklerim jjokocha **Scoreboard hangi dosyaların yerine geçiyor, scoreboard u değiştirmek istiyorumda..** ugur_deniz tesekkurler kardesim emeye saygi arkadaslar ne istiyonuz yaa daha programlar cikmadi bu kadarina sukredin vallah sagolasin kanka mehmetsk40 bjk kadrosu nasıl öyle yaw cisse forvet bjk ne zaman aldı bu forveti kadrolar güncel değil gamershell o taban olan takımdan kalmış gözümden kaçmış k.b 2 güne kadar update çıkacak gamershell dt05_e.img den unnamed_54.bin d0t6.img den unnamed_168.bin, unnamed_169.bin unnamed_170.bin dosyalar bunlar « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
DonVito_58 ***ya indire tıklıyorum bi sayfa açılıyo ve internet expoler açılmıyo diyo anlamadım ya napıcam şimdi***
hackxien kitserver-peseditcenter.Net-img-dt0c.img forma binlerini buraya atacaksın o .bin dosyalarını nasıl editleyeceğiz peki? çok sordum ama kusura bakmayın.
gamershell bide firefox yada chrome da dene indirmeyi bende sorun yok direk çıkıyo kaydet rico81 la liga 'nın formaları yok bende gözükmuyor elinde varsa yollarmısın bana diğerleri tamam pololi tekrar teşekkürler bende hiç bir sorun gözükmüyor şu anda inşallahda çıkmaz tekrar çok teşekküler yükleyemeyenler veya yapamayanların kendi sorunu Rebel_Justice ***lugano yok edu var.ben bu yamadan hiç bişi anlamadım baştan salma yama olmuş.SİLAH ( ALİ ) nin yamasını bekliyoruzz*** gamershell güncellemeyi yapmaya başladım 2 gün içinde eklerim jjokocha **Scoreboard hangi dosyaların yerine geçiyor, scoreboard u değiştirmek istiyorumda..** ugur_deniz tesekkurler kardesim emeye saygi arkadaslar ne istiyonuz yaa daha programlar cikmadi bu kadarina sukredin vallah sagolasin kanka mehmetsk40 bjk kadrosu nasıl öyle yaw cisse forvet bjk ne zaman aldı bu forveti kadrolar güncel değil gamershell o taban olan takımdan kalmış gözümden kaçmış k.b 2 güne kadar update çıkacak gamershell dt05_e.img den unnamed_54.bin d0t6.img den unnamed_168.bin, unnamed_169.bin unnamed_170.bin dosyalar bunlar « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
pololi tekrar teşekkürler bende hiç bir sorun gözükmüyor şu anda inşallahda çıkmaz tekrar çok teşekküler yükleyemeyenler veya yapamayanların kendi sorunu
Rebel_Justice ***lugano yok edu var.ben bu yamadan hiç bişi anlamadım baştan salma yama olmuş.SİLAH ( ALİ ) nin yamasını bekliyoruzz***
gamershell güncellemeyi yapmaya başladım 2 gün içinde eklerim jjokocha **Scoreboard hangi dosyaların yerine geçiyor, scoreboard u değiştirmek istiyorumda..** ugur_deniz tesekkurler kardesim emeye saygi arkadaslar ne istiyonuz yaa daha programlar cikmadi bu kadarina sukredin vallah sagolasin kanka mehmetsk40 bjk kadrosu nasıl öyle yaw cisse forvet bjk ne zaman aldı bu forveti kadrolar güncel değil gamershell o taban olan takımdan kalmış gözümden kaçmış k.b 2 güne kadar update çıkacak gamershell dt05_e.img den unnamed_54.bin d0t6.img den unnamed_168.bin, unnamed_169.bin unnamed_170.bin dosyalar bunlar « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
ugur_deniz tesekkurler kardesim emeye saygi arkadaslar ne istiyonuz yaa daha programlar cikmadi bu kadarina sukredin vallah sagolasin kanka
mehmetsk40 bjk kadrosu nasıl öyle yaw cisse forvet bjk ne zaman aldı bu forveti kadrolar güncel değil
gamershell o taban olan takımdan kalmış gözümden kaçmış k.b 2 güne kadar update çıkacak gamershell dt05_e.img den unnamed_54.bin d0t6.img den unnamed_168.bin, unnamed_169.bin unnamed_170.bin dosyalar bunlar « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
gamershell dt05_e.img den unnamed_54.bin d0t6.img den unnamed_168.bin, unnamed_169.bin unnamed_170.bin dosyalar bunlar « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »