chatlak4397

Arkadaşlar galatasaray forma fontları kırmızı oluyo ve ülker yazısı kalkıyo çok kötü bi yama

gamershell

kırmızı falan olmuyor sen kuramamışsındır

xxcemilxx

Galatasaray ın taktiğini değiştiremiyorum hep eski haline geri dönüyor diğer takımlarda sorun yok

bi yardım....

gamershell

oyun kendisi otomatik ayarlama yapıyor sen ayarlasan bile gs de yamayla alakalı değil yani bende ayarlamaya çalışırken aynı şey oluyo düzeltme yolunu bulursam yazarım buraya

xxcemilxx

Yamayı yüklemedem önce böyle bir sorun yoktu yamayı silip oyunu da yeniden yükleyince sorun da kalkıyor ama yamayı da silmek istemiyorum umarım en kısa zamanda bulursun çaresini.

BocaJuniors

***Salt okunurluğu kaldırıyom yama kuruluyo oyun açılmıyo ne biçim iş bu yaa...***

***Yamayı siliyom açılıyo oyun!!!YARDIM!..***

gamershell

aldığın hatanın bir resmini koyarsan bide nerden sonra çıktığını yazarsan daha çok yardımcı olabilirim

cilgin38ahmet

ya beyler emege saygi yazmak kolay geliyorda. Bazi arkadaslar amansiz bi elestiri yagmuruna tutmus. Inanin bana gamershelle kadar kimse size yardim etmeyi göze almaz ve yardimda etmezdi. Oyun ici yamayla alakasiz sorulari bile cözmeye calisan birisine bi tesekkür etmek gerekir diye düsünyüorum

saygilarimla

cilgin38ahmet

ayrica bi istekte buluncaktim. Yorumlari sifirlatip bi kac oyun ici ss atarsan cok sevinirim. Biraz yamanin nasil olduguna dair fikir sahibi oluruz

gamershell

sıfırlatmaya gerek yokta ben biraz ss çekiym senide kırmıym

cilgin38ahmet

sıfırlatmaya gerek yokta ben biraz ss çekiym senide kırmıym

tesekkürler yorumlari sifirlatma konusunda senin icin demistim. V1le ilgili sorunlar ilk sayfalarda oldugu icin  yorumlara bakanin yanlis fikir sahibi olmasini istemedim yoksa bana göre sorun yok :)

gamershell

22 tane oyun içi ss

BocaJuniors

***Kardeş sildim yamayı şimdi yüklüyorum kitserver da setup diyom ınstall diyom error veriyo...***

***Bilgisayar windows 7 ingilizce ne yazdığını anlayamıyom...***

***Yardım..***

gamershell

sen direcyx9 u kurdunmu

kurulum

*herhangi bir klasörü seçip oraya yükleyin

*yüklediğiniz klasöre girip dxsetup.exe yi çalıştırın onuda kurun

directx 9 un kurulumudur

sonra pes 2010.exe ye sağtıkla kurulu olduğu yerdeki salt okunur işaretini kaldır tamam a bas

*yamanın kurulumuna geç

kitserver klasörünü oyunun kurulu olduğu yere at içine gir setup ı aç installe tıkla

*konami klasörünü belgelerine at tümüne evet de

gamershell

şunuda söyliym

bu çıkarsa salt okunuru yap

bu çıkarsa kuruldu demektir

BocaJuniors

***Üstteki çıkıyo...***

***Salt okunurluğu kaldırınca oyun açılmıyorr!!!***

« Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »

Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net

Özel Teşekkür: sistemhost.com