ersoyodabas Dostum şu skorboardı Allh ını severesn değiştir:) Maç yaparken pasif yapıyorm ya...Ya lig tv ya da orjinal gözükecek bir şey olursa sevinrim.Yani ÇOK sırıtıyo.. Hatta dur ben bulursam yazarım buraya senin içn skorboardı...
gamershell sen güzel bişey bulursan onu eklerim olmadı ben yaparım bi tane gamershell bana tsl topunun kaliteli bi resmini bulabilirmisiniz yama için update'de olacak tsl topu Nosvas Linki yeniler misisn 00017 paylaşım için teşekkürler artart Yama için teşekkurler.Şampiyonlar liginde antalyaspor yer alıyor az alkmaarın yerınde,formaları az nın ancak ısımler antalyasporun,bilginize.. ugur1985 Iyi biseye benziyor fakat benden önceki arkadasin söyledigi gibi GS de Caner Erkin eksik mis... Formalarin üstünde Ülker yazisi var mi acaba?? yani GS fln... resimde öyle gözükmüyorda oniicin sordum.. gamershell link sağlam update yolda gamershell o update de eklenecek gamershell bilgi için tşk x1130 transferlerde eksikler var beşiktaşta cisse diye biri yok ayrıca batuhan ve ferrari eksik ibrahim kaş yok tabata yok gamershell güncellemede düzeltildi 2 güne kadar çıkacak update Nosvas Pes 2009da Türkiye ligi bir ayda çıkmıştı.Pes 10da ise 3günde çıkardınız.Sizi tebrik ediyorum. fbkane Emeklerin icin cok sagol dostum bu kadar erken cikabilecegine bu yamanin hic aklima bile gelmedi :) jjokocha **antalyaspor şamp. ligi takımları arasında yer alıyor nedense.. ayrıca bundes liga other lig b üzerine kurulduğu halde hollanda ligi kayboluyor ortadan eğer hollanda ligide kaybolmassa daha iyi olur diye düşünüyorum..** murat131_ **Arkadaşım Emeğine Saygısızlık Etmek İstemem Ama. Transferler Bakımından İğrenç. Kesinlikle Tavsiye Etmem. Ferrari Vs. Bir Sürü Transfer Yok Onları Yaptıktan Sonra Çıkarsaydın Keşke Yamayı.** ultrasrh Güncellemeyi bekliyoruz.. pololi kardeş tsl topunu ben söylemiştim elimden gelen neyse yaparım ersoyodabas sanırım yorum yazanlların işine gelmiyor önceki sayfaları okumak... Arkdaşım 1 gün kaldı işte ilk update çıkacak ozaman daha azalır bu pasif yorumlar:) 10matias ya bu skorbordu silip eskisine nasıl dönebiliriz çok acil yardım. « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
artart Yama için teşekkurler.Şampiyonlar liginde antalyaspor yer alıyor az alkmaarın yerınde,formaları az nın ancak ısımler antalyasporun,bilginize..
ugur1985 Iyi biseye benziyor fakat benden önceki arkadasin söyledigi gibi GS de Caner Erkin eksik mis... Formalarin üstünde Ülker yazisi var mi acaba?? yani GS fln... resimde öyle gözükmüyorda oniicin sordum..
gamershell link sağlam update yolda gamershell o update de eklenecek gamershell bilgi için tşk x1130 transferlerde eksikler var beşiktaşta cisse diye biri yok ayrıca batuhan ve ferrari eksik ibrahim kaş yok tabata yok gamershell güncellemede düzeltildi 2 güne kadar çıkacak update Nosvas Pes 2009da Türkiye ligi bir ayda çıkmıştı.Pes 10da ise 3günde çıkardınız.Sizi tebrik ediyorum. fbkane Emeklerin icin cok sagol dostum bu kadar erken cikabilecegine bu yamanin hic aklima bile gelmedi :) jjokocha **antalyaspor şamp. ligi takımları arasında yer alıyor nedense.. ayrıca bundes liga other lig b üzerine kurulduğu halde hollanda ligi kayboluyor ortadan eğer hollanda ligide kaybolmassa daha iyi olur diye düşünüyorum..** murat131_ **Arkadaşım Emeğine Saygısızlık Etmek İstemem Ama. Transferler Bakımından İğrenç. Kesinlikle Tavsiye Etmem. Ferrari Vs. Bir Sürü Transfer Yok Onları Yaptıktan Sonra Çıkarsaydın Keşke Yamayı.** ultrasrh Güncellemeyi bekliyoruz.. pololi kardeş tsl topunu ben söylemiştim elimden gelen neyse yaparım ersoyodabas sanırım yorum yazanlların işine gelmiyor önceki sayfaları okumak... Arkdaşım 1 gün kaldı işte ilk update çıkacak ozaman daha azalır bu pasif yorumlar:) 10matias ya bu skorbordu silip eskisine nasıl dönebiliriz çok acil yardım. « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell o update de eklenecek gamershell bilgi için tşk x1130 transferlerde eksikler var beşiktaşta cisse diye biri yok ayrıca batuhan ve ferrari eksik ibrahim kaş yok tabata yok gamershell güncellemede düzeltildi 2 güne kadar çıkacak update Nosvas Pes 2009da Türkiye ligi bir ayda çıkmıştı.Pes 10da ise 3günde çıkardınız.Sizi tebrik ediyorum. fbkane Emeklerin icin cok sagol dostum bu kadar erken cikabilecegine bu yamanin hic aklima bile gelmedi :) jjokocha **antalyaspor şamp. ligi takımları arasında yer alıyor nedense.. ayrıca bundes liga other lig b üzerine kurulduğu halde hollanda ligi kayboluyor ortadan eğer hollanda ligide kaybolmassa daha iyi olur diye düşünüyorum..