gamershell Faceler: patch te daha fazla face bulunmaktadır Formalar: TSL Kramponlar: Lig - Kupa TSL Kadroları: Bundesliga Kadroları: Lig TV Scoreboard: Birkaç Oyun İçi Ss Özellikler: *Tsl Takımlarının 2009-2010 Kadroları ve Formaları *Tsl Takımlarında 104 Adet Yüz *Yeni Scoreboard *Türkçe Oyuncu Kartları *Tüm Takımların İsim Düzeltmeleri ve Formaları *Bundesliga 2009-2010 Kadroları ve Formaları ve oyuncu güçleri *Bundesliga Takımlarında 106 Adet Yüz *Yeni Top Seti *Yeni Krampon Seti *TSL'den 8 Takımın Tezahüratları * TSL Become a Legend ve Master League Uyumludur *TSL topu *Menüler Orjinaldir Hiçbirine Dokunulmamıştır.(Bence Bayağı Güzeller) aklıma gelenler bunlar NOT: Bütün Faceler Roobydal' a aittir. Formalar İçin Yağız'a Çok Teşekkür Ederim. Yardımlarından dolayı segentich e teşekkürler. Scoreboard İçin Kenan Coşkun'a Teşekkürler. Önemli Notlar 1- Bu Yama tamamen ücretsizdir. Para ile satılmamaz. CD ve DVD yapılmaz. 2- Orjinal Yazı Değiştirilmeden Her Sitede Yayınlanabilir, ve dosya linkinde değişiklik yapılmadan yayınlanabilir. Aksi durumlarda yayınlanamaz 3- İçeriği ve adı değiştirelerek yayınlanamaz. 4- İçeriğinden belirli bölümleri alınıp kullanılmaz (Yüz, Forma, Logo, Option File vs) 5- Yapımcı siteleri http://www.peseditcenter.net sitesine aittir.İsim verilmeden hiçbir sitede yayınlanamaz. Yama Geçmişimi Merak Edenler İçin Yazıym: *Pes 2009 TSL Super Patch'i Yaptım *Pes 2009 TSL Pro Patch'da Görev Aldım *Pes 2009 İçin Çeşitli Yamalar Yaptım (Scoreboard, adboard vb.) *Şuanda İse peseditcenter.net'in adminliğini yapıyorum Directx 9'un Son Sürümü İNDİR 16:9 Scoreboard İNDİR Kurulumu Yapamayanlar İçin Resimli Anlatım İNDİR TSL Super Patch v2 İNDİR Option File Update İNDİR (şampiyonlar ligindeki tsl takımlerı ve psv, nec, feyenord isimleri düzenlemesi) YAMANIN ÇALIŞABİLMESİ İÇİN SİSTEMİNİZDE DIRECTX 9 UN SON SÜRÜMÜ KURULU OLMALIDIR... ALINTI DEĞİLDİR..
rico81 teşekkürler emeğe saygı güzel olmuş....daha henüz bi yama cıkmamışken siz yapmışsınız beklıyoruz link'i
damar06 Çok güzel sagol ama modda Stadlar'ı değistirmeyin ali Samiyen felan onlar kötü oluyo nolur stad etmeyin
adem11 kardeş bundesliga hangi ligin üzerine yükleniyo bide takım başına 5-10 facemi yoksa toplam 5-10 facemi bundesligada face varmı yoksa hepsi oyunun yüzlerimi
07fb07 afedersiniz ama fenerbahçeli oyunculardan hangileri sizin çalışmanız ??? hiç birşey deişmemiş ki!!!
