gamershell bu en geç ayın sonuna doğru eksiksiz olarak çıkar gamershell v2 de gelecek scoreboard lig tv gamershell eğer lig tv scoreboard'unda de bi eksik bulursanız söyleyin düzeltiym Alaman Arkadaslar emekleriniz icin cok cok sagol. Ama ben bunu bir türlü indiremiyorum. Bir zahmet Rapid veya baksa bir yere yüklesinizde rahat indirsek. Tesekkürler. pololi yapma gamer kardeş ya o zman senin yama suya düştü ali abininkini indireceğim seninkiyle idare ediyoduk kardeş ya ayın sonunda çıkıyo onunkide freix Arkdaşlar süper bir yama takımlar logolar flan yanlız bir sorunum var.. bi şu resme gözatmanızı istiyorum freix Arkdaşlar süper bir yama takımlar logolar flan yanlız bir sorunum var.. bi şu resme gözatmanızı istiyorum gamershell kitserver- peseditcenter.net- img dt05.img deki unnamed_54.img yi sil bide kitserver- peseditcenter.net- img dt06.img deki unnamed_168.img, unnamed_169.img ve unnamed_170.img yi sil eski haline gelir gamershell **bundesliganın yarısı bitti** younnes52 kitserver- peseditcenter.net- img dt05.img deki unnamed_54.img yi sil bide kitserver- peseditcenter.net- img dt06.img deki unnamed_168.img, unnamed_169.img ve unnamed_170.img yi sil eski haline gelir kar efekti indirmemiş olmama rağmen kar efekti var oyunda pek iyi durmuyor onu hangi dosyayı silerek kaldırabilirim ? younnes52 kitserver- peseditcenter.net- img dt05.img deki unnamed_54.img yi sil bide kitserver- peseditcenter.net- img dt06.img deki unnamed_168.img, unnamed_169.img ve unnamed_170.img yi sil eski haline gelir kar efekti indirmemiş olmama rağmen kar efekti var oyunda pek iyi durmuyor onu hangi dosyayı silerek kaldırabilirim ? tamamdır buldum.... xtomb ben şuana kadar başka bir yama kullanıyordum.yamanı henüz indirmekteyim.belki hiç beğenmem belkide sırf kullanamadığımdan tercih etmem.ama şimdiden söylemek istediğim birşey var ki;ben şu ana kadar yama çalışması yapmadım.zorluklarınıda bilmem.ama burda muhattab oldugun bazı insanlara çok şaşırıyorum.her ayın 15'inde sana sanki maaş bağlamışlar gibi azarlamaları,hesap sorarcasına tenkitleri, nerdeyse beceriksizlikle suclayıcı memnuniyetsizliklerine hayret ettim ya! ben daha patch'i bilmiyorum. hiç yapmadım dediysemde bu güne kadar 10'larca yüzlerce yama indirmiş biriyim.oyunuda ilk versiyonundan beri oynayan biriyim. neyin kötü iyi oldugunu bizde goruyoruz yapanda biliyordur eminim.eksik olan tarafları bildirenlere sözüm meclisten dışarı ama biraz üslubumuzu düzeltmemiz lazım.üşenmedim 40-45 sayfalık yazışmaların çoğuna baktım valla takdir ettim.sanki mecburmuş gibi sabırla cevap vermiş kendini hiç bozmamış. benden üstün bir sabrın var kardeşim.heleki bu işten bir çıkarın yoksa helal olsun. daha hiçbişeyini görmedim ama emeğine sağlık. gamershell saol valla kardeşim ben millete adam gibi ne eksikse yazın düzeltiym dedim onlar böyle konuştular keşke herkes senin gibi düşünse macuncu151 Kardeşim Yamayı henüz görmedim ama bu kadar emeğin karşılığında zaten kötü yönde eleştirme hakkım yok bu sebepten sana tek kötü eleştirimi upload ettiğin siteyle ilgili yapıyorum.keşke rapidshare ile upload etseydinde bu kadar acı çekmeseydim:( O siteyide kınıyorum terbiyesizliğin daniskasını yapmışlar bildiğiin işkence çektiriyolar premium aldırmak için jdownloader programı bile 10 kb ile çekiyo yazık gerçekten:( Eğer alternatif link düşünürsen senden maruzatım Rapidshare olmasıdır Saygılarımla... xtomb bana bir konuda yardım edermisin acaba.bu yardımın yakın zamanda olacağı temennisiyle hemen söyliyim;eski yamamda olmayan logo,takım ismi ve forma yoktu.tamdı.senin yamanı tsl için yükledim.yüzlerde ayrıca bir tercih sebebimdi.fontlara yada diğer öğelere bakamadım ama şu milli takımlar sorunumu çözebilirsen sevinirim.senden önceki tüm kıtalarda tüm milli takımlar full vardı.senden sonra bu yarım yamalak kaldı.bikaçtanesi var.eskisinden buna uygulayabileceğim aktarabileceğim bir şekil bir yöntem söyleyebilirmisin.hiçbir map yada ID elimde yok.bu milli takımları nasıl nereye atacagıma tam emin olamadım.denemelerimde senin kitserver'ın buna izin vermedi.yardımcı olacağını umuyorum. bt92 lutfen yardım yama için emre kardeş yardım istiyorum :( gamershell sen bana eksikleri söyle v2 de eklerim oda 1 - 2 haftaya çıkar bt92 emre indirdim patch.şimdi napıcam Fenomachine fenerin gs nin bjk nin fln facelerini hiç değişdirmeseydiniz güzel olurdu emegine saglık fakat face ler vasat be ustam gamershell ben face değiştirmedim face i olmayan oyunculara face ekledim « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
Alaman Arkadaslar emekleriniz icin cok cok sagol. Ama ben bunu bir türlü indiremiyorum. Bir zahmet Rapid veya baksa bir yere yüklesinizde rahat indirsek. Tesekkürler.
pololi yapma gamer kardeş ya o zