pololi 1 aydır pes oynamıyordum şimdi farkettim gamer abim bjk nin sağ kolundaki tsl logoları hiç de tsl logosuna benzemiyo başka birşey gibi takım arması gibi sanki bi bakarsan nasıl çözebiliriz ?
serhat.gulsen **kardeş eline emeğine sağlıkda takımlar ın forma ve isimleri farklı tsl hollanda liginde (mesela galatasaray PSV diye ) kayıtlı nasıl orginal hale getiriri bu nu**
gamershell pes2010.exe ye sağ tıkla salt okunur işaretini kaldır tekrar kurmayı dene gamershell ok bakıym onurseyit Kardeş hala almanyada bir sürü face eksiği var bence .. Bu arada besiktas-antalya değişikliğinden baska değişiklik oldumu ? Ayrıca benim become a legend modunda besiktas kadrosu antalya , antalya kadrosu besiktas oldu .. düzelmez heralde ? gamershell sadece onlar değişik onun nedeni eski bal kayıtı yüzünden yeniden başlarsan bi sorun olmaz loslakers yama güzel saolunda fb facelerinden hangisinin kia.santos face ıd si ve hair ıd si onu ayrıca yazarsan çok sevinirim kardeşim ellerine sağlık şimdiden çok güzel bir çalışma ankara.gucu kardeş yaman fena değil eline sağlık...Ankaragücü'nün kadroda eksikler var düzeltirsen sevinirim.. Hamza OZBAY gamershell kardeş ben yamayı indirdim çok güzel yama fakat eğer bana bursaspor font ve numarası hangi dosyada söylersen sevinirim... pololi gamer abi bi çözüm bulabildinmi koldaki tsl armalarına v3 le birlikte verebilirsin olmazsa ? gamershell gamer abi bi çözüm bulabildinmi koldaki tsl armalarına v3 le birlikte verebilirsin olmazsa ? değiştiririm onu en kısa zamandada yayınlarım eina *hocam öncelikle çok teşekkür ediyorum böyle bi yama hazırladığın için... bugün indirdim yamayı gayet güzel olmuş... fakat * fb formasının arka kısmındaki isim ve numara fontları değiştirilmiş, orijinalliğini kaybetmiş keşke hiç dokunulmasaydı... eski haline getirmemin bi yöntemi varmı acaba... pololi bugün çok yaklaştırırak baktım tsl yazıyor ama rengi farklı bide şekli tmm yinede saol ilgilendiğin için bayramın mubarek olsun bu arada saygılarımla... gamershell bugün çok yaklaştırırak baktım tsl yazıyor ama rengi farklı bide şekli tmm yinede saol ilgilendiğin için bayramın mubarek olsun bu arada saygılarımla... saol seninde manisa451907 Gamershell kardeş ben şimdi indirdim yamayı. Bahsedilen hatadan verdi bana da. İşletim sistemim Win 7. Bu Directx 9 un son sürümünü indirdiğim zaman hatam düzelir ve de formalar ve takım isimleri düzeliicek mi ? gamershell Gamershell kardeş ben şimdi indirdim yamayı. Bahsedilen hatadan verdi bana da. İşletim sistemim Win 7. Bu Directx 9 un son sürümünü indirdiğim zaman hatam düzelir ve de formalar ve takım isimleri düzeliicek mi ? EVET manisa451907 Gamershell kardeş ben şimdi indirdim yamayı. Bahsedilen hatadan verdi bana da. İşletim sistemim Win 7. Bu Directx 9 un son sürümünü indirdiğim zaman hatam düzelir ve de formalar ve takım isimleri düzeliicek mi ? EVET Hallettim saolasın ragga991 yamayı indirdim kurdum sorunsuz çalışıyor fakat şampiyonlar ligindeyken türkiye liginden takım seçince skorbordda hollanda ligi takım isimleri çıkıyor sanırım