segentich Bi dahaki sefere konu ismini dogru koy. Linkleri koyduktan sonra Cikti yaz insanlar yanlis anlamasin Burak07.Gfb Bekliyoruz. Master Lig'de yabancı takımlarla oynamaktan çok daha iyidir. Transferleri biz yaparız zaten. gamershell eğer hostingin verdiği süre doğruysa 15 dk sonra link eklenecektir jjokocha **almanya ligi ekleniyormu? ekleniyorsa herhangi bir ligin üzerinemi?** **cevap bekliyorum:) ayrıca teşekkürler..** Burak07.Gfb Nasıl yükleniyor? Daha önce hiç yama yüklemedim de PES'e.. gamershell bundesliga other b nin üzerinde gamershell linki ekliycem birazdan zaten kurulum arşivin içinde ayrıntılı olarak yazmakta Burak07.Gfb Peki, boyutu ne kadar olur? gamershell 60 mb gamershell 5 dk kaldı gamershell **link eklenmiştir** gamershell iyi veya kötü hertürlü yorumlarınızı, sorularınızı ve önerilerinizi bekliyorum Burak07.Gfb Emeğinize sağlık. Kazimskill sagol kardes linkleri ekledinmi Burak07.Gfb Eklemiş işte arkadaşım bak ilk sayfada. DonVito_58 kardeşim eline sağlık indiriyorum ... bakıp yorumlarımı ekliyeceğim:D Kazimskill kardes fenerbahce de lugano yu da yaparmisin luganoyu görmedimde ve edu yu silmelisin rooney51 süper olmus emeğe saygı indiriyorum DonVito_58 ya kalıma takıldı,, ingiltere, ispanya ve ülke takımlarıda düzeltildimi.. gamershell evt tüm takımların isim ve logo düzenlemeleri yapılmıştır « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
Burak07.Gfb Bekliyoruz. Master Lig'de yabancı takımlarla oynamaktan çok daha iyidir. Transferleri biz yaparız zaten.
jjokocha **almanya ligi ekleniyormu? ekleniyorsa herhangi bir ligin üzerinemi?** **cevap bekliyorum:) ayrıca teşekkürler..**
gamershell bundesliga other b nin üzerinde gamershell linki ekliycem birazdan zaten kurulum arşivin içinde ayrıntılı olarak yazmakta Burak07.Gfb Peki, boyutu ne kadar olur? gamershell 60 mb gamershell 5 dk kaldı gamershell **link eklenmiştir** gamershell iyi veya kötü hertürlü yorumlarınızı, sorularınızı ve önerilerinizi bekliyorum Burak07.Gfb Emeğinize sağlık. Kazimskill sagol kardes linkleri ekledinmi Burak07.Gfb Eklemiş işte arkadaşım bak ilk sayfada. DonVito_58 kardeşim eline sağlık indiriyorum ... bakıp yorumlarımı ekliyeceğim:D Kazimskill kardes fenerbahce de lugano yu da yaparmisin luganoyu görmedimde ve edu yu silmelisin rooney51 süper olmus emeğe saygı indiriyorum DonVito_58 ya kalıma takıldı,, ingiltere, ispanya ve ülke takımlarıda düzeltildimi.. gamershell evt tüm takımların isim ve logo düzenlemeleri yapılmıştır « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »