gamershell ya kimse yorum ysapmıcakmı yardım edin yhaaa off oyunu ve yamayı kaldır sonra sırayla şunları kur *directx 9 un son sürümü *pes 2010 *tsl super patch
gamershell scoreboard ile alakalı bişey scoreboard editor ile tam olarak yapılamıyomuş ondan böyle oluyomuş tu_fa_n aynen dediğinizi yaptım ama bi hata gelio şimdide ufacık bişi live_pe_crc die bişi ok var bitek tıklıom onda sonrada bi hata gelio gene bu seferde A required security module can not be activated. This program can not be executed (13001). bu yazıo napmalıyım yardım lütfenn erhan_0010 yav usta bide şu fener formasını upload et herşey mükemmel bi forma numaralar dandik ... gamershell neyi yanlış onu sölye ona göre yapıym msl font rengimi erhan_0010 Yav hocam Fenerbahçe formasının ve galatasaray formasının orjinalleri daha iyiydi Şöle söyliyim formalar aslında çok iyi ama forma numaralarının orjinalleri daha iyiydi yani Fener in köşeli forma numaraları falan keşke değiştirmeseydin varsa elinde atıver bi zahmet BocaJuniors Kitserver yüklenmiyo error veriyo gamershell pes2010.exe ye sağ tıkla özelliklere gir salt okunur işaretini kaldır bide böyle dene drkprnc oncelıkle ellerıne saglık dıyeyım arkadasım yanlız benım bır problemım var ben klavye ayarlarını yapamıyorum settıng den gırıyorum ayarlıyorum tamam dıyorum oyuna a gırıyorum olmuyor kafayı yedım yarım sattır bı yardımcı olabılırmısınız tu_fa_n yaa artık birisi cevaplıcakmı bu yamayı kurmaya çalıştığım günden beri oyunum bozuk yama güzel ama olmuyor ya olcaksa bi çözüm söyelyin yada olmıcak deyin herşeyi silip 1 kez daha baştan yükliim ve yama falan da yüklemiyim lütfen ama yaa 4 seonluk master lig kayıtlarım gitti deliriyorum yaaa offf gamershell yamayla alakalı bişey değil o gamershell yaa artık birisi cevaplıcakmı bu yamayı kurmaya çalıştığım günden beri oyunum bozuk yama güzel ama olmuyor ya olcaksa bi çözüm söyelyin yada olmıcak deyin herşeyi silip 1 kez daha baştan yükliim ve yama falan da yüklemiyim lütfen ama yaa 4 seonluk master lig kayıtlarım gitti deliriyorum yaaa offf arkadaşım bi program eksiktir sistemde ondan veriyodur böyle hatalar yada senin oyunda bir eksiklik vardır çünkü yamada böyle hatalar yok drkprnc yamayı kurmadan once normaldı arkadasım su anda ıse yapılmıyor? yamayla alaka degıl dıyosun tesekkur ederım saol cok yardımcı oldun.... gamershell ozaman senin yaptıpın bir hata vardır madem yama bozuk niye 2 kişi söylüyo 6000 kişi indiriyo 2 kişide sorunlu valla çok mantıklı bişey drkprnc ben sana yama bozuk demedım okusan yazdıklarımı anlarsın. ben yardımcı olmanı ıstedım belkı bıseyı yanlıs yapmısımdır dıyerekten ama sormakla yanlıs yapmısım arkadasım.. sana kolay gelsın.. tu_fa_n ben bu yamayı tamamen siliyorum bidahada yüklemeye çalışmıyorum ellerine sağlık uğraşmışsın ama bende olmadı boşver 1aralıkta çıkacak olan yamayı bekliyim bende oyun bölede güzel kolay gelsin enesft hiç güzel değil ayrıca oyun kasmaya başladı çözünürlüğü düsütsem bile simdi ben bı oyunu tekrar nasıl kurcam ya eski haline nasıl getircem yardım pls.. gamershell kurduğun bütün dosyaları sil BocaJuniors pes2010.exe ye sağ tıkla özelliklere gir salt okunur işaretini kaldır bide böyle dene Eyw kardeş oldu keşke kitserver yoluyla yapsaydınız... « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
tu_fa_n aynen dediğinizi yaptım ama bi hata gelio şimdide ufacık bişi live_pe_crc die bişi ok var bitek tıklıom onda sonrada bi hata gelio gene bu seferde A required security module can not be activated. This program can not be executed (13001). bu yazıo napmalıyım yardım lütfenn
