DonVito_58 *ya kardşim seni sürekli rahatsız ediyorum ama kus. bakma lütefen.. budesliga takımları faceleri yapılımı:D..dzeko ibisevic grafite vs. ii oyuncuların ki enazından yapıldımı..*
gamershell bundesligaya face ekliycektim ama editör çıkmadığı için ekleyemedim çıkınca ekleyeceğim ama en az 100 face mako eline sağlık Emre Tan başarılarının devamını dilerim... hackxien böyle bir hata ile karşılşatım,dosyanın içindeki kurulumun aynısını yaptım ama bu hata çıkıyor oyunu açmaya çalışınca ve oyun açılıyor ama hiçbir değişiklik olmuyor. gamershell directx 9 un son sürümünü kurman lazım 1 dk bekle link vericem hackxien valla dx11 var bende..:) win7 ultimate yüklü işletim sistemi olarak. Burak07.Gfb Oyundan ses gelmiyor. Takımlar karışmış. Fontlar birbirine uymuyor. :/ Neyse devam. Bi sonrakine düzelir. pololi teşekkürler yama için link gelmiş 60 mb lık tek link gamershell DX9 indir bu hatayı alanlar bunu kursun indir gamershell kitserver ı kurdun mu yani setup.exe de installe yıkladın mı hackxien kitserver ı kurdun mu yani setup.exe de installe yıkladın mı evet kurdum,onda başarılı diyor ama "install" yazısı silik gözükmüyor.sonra konami klasörünü değiştiriyorum,oyuna girmeye çalışınca da bu hatayı alıyorum. Burak07.Gfb Benimkide W7. Oyun açılmıyordu bende yönetici olarak çalıştır dedim. Oyundan müzikler falan gelmiyordu sanırım sadece sol kulaklığa ses geliyordu. İşte ondan sonra PC'de de sadece sol kulaklığa ses geliyor. Nasıl düzelteceğim bunu? DonVito_58 *DX9 için verdiğin site açılmıyo :( ...* gamershell kitserver ı kurdun mu yani setup.exe de installe yıkladın mı evet kurdum,onda başarılı diyor ama "install" yazısı silik gözükmüyor.sonra konami klasörünü değiştiriyorum,oyuna girmeye çalışınca da bu hatayı alıyorum. önce removeye bas kitserver dan sonra installe bas gamershell zaten o site değil direk link rico81 ispanya ligindeki formalar yok hackxien kitserver ı kurdun mu yani setup.exe de installe yıkladın mı evet kurdum,onda başarılı diyor ama "install" yazısı silik gözükmüyor.sonra konami klasörünü değiştiriyorum,oyuna girmeye çalışınca da bu hatayı alıyorum. önce removeye bas kitserver dan sonra installe bas bu seferde böyle bir hata çıkmaya başladı,yani hiçbirşekilde etki etmedi..:( ersoyodabas Yama Çok güzel emeğinize saygı Allah razı olsun.:) Ekstra Olarak Şunları Düşündüm. Acaba Güncellemelerinizde şunları da yapabilirmisiniz? *Her Lige Özel Skorbord *Fransa Ligi Yerine Almanya Ligi....Almanya Liginin Daha önemli oldugu kanısındayım. *TSL ağırlıklı faceler. DonVito_58 bende onu diyorum açılmıyooo.. DX9 için verdinn sayfa :( tıklıyorum ama olmuyo gamershell kitserver ı kurdun mu yani setup.exe de installe yıkladın mı evet kurdum,onda başarılı diyor ama "install" yazısı silik gözükmüyor.sonra konami klasörünü değiştiriyorum,oyuna girmeye çalışınca da bu hatayı alıyorum. önce removeye bas kitserver dan sonra installe bas bu seferde böyle bir hata çıkmaya başladı,yani hiçbirşekilde etki etmedi..:( sen kitserver klasörünü yanlış yere atmışsın pes2010.exe yi bulamamış
hackxien böyle bir hata ile karşılşatım,dosyanın içindeki kurulumun aynısını yaptım ama bu hata çıkıyor oyunu açmaya çalışınca ve oyun açılıyor ama hiçbir değişiklik olmuyor.