gamershell evet full içindir 5 e doğru link eklenecektir gamershell stadlar ve menüler orjinaldir esesliates **formaların çoğu geçen seneki formalar** gamershell şuan upload ediyorum bittiği gibi linki eklerim umut_rocker öncelikle patch için teşekkürler ancak kadrolarda eksikler var arkadaşlar beşiktaş olsun bursaspor olsun 2009-2010 kadrosu tam olarak yapılamamış örn : bursada serdar aziz ve Shin Young ROK yok eger bunlar yama olarak yapılırsa sonrasında daha verimli bir çalışma olacaktır. gamershell 2 Güne Kadar TSL İçin Full Kadro Güncellemesi Yapılacaktır. Diğerleri Zaten Güncel we7 Beşiktaşda Cisse Diye Biri Var Tabata Yok Serdar Kurtuluş Zapotocny Var Kadrolar Güncel Deil Sanırım.. gamershell 2 güne kadar güncelleştirilecektir demiştim segentich **güzel calisma ama caner erkin unutulmus unutmayin!** collins80 Teşekkürler yine güzel bir çalışma olmuşacaba bugün link koyulur mu?kadrolar tamamen aynı olmasada hani belki bugün koyulur link,ilerleyen günlerde de eksiksiz olanı koyulur,bugün koyma şansınız var mı tamamlanmamış halini?tekrar teşekkürler gamershell Yamayı Şuan Upload Ediyorum Bitince Link Eklenecektir. Kadrolar İse 2 Gün İçinde Güncellenecektir. Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell stadlar ve menüler orjinaldir esesliates **formaların çoğu geçen seneki formalar** gamershell şuan upload ediyorum bittiği gibi linki eklerim umut_rocker öncelikle patch için teşekkürler ancak kadrolarda eksikler var arkadaşlar beşiktaş olsun bursaspor olsun 2009-2010 kadrosu tam olarak yapılamamış örn : bursada serdar aziz ve Shin Young ROK yok eger bunlar yama olarak yapılırsa sonrasında daha verimli bir çalışma olacaktır. gamershell 2 Güne Kadar TSL İçin Full Kadro Güncellemesi Yapılacaktır. Diğerleri Zaten Güncel we7 Beşiktaşda Cisse Diye Biri Var Tabata Yok Serdar Kurtuluş Zapotocny Var Kadrolar Güncel Deil Sanırım.. gamershell 2 güne kadar güncelleştirilecektir demiştim segentich **güzel calisma ama caner erkin unutulmus unutmayin!** collins80 Teşekkürler yine güzel bir çalışma olmuşacaba bugün link koyulur mu?kadrolar tamamen aynı olmasada hani belki bugün koyulur link,ilerleyen günlerde de eksiksiz olanı koyulur,bugün koyma şansınız var mı tamamlanmamış halini?tekrar teşekkürler gamershell Yamayı Şuan Upload Ediyorum Bitince Link Eklenecektir. Kadrolar İse 2 Gün İçinde Güncellenecektir. Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
umut_rocker öncelikle patch için teşekkürler ancak kadrolarda eksikler var arkadaşlar beşiktaş olsun bursaspor olsun 2009-2010 kadrosu tam olarak yapılamamış örn : bursada serdar aziz ve Shin Young ROK yok eger bunlar yama olarak yapılırsa sonrasında daha verimli bir çalışma olacaktır.
gamershell 2 Güne Kadar TSL İçin Full Kadro Güncellemesi Yapılacaktır. Diğerleri Zaten Güncel we7 Beşiktaşda Cisse Diye Biri Var Tabata Yok Serdar Kurtuluş Zapotocny Var Kadrolar Güncel Deil Sanırım.. gamershell 2 güne kadar güncelleştirilecektir demiştim segentich **güzel calisma ama caner erkin unutulmus unutmayin!** collins80 Teşekkürler yine güzel bir çalışma olmuşacaba bugün link koyulur mu?kadrolar tamamen aynı olmasada hani belki bugün koyulur link,ilerleyen günlerde de eksiksiz olanı koyulur,bugün koyma şansınız var mı tamamlanmamış halini?tekrar teşekkürler gamershell Yamayı Şuan Upload Ediyorum Bitince Link Eklenecektir. Kadrolar İse 2 Gün İçinde Güncellenecektir. Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
we7 Beşiktaşda Cisse Diye Biri Var Tabata Yok Serdar Kurtuluş Zapotocny Var Kadrolar Güncel Deil Sanırım..
gamershell 2 güne kadar güncelleştirilecektir demiştim segentich **güzel calisma ama caner erkin unutulmus unutmayin!** collins80 Teşekkürler yine güzel bir çalışma olmuşacaba bugün link koyulur mu?kadrolar tamamen aynı olmasada hani belki bugün koyulur link,ilerleyen günlerde de eksiksiz olanı koyulur,bugün koyma şansınız var mı tamamlanmamış halini?tekrar teşekkürler gamershell Yamayı Şuan Upload Ediyorum Bitince Link Eklenecektir. Kadrolar İse 2 Gün İçinde Güncellenecektir. Sonraki Sayfa »
collins80 Teşekkürler yine güzel bir çalışma olmuşacaba bugün link koyulur mu?kadrolar tamamen aynı olmasada hani belki bugün koyulur link,ilerleyen günlerde de eksiksiz olanı koyulur,bugün koyma şansınız var mı tamamlanmamış halini?tekrar teşekkürler
gamershell Yamayı Şuan Upload Ediyorum Bitince Link Eklenecektir. Kadrolar İse 2 Gün İçinde Güncellenecektir. Sonraki Sayfa »