gamershell neyi yanlış onu sölye ona göre yapıym msl font rengimi erhan_0010 Yav hocam Fenerbahçe formasının ve galatasaray formasının orjinalleri daha iyiydi Şöle söyliyim formalar aslında çok iyi ama forma numaralarının orjinalleri daha iyiydi yani Fener in köşeli forma numaraları falan keşke değiştirmeseydin varsa elinde atıver bi zahmet BocaJuniors Kitserver yüklenmiyo error veriyo gamershell pes2010.exe ye sağ tıkla özelliklere gir salt okunur işaretini kaldır bide böyle dene drkprnc oncelıkle ellerıne saglık dıyeyım arkadasım yanlız benım bır problemım var ben klavye ayarlarını yapamıyorum settıng den gırıyorum ayarlıyorum tamam dıyorum oyuna a gırıyorum olmuyor kafayı yedım yarım sattır bı yardımcı olabılırmısınız tu_fa_n yaa artık birisi cevaplıcakmı bu yamayı kurmaya çalıştığım günden beri oyunum bozuk yama güzel ama olmuyor ya olcaksa bi çözüm söyelyin yada olmıcak deyin herşeyi silip 1 kez daha baştan yükliim ve yama falan da yüklemiyim lütfen ama yaa 4 seonluk master lig kayıtlarım gitti deliriyorum yaaa offf gamershell yamayla alakalı bişey değil o gamershell yaa artık birisi cevaplıcakmı bu yamayı kurmaya çalıştığım günden beri oyunum bozuk yama güzel ama olmuyor ya olcaksa bi çözüm söyelyin yada olmıcak deyin herşeyi silip 1 kez daha baştan yükliim ve yama falan da yüklemiyim lütfen ama yaa 4 seonluk master lig kayıtlarım gitti deliriyorum yaaa offf arkadaşım bi program eksiktir sistemde ondan veriyodur böyle hatalar yada senin oyunda bir eksiklik vardır çünkü yamada böyle hatalar yok drkprnc yamayı kurmadan once normaldı arkadasım su anda ıse yapılmıyor? yamayla alaka degıl dıyosun tesekkur ederım saol cok yardımcı oldun.... gamershell ozaman senin yaptıpın bir hata vardır madem yama bozuk niye 2 kişi söylüyo 6000 kişi indiriyo 2 kişide sorunlu valla çok mantıklı bişey drkprnc ben sana yama bozuk demedım okusan yazdıklarımı anlarsın. ben yardımcı olmanı ıstedım belkı bıseyı yanlıs yapmısımdır dıyerekten ama sormakla yanlıs yapmısım arkadasım.. sana kolay gelsın.. tu_fa_n ben bu yamayı tamamen siliyorum bidahada yüklemeye çalışmıyorum ellerine sağlık uğraşmışsın ama bende olmadı boşver 1aralıkta çıkacak olan yamayı bekliyim bende oyun bölede güzel kolay gelsin enesft hiç güzel değil ayrıca oyun kasmaya başladı çözünürlüğü düsütsem bile simdi ben bı oyunu tekrar nasıl kurcam ya eski haline nasıl getircem yardım pls.. gamershell kurduğun bütün dosyaları sil BocaJuniors pes2010.exe ye sağ tıkla özelliklere gir salt okunur işaretini kaldır bide böyle dene Eyw kardeş oldu keşke kitserver yoluyla yapsaydınız... « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
erhan_0010 Yav hocam Fenerbahçe formasının ve galatasaray formasının orjinalleri daha iyiydi Şöle söyliyim formalar aslında çok iyi ama forma numaralarının orjinalleri daha iyiydi yani Fener in köşeli forma numaraları falan keşke değiştirmeseydin varsa elinde atıver bi zahmet
gamershell pes2010.exe ye sağ tıkla özelliklere gir salt okunur işaretini kaldır bide böyle dene drkprnc oncelıkle ellerıne saglık dıyeyım arkadasım yanlız benım bır problemım var ben klavye ayarlarını yapamıyorum settıng den gırıyorum ayarlıyorum tamam dıyorum oyuna a gırıyorum olmuyor kafayı yedım yarım sattır bı yardımcı olabılırmısınız tu_fa_n yaa artık birisi cevaplıcakmı bu yamayı kurmaya çalıştığım günden beri oyunum bozuk yama güzel ama olmuyor ya olcaksa bi çözüm söyelyin yada olmıcak deyin herşeyi silip 1 kez daha baştan yükliim ve yama falan da yüklemiyim lütfen ama yaa 4 seonluk master lig kayıtlarım gitti deliriyorum yaaa offf gamershell yamayla alakalı bişey değil o gamershell yaa artık birisi cevaplıcakmı bu yamayı kurmaya çalıştığım günden beri oyunum bozuk yama güzel ama olmuyor ya olcaksa bi çözüm söyelyin yada olmıcak deyin herşeyi silip 1 kez daha baştan yükliim ve yama falan da yüklemiyim lütfen ama yaa 4 seonluk master lig kayıtlarım gitti deliriyorum yaaa