gamershell directx 9 un son sürümünü kurman lazım 1 dk bekle link vericem hackxien valla dx11 var bende..:) win7 ultimate yüklü işletim sistemi olarak. Burak07.Gfb Oyundan ses gelmiyor. Takımlar karışmış. Fontlar birbirine uymuyor. :/ Neyse devam. Bi sonrakine düzelir. pololi teşekkürler yama için link gelmiş 60 mb lık tek link gamershell DX9 indir bu hatayı alanlar bunu kursun indir gamershell kitserver ı kurdun mu yani setup.exe de installe yıkladın mı hackxien kitserver ı kurdun mu yani setup.exe de installe yıkladın mı evet kurdum,onda başarılı diyor ama "install" yazısı silik gözükmüyor.sonra konami klasörünü değiştiriyorum,oyuna girmeye çalışınca da bu hatayı alıyorum. Burak07.Gfb Benimkide W7. Oyun açılmıyordu bende yönetici olarak çalıştır dedim. Oyundan müzikler falan gelmiyordu sanırım sadece sol kulaklığa ses geliyordu. İşte ondan sonra PC'de de sadece sol kulaklığa ses geliyor. Nasıl düzelteceğim bunu? DonVito_58 *DX9 için verdiğin site açılmıyo :( ...* gamershell kitserver ı kurdun mu yani setup.exe de installe yıkladın mı evet kurdum,onda başarılı diyor ama "install" yazısı silik gözükmüyor.sonra konami klasörünü değiştiriyorum,oyuna girmeye çalışınca da bu hatayı alıyorum. önce removeye bas kitserver dan sonra installe bas gamershell zaten o site değil direk link rico81 ispanya ligindeki formalar yok hackxien kitserver ı kurdun mu yani setup.exe de installe yıkladın mı evet kurdum,onda başarılı diyor ama "install" yazısı silik gözükmüyor.sonra konami klasörünü değiştiriyorum,oyuna girmeye çalışınca da bu hatayı alıyorum. önce removeye bas kitserver dan sonra installe bas bu seferde böyle bir hata çıkmaya başladı,yani hiçbirşekilde etki etmedi..:( ersoyodabas Yama Çok güzel emeğinize saygı Allah razı olsun.:) Ekstra Olarak Şunları Düşündüm. Acaba Güncellemelerinizde şunları da yapabilirmisiniz? *Her Lige Özel Skorbord *Fransa Ligi Yerine Almanya Ligi....Almanya Liginin Daha önemli oldugu kanısındayım. *TSL ağırlıklı faceler. DonVito_58 bende onu diyorum açılmıyooo.. DX9 için verdinn sayfa :( tıklıyorum ama olmuyo gamershell kitserver ı kurdun mu yani setup.exe de installe yıkladın mı evet kurdum,onda başarılı diyor ama "install" yazısı silik gözükmüyor.sonra konami klasörünü değiştiriyorum,oyuna girmeye çalışınca da bu hatayı alıyorum. önce removeye bas kitserver dan sonra installe bas
Burak07.Gfb Oyundan ses gelmiyor. Takımlar karışmış. Fontlar birbirine uymuyor. :/ Neyse devam. Bi sonrakine düzelir.