yama o ligin üstüne yapılmıs bunu düzeltmek mümkünmü? « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell ok bakıym onurseyit Kardeş hala almanyada bir sürü face eksiği var bence .. Bu arada besiktas-antalya değişikliğinden baska değişiklik oldumu ? Ayrıca benim become a legend modunda besiktas kadrosu antalya , antalya kadrosu besiktas oldu .. düzelmez heralde ? gamershell sadece onlar değişik onun nedeni eski bal kayıtı yüzünden yeniden başlarsan bi sorun olmaz loslakers yama güzel saolunda fb facelerinden hangisinin kia.santos face ıd si ve hair ıd si onu ayrıca yazarsan çok sevinirim kardeşim ellerine sağlık şimdiden çok güzel bir çalışma ankara.gucu kardeş yaman fena değil eline sağlık...Ankaragücü'nün kadroda eksikler var düzeltirsen sevinirim.. Hamza OZBAY gamershell kardeş ben yamayı indirdim çok güzel yama fakat eğer bana bursaspor font ve numarası hangi dosyada söylersen sevinirim... pololi gamer abi bi çözüm bulabildinmi koldaki tsl armalarına v3 le birlikte verebilirsin olmazsa ? gamershell gamer abi bi çözüm bulabildinmi koldaki tsl armalarına v3 le birlikte verebilirsin olmazsa ? değiştiririm onu en kısa zamandada yayınlarım eina *hocam öncelikle çok teşekkür ediyorum böyle bi yama hazırladığın için... bugün indirdim yamayı gayet güzel olmuş... fakat * fb formasının arka kısmındaki isim ve numara fontları değiştirilmiş, orijinalliğini kaybetmiş keşke hiç dokunulmasaydı... eski haline getirmemin bi yöntemi varmı acaba... pololi bugün çok yaklaştırırak baktım tsl yazıyor ama rengi farklı bide şekli tmm yinede saol ilgilendiğin için bayramın mubarek olsun bu arada saygılarımla... gamershell bugün çok yaklaştırırak baktım tsl yazıyor ama rengi farklı bide şekli tmm yinede saol ilgilendiğin için bayramın mubarek olsun bu arada saygılarımla... saol seninde manisa451907 Gamershell kardeş ben şimdi indirdim yamayı. Bahsedilen hatadan verdi bana da. İşletim sistemim Win 7. Bu Directx 9 un son sürümünü indirdiğim zaman hatam düzelir ve de formalar ve takım isimleri düzeliicek mi ? gamershell Gamershell kardeş ben şimdi indirdim yamayı. Bahsedilen hatadan verdi bana da. İşletim sistemim Win 7. Bu Directx 9 un son sürümünü indirdiğim zaman hatam düzelir ve de formalar ve takım isimleri düzeliicek mi ? EVET manisa451907 Gamershell kardeş ben şimdi indirdim yamayı. Bahsedilen hatadan verdi bana da. İşletim sistemim Win 7. Bu Directx 9 un son sürümünü indirdiğim zaman hatam düzelir ve de formalar ve takım isimleri düzeliicek mi ? EVET Hallettim saolasın ragga991 yamayı indirdim kurdum sorunsuz çalışıyor fakat şampiyonlar ligindeyken türkiye liginden takım seçince skorbordda hollanda ligi takım isimleri çıkıyor sanırım yama o ligin üstüne yapılmıs bunu düzeltmek mümkünmü? « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
onurseyit Kardeş hala almanyada bir sürü face eksiği var bence .. Bu arada besiktas-antalya değişikliğinden baska değişiklik oldumu ? Ayrıca benim become a legend modunda besiktas kadrosu antalya , antalya kadrosu besiktas oldu .. düzelmez heralde ?