offf arkadaşım bi program eksiktir sistemde ondan veriyodur böyle hatalar yada senin oyunda bir eksiklik vardır çünkü yamada böyle hatalar yok drkprnc yamayı kurmadan once normaldı arkadasım su anda ıse yapılmıyor? yamayla alaka degıl dıyosun tesekkur ederım saol cok yardımcı oldun.... gamershell ozaman senin yaptıpın bir hata vardır madem yama bozuk niye 2 kişi söylüyo 6000 kişi indiriyo 2 kişide sorunlu valla çok mantıklı bişey drkprnc ben sana yama bozuk demedım okusan yazdıklarımı anlarsın. ben yardımcı olmanı ıstedım belkı bıseyı yanlıs yapmısımdır dıyerekten ama sormakla yanlıs yapmısım arkadasım.. sana kolay gelsın.. tu_fa_n ben bu yamayı tamamen siliyorum bidahada yüklemeye çalışmıyorum ellerine sağlık uğraşmışsın ama bende olmadı boşver 1aralıkta çıkacak olan yamayı bekliyim bende oyun bölede güzel kolay gelsin enesft hiç güzel değil ayrıca oyun kasmaya başladı çözünürlüğü düsütsem bile simdi ben bı oyunu tekrar nasıl kurcam ya eski haline nasıl getircem yardım pls.. gamershell kurduğun bütün dosyaları sil BocaJuniors pes2010.exe ye sağ tıkla özelliklere gir salt okunur işaretini kaldır bide böyle dene Eyw kardeş oldu keşke kitserver yoluyla yapsaydınız... « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
drkprnc oncelıkle ellerıne saglık dıyeyım arkadasım yanlız benım bır problemım var ben klavye ayarlarını yapamıyorum settıng den gırıyorum ayarlıyorum tamam dıyorum oyuna a gırıyorum olmuyor kafayı yedım yarım sattır bı yardımcı olabılırmısınız
tu_fa_n yaa artık birisi cevaplıcakmı bu yamayı kurmaya çalıştığım günden beri oyunum bozuk yama güzel ama olmuyor ya olcaksa bi çözüm söyelyin yada olmıcak deyin herşeyi silip 1 kez daha baştan yükliim ve yama falan da yüklemiyim lütfen ama yaa 4 seonluk master lig kayıtlarım gitti deliriyorum yaaa offf gamershell yamayla alakalı bişey değil o gamershell yaa artık birisi cevaplıcakmı bu yamayı kurmaya çalıştığım günden beri oyunum bozuk yama güzel ama olmuyor ya olcaksa bi çözüm söyelyin yada olmıcak deyin herşeyi silip 1 kez daha baştan yükliim ve yama falan da yüklemiyim lütfen ama yaa 4 seonluk master lig kayıtlarım gitti deliriyorum yaaa offf arkadaşım bi program eksiktir sistemde ondan veriyodur böyle hatalar yada senin oyunda bir eksiklik vardır çünkü yamada böyle hatalar yok drkprnc yamayı kurmadan once normaldı arkadasım su anda ıse yapılmıyor? yamayla alaka degıl dıyosun tesekkur ederım saol cok yardımcı oldun.... gamershell ozaman senin yaptıpın bir hata vardır madem yama bozuk niye 2 kişi söylüyo 6000 kişi indiriyo 2 kişide sorunlu valla çok mantıklı bişey drkprnc ben sana yama bozuk demedım okusan yazdıklarımı anlarsın. ben yardımcı olmanı ıstedım belkı bıseyı yanlıs yapmısımdır dıyerekten ama sormakla yanlıs yapmısım arkadasım.. sana kolay gelsın.. tu_fa_n ben bu yamayı tamamen siliyorum bidahada yüklemeye çalışmıyorum ellerine sağlık uğraşmışsın ama bende olmadı boşver 1aralıkta çıkacak olan yamayı bekliyim bende oyun bölede güzel kolay gelsin enesft hiç güzel değil ayrıca oyun kasmaya başladı çözünürlüğü düsütsem bile simdi ben bı oyunu tekrar nasıl kurcam ya eski haline nasıl getircem yardım pls.. gamershell kurduğun bütün dosyaları sil BocaJuniors pes2010.exe ye sağ tıkla özelliklere gir salt okunur işaretini kaldır bide böyle dene Eyw kardeş oldu keşke kitserver yoluyla yapsaydınız... « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell yamayla alakalı bişey değil o gamershell yaa artık birisi cevaplıcakmı bu yamayı kurmaya çalıştığım günden beri oyunum bozuk yama güzel ama olmuyor ya olcaksa bi çözüm söyelyin yada olmıcak deyin herşeyi silip 1 kez daha baştan yükliim ve yama falan da yüklemiyim lütfen ama yaa 4 seonluk master lig kayıtlarım gitti deliriyorum yaaa offf