** murat131_ **Arkadaşım Emeğine Saygısızlık Etmek İstemem Ama. Transferler Bakımından İğrenç. Kesinlikle Tavsiye Etmem. Ferrari Vs. Bir Sürü Transfer Yok Onları Yaptıktan Sonra Çıkarsaydın Keşke Yamayı.** ultrasrh Güncellemeyi bekliyoruz.. pololi kardeş tsl topunu ben söylemiştim elimden gelen neyse yaparım ersoyodabas sanırım yorum yazanlların işine gelmiyor önceki sayfaları okumak... Arkdaşım 1 gün kaldı işte ilk update çıkacak ozaman daha azalır bu pasif yorumlar:) 10matias ya bu skorbordu silip eskisine nasıl dönebiliriz çok acil yardım. « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell bilgi için tşk x1130 transferlerde eksikler var beşiktaşta cisse diye biri yok ayrıca batuhan ve ferrari eksik ibrahim kaş yok tabata yok gamershell güncellemede düzeltildi 2 güne kadar çıkacak update Nosvas Pes 2009da Türkiye ligi bir ayda çıkmıştı.Pes 10da ise 3günde çıkardınız.Sizi tebrik ediyorum. fbkane Emeklerin icin cok sagol dostum bu kadar erken cikabilecegine bu yamanin hic aklima bile gelmedi :) jjokocha **antalyaspor şamp. ligi takımları arasında yer alıyor nedense.. ayrıca bundes liga other lig b üzerine kurulduğu halde hollanda ligi kayboluyor ortadan eğer hollanda ligide kaybolmassa daha iyi olur diye düşünüyorum..** murat131_ **Arkadaşım Emeğine Saygısızlık Etmek İstemem Ama. Transferler Bakımından İğrenç. Kesinlikle Tavsiye Etmem. Ferrari Vs. Bir Sürü Transfer Yok Onları Yaptıktan Sonra Çıkarsaydın Keşke Yamayı.** ultrasrh Güncellemeyi bekliyoruz.. pololi kardeş tsl topunu ben söylemiştim elimden gelen neyse yaparım ersoyodabas sanırım yorum yazanlların işine gelmiyor önceki sayfaları okumak... Arkdaşım 1 gün kaldı işte ilk update çıkacak ozaman daha azalır bu pasif yorumlar:) 10matias ya bu skorbordu silip eskisine nasıl dönebiliriz çok acil yardım. « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
x1130 transferlerde eksikler var beşiktaşta cisse diye biri yok ayrıca batuhan ve ferrari eksik ibrahim kaş yok tabata yok
gamershell güncellemede düzeltildi 2 güne kadar çıkacak update Nosvas Pes 2009da Türkiye ligi bir ayda çıkmıştı.Pes 10da ise 3günde çıkardınız.Sizi tebrik ediyorum. fbkane Emeklerin icin cok sagol dostum bu kadar erken cikabilecegine bu yamanin hic aklima bile gelmedi :) jjokocha **antalyaspor şamp. ligi takımları arasında yer alıyor nedense.. ayrıca bundes liga other lig b üzerine kurulduğu halde hollanda ligi kayboluyor ortadan eğer hollanda ligide kaybolmassa daha iyi olur diye düşünüyorum..** murat131_ **Arkadaşım Emeğine Saygısızlık Etmek İstemem Ama. Transferler Bakımından İğrenç. Kesinlikle Tavsiye Etmem. Ferrari Vs. Bir Sürü Transfer Yok Onları Yaptıktan Sonra Çıkarsaydın Keşke Yamayı.** ultrasrh Güncellemeyi bekliyoruz.. pololi kardeş tsl topunu ben söylemiştim elimden gelen neyse yaparım ersoyodabas sanırım yorum yazanlların işine gelmiyor önceki sayfaları okumak... Arkdaşım 1 gün kaldı işte ilk update çıkacak ozaman daha azalır bu pasif yorumlar:) 10matias ya bu skorbordu silip eskisine nasıl dönebiliriz çok acil yardım. « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
Nosvas Pes 2009da Türkiye ligi bir ayda çıkmıştı.Pes 10da ise 3günde çıkardınız.Sizi tebrik ediyorum.
fbkane Emeklerin icin cok sagol dostum bu kadar erken cikabilecegine bu yamanin hic aklima bile gelmedi :)
jjokocha **antalyaspor şamp. ligi takımları arasında yer alıyor nedense.. ayrıca bundes liga other lig b üzerine kurulduğu halde hollanda ligi kayboluyor ortadan eğer hollanda ligide kaybolmassa daha iyi olur diye düşünüyorum..**
murat131_ **Arkadaşım Emeğine Saygısızlık Etmek İstemem Ama. Transferler Bakımından İğrenç. Kesinlikle Tavsiye Etmem. Ferrari Vs. Bir Sürü Transfer Yok Onları Yaptıktan Sonra Çıkarsaydın Keşke Yamayı.**
ersoyodabas sanırım yorum yazanlların işine gelmiyor önceki sayfaları okumak... Arkdaşım 1 gün kaldı işte ilk update çıkacak ozaman daha azalır bu pasif yorumlar:)