gamershell sadece onlar değişik onun nedeni eski bal kayıtı yüzünden yeniden başlarsan bi sorun olmaz loslakers yama güzel saolunda fb facelerinden hangisinin kia.santos face ıd si ve hair ıd si onu ayrıca yazarsan çok sevinirim kardeşim ellerine sağlık şimdiden çok güzel bir çalışma ankara.gucu kardeş yaman fena değil eline sağlık...Ankaragücü'nün kadroda eksikler var düzeltirsen sevinirim.. Hamza OZBAY gamershell kardeş ben yamayı indirdim çok güzel yama fakat eğer bana bursaspor font ve numarası hangi dosyada söylersen sevinirim... pololi gamer abi bi çözüm bulabildinmi koldaki tsl armalarına v3 le birlikte verebilirsin olmazsa ? gamershell gamer abi bi çözüm bulabildinmi koldaki tsl armalarına v3 le birlikte verebilirsin olmazsa ? değiştiririm onu en kısa zamandada yayınlarım eina *hocam öncelikle çok teşekkür ediyorum böyle bi yama hazırladığın için... bugün indirdim yamayı gayet güzel olmuş... fakat * fb formasının arka kısmındaki isim ve numara fontları değiştirilmiş, orijinalliğini kaybetmiş keşke hiç dokunulmasaydı... eski haline getirmemin bi yöntemi varmı acaba... pololi bugün çok yaklaştırırak baktım tsl yazıyor ama rengi farklı bide şekli tmm yinede saol ilgilendiğin için bayramın mubarek olsun bu arada saygılarımla... gamershell bugün çok yaklaştırırak baktım tsl yazıyor ama rengi farklı bide şekli tmm yinede saol ilgilendiğin için bayramın mubarek olsun bu arada saygılarımla... saol seninde manisa451907 Gamershell kardeş ben şimdi indirdim yamayı. Bahsedilen hatadan verdi bana da. İşletim sistemim Win 7. Bu Directx 9 un son sürümünü indirdiğim zaman hatam düzelir ve de formalar ve takım isimleri düzeliicek mi ? gamershell Gamershell kardeş ben şimdi indirdim yamayı. Bahsedilen hatadan verdi bana da. İşletim sistemim Win 7. Bu Directx 9 un son sürümünü indirdiğim zaman hatam düzelir ve de formalar ve takım isimleri düzeliicek mi ? EVET manisa451907 Gamershell kardeş ben şimdi indirdim yamayı. Bahsedilen hatadan verdi bana da. İşletim sistemim Win 7. Bu Directx 9 un son sürümünü indirdiğim zaman hatam düzelir ve de formalar ve takım isimleri düzeliicek mi ? EVET Hallettim saolasın ragga991 yamayı indirdim kurdum sorunsuz çalışıyor fakat şampiyonlar ligindeyken türkiye liginden takım seçince skorbordda hollanda ligi takım isimleri çıkıyor sanırım yama o ligin üstüne yapılmıs bunu düzeltmek mümkünmü? « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
loslakers yama güzel saolunda fb facelerinden hangisinin kia.santos face ıd si ve hair ıd si onu ayrıca yazarsan çok sevinirim kardeşim ellerine sağlık şimdiden çok güzel bir çalışma
ankara.gucu kardeş yaman fena değil eline sağlık...Ankaragücü'nün kadroda eksikler var düzeltirsen sevinirim..
Hamza OZBAY gamershell kardeş ben yamayı indirdim çok güzel yama fakat eğer bana bursaspor font ve numarası hangi dosyada söylersen sevinirim...
gamershell gamer abi bi çözüm bulabildinmi koldaki tsl armalarına v3 le birlikte verebilirsin olmazsa ? değiştiririm onu en kısa zamandada yayınlarım
eina *hocam öncelikle çok teşekkür ediyorum böyle bi yama hazırladığın için... bugün indirdim yamayı gayet güzel olmuş... fakat * fb formasının arka kısmındaki isim ve numara fontları değiştirilmiş, orijinalliğini kaybetmiş keşke hiç dokunulmasaydı... eski haline getirmemin bi yöntemi varmı acaba...
pololi bugün çok yaklaştırırak baktım tsl yazıyor ama rengi farklı bide şekli tmm yinede saol ilgilendiğin için bayramın mubarek olsun bu arada saygılarımla...
gamershell bugün çok yaklaştırırak baktım tsl yazıyor ama rengi farklı bide şekli tmm yinede saol ilgilendiğin için bayramın mubarek olsun bu arada saygılarımla... saol seninde
manisa451907 Gamershell kardeş ben şimdi indirdim yamayı. Bahsedilen hatadan verdi bana da. İşletim sistemim Win 7. Bu Directx 9 un son sürümünü indirdiğim zaman hatam düzelir ve de formalar ve takım isimleri düzeliicek mi ?
gamershell Gamershell kardeş ben şimdi indirdim yamayı. Bahsedilen hatadan verdi bana da. İşletim sistemim Win 7. Bu Directx 9 un son sürümünü indirdiğim zaman hatam düzelir ve de formalar ve takım isimleri düzeliicek mi ? EVET
manisa451907 Gamershell kardeş ben şimdi indirdim yamayı. Bahsedilen hatadan verdi bana da. İşletim sistemim Win 7. Bu Directx 9 un son sürümünü indirdiğim zaman hatam düzelir ve de formalar ve takım isimleri düzeliicek mi ? EVET Hallettim saolasın
ragga991 yamayı indirdim kurdum sorunsuz çalışıyor fakat şampiyonlar ligindeyken türkiye liginden takım seçince skorbordda hollanda ligi takım isimleri çıkıyor sanırım yama o ligin üstüne yapılmıs bunu düzeltmek mümkünmü?