arkadaşım bi program eksiktir sistemde ondan veriyodur böyle hatalar yada senin oyunda bir eksiklik vardır çünkü yamada böyle hatalar yok drkprnc yamayı kurmadan once normaldı arkadasım su anda ıse yapılmıyor? yamayla alaka degıl dıyosun tesekkur ederım saol cok yardımcı oldun.... gamershell ozaman senin yaptıpın bir hata vardır madem yama bozuk niye 2 kişi söylüyo 6000 kişi indiriyo 2 kişide sorunlu valla çok mantıklı bişey drkprnc ben sana yama bozuk demedım okusan yazdıklarımı anlarsın. ben yardımcı olmanı ıstedım belkı bıseyı yanlıs yapmısımdır dıyerekten ama sormakla yanlıs yapmısım arkadasım.. sana kolay gelsın.. tu_fa_n ben bu yamayı tamamen siliyorum bidahada yüklemeye çalışmıyorum ellerine sağlık uğraşmışsın ama bende olmadı boşver 1aralıkta çıkacak olan yamayı bekliyim bende oyun bölede güzel kolay gelsin enesft hiç güzel değil ayrıca oyun kasmaya başladı çözünürlüğü düsütsem bile simdi ben bı oyunu tekrar nasıl kurcam ya eski haline nasıl getircem yardım pls.. gamershell kurduğun bütün dosyaları sil BocaJuniors pes2010.exe ye sağ tıkla özelliklere gir salt okunur işaretini kaldır bide böyle dene Eyw kardeş oldu keşke kitserver yoluyla yapsaydınız... « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell yaa artık birisi cevaplıcakmı bu yamayı kurmaya çalıştığım günden beri oyunum bozuk yama güzel ama olmuyor ya olcaksa bi çözüm söyelyin yada olmıcak deyin herşeyi silip 1 kez daha baştan yükliim ve yama falan da yüklemiyim lütfen ama yaa 4 seonluk master lig kayıtlarım gitti deliriyorum yaaa offf arkadaşım bi program eksiktir sistemde ondan veriyodur böyle hatalar yada senin oyunda bir eksiklik vardır çünkü yamada böyle hatalar yok
drkprnc yamayı kurmadan once normaldı arkadasım su anda ıse yapılmıyor? yamayla alaka degıl dıyosun tesekkur ederım saol cok yardımcı oldun....
gamershell ozaman senin yaptıpın bir hata vardır madem yama bozuk niye 2 kişi söylüyo 6000 kişi indiriyo 2 kişide sorunlu valla çok mantıklı bişey drkprnc ben sana yama bozuk demedım okusan yazdıklarımı anlarsın. ben yardımcı olmanı ıstedım belkı bıseyı yanlıs yapmısımdır dıyerekten ama sormakla yanlıs yapmısım arkadasım.. sana kolay gelsın.. tu_fa_n ben bu yamayı tamamen siliyorum bidahada yüklemeye çalışmıyorum ellerine sağlık uğraşmışsın ama bende olmadı boşver 1aralıkta çıkacak olan yamayı bekliyim bende oyun bölede güzel kolay gelsin enesft hiç güzel değil ayrıca oyun kasmaya başladı çözünürlüğü düsütsem bile simdi ben bı oyunu tekrar nasıl kurcam ya eski haline nasıl getircem yardım pls.. gamershell kurduğun bütün dosyaları sil BocaJuniors pes2010.exe ye sağ tıkla özelliklere gir salt okunur işaretini kaldır bide böyle dene Eyw kardeş oldu keşke kitserver yoluyla yapsaydınız... « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
drkprnc ben sana yama bozuk demedım okusan yazdıklarımı anlarsın. ben yardımcı olmanı ıstedım belkı bıseyı yanlıs yapmısımdır dıyerekten ama sormakla yanlıs yapmısım arkadasım.. sana kolay gelsın..
tu_fa_n ben bu yamayı tamamen siliyorum bidahada yüklemeye çalışmıyorum ellerine sağlık uğraşmışsın ama bende olmadı boşver 1aralıkta çıkacak olan yamayı bekliyim bende oyun bölede güzel kolay gelsin
enesft hiç güzel değil ayrıca oyun kasmaya başladı çözünürlüğü düsütsem bile simdi ben bı oyunu tekrar nasıl kurcam ya eski haline nasıl getircem yardım pls..
gamershell kurduğun bütün dosyaları sil BocaJuniors pes2010.exe ye sağ tıkla özelliklere gir salt okunur işaretini kaldır bide böyle dene Eyw kardeş oldu keşke kitserver yoluyla yapsaydınız... « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
BocaJuniors pes2010.exe ye sağ tıkla özelliklere gir salt okunur işaretini kaldır bide böyle dene Eyw kardeş oldu keşke kitserver yoluyla yapsaydınız...