gamershell DX9 indir bu hatayı alanlar bunu kursun indir gamershell kitserver ı kurdun mu yani setup.exe de installe yıkladın mı hackxien kitserver ı kurdun mu yani setup.exe de installe yıkladın mı evet kurdum,onda başarılı diyor ama "install" yazısı silik gözükmüyor.sonra konami klasörünü değiştiriyorum,oyuna girmeye çalışınca da bu hatayı alıyorum. Burak07.Gfb Benimkide W7. Oyun açılmıyordu bende yönetici olarak çalıştır dedim. Oyundan müzikler falan gelmiyordu sanırım sadece sol kulaklığa ses geliyordu. İşte ondan sonra PC'de de sadece sol kulaklığa ses geliyor. Nasıl düzelteceğim bunu? DonVito_58 *DX9 için verdiğin site açılmıyo :( ...* gamershell kitserver ı kurdun mu yani setup.exe de installe yıkladın mı evet kurdum,onda başarılı diyor ama "install" yazısı silik gözükmüyor.sonra konami klasörünü değiştiriyorum,oyuna girmeye çalışınca da bu hatayı alıyorum. önce removeye bas kitserver dan sonra installe bas gamershell zaten o site değil direk link rico81 ispanya ligindeki formalar yok hackxien kitserver ı kurdun mu yani setup.exe de installe yıkladın mı evet kurdum,onda başarılı diyor ama "install" yazısı silik gözükmüyor.sonra konami klasörünü değiştiriyorum,oyuna girmeye çalışınca da bu hatayı alıyorum. önce removeye bas kitserver dan sonra installe bas bu seferde böyle bir hata çıkmaya başladı,yani hiçbirşekilde etki etmedi..:(
gamershell kitserver ı kurdun mu yani setup.exe de installe yıkladın mı hackxien kitserver ı kurdun mu yani setup.exe de installe yıkladın mı evet kurdum,onda başarılı diyor ama "install" yazısı silik gözükmüyor.sonra konami klasörünü değiştiriyorum,oyuna girmeye çalışınca da bu hatayı alıyorum. Burak07.Gfb Benimkide W7. Oyun açılmıyordu bende yönetici olarak çalıştır dedim. Oyundan müzikler falan gelmiyordu sanırım sadece sol kulaklığa ses geliyordu. İşte ondan sonra PC'de de sadece sol kulaklığa ses geliyor. Nasıl düzelteceğim bunu? DonVito_58 *DX9 için verdiğin site açılmıyo :( ...* gamershell kitserver ı kurdun mu yani setup.exe de installe yıkladın mı evet kurdum,onda başarılı diyor ama "install" yazısı silik gözükmüyor.sonra konami klasörünü değiştiriyorum,oyuna girmeye çalışınca da bu hatayı alıyorum. önce removeye bas kitserver dan sonra installe bas
hackxien kitserver ı kurdun mu yani setup.exe de installe yıkladın mı evet kurdum,onda başarılı diyor ama "install" yazısı silik gözükmüyor.sonra konami klasörünü değiştiriyorum,oyuna girmeye çalışınca da bu hatayı alıyorum.
Burak07.Gfb Benimkide W7. Oyun açılmıyordu bende yönetici olarak çalıştır dedim. Oyundan müzikler falan gelmiyordu sanırım sadece sol kulaklığa ses geliyordu. İşte ondan sonra PC'de de sadece sol kulaklığa ses geliyor. Nasıl düzelteceğim bunu?
gamershell kitserver ı kurdun mu yani setup.exe de installe yıkladın mı evet kurdum,onda başarılı diyor ama "install" yazısı silik gözükmüyor.sonra konami klasörünü değiştiriyorum,oyuna girmeye çalışınca da bu hatayı alıyorum.
gamershell zaten o site değil direk link rico81 ispanya ligindeki formalar yok hackxien kitserver ı kurdun mu yani setup.exe de installe yıkladın mı evet kurdum,onda başarılı diyor ama "install" yazısı silik gözükmüyor.sonra konami klasörünü değiştiriyorum,oyuna girmeye çalışınca da bu hatayı alıyorum. önce removeye bas kitserver dan sonra installe bas
hackxien kitserver ı kurdun mu yani setup.exe de installe yıkladın mı evet kurdum,onda başarılı diyor ama "install" yazısı silik gözükmüyor.sonra konami klasörünü değiştiriyorum,oyuna girmeye çalışınca da bu hatayı alıyorum.
ersoyodabas Yama Çok güzel emeğinize saygı Allah razı olsun.:) Ekstra Olarak Şunları Düşündüm. Acaba Güncellemelerinizde şunları da yapabilirmisiniz? *Her Lige Özel Skorbord *Fransa Ligi Yerine Almanya Ligi....Almanya Liginin Daha önemli oldugu kanısındayım. *TSL ağırlıklı faceler.
gamershell kitserver ı kurdun mu yani setup.exe de installe yıkladın mı evet kurdum,onda başarılı diyor ama "install" yazısı silik gözükmüyor.sonra konami klasörünü değiştiriyorum,oyuna girmeye çalışınca da bu hatayı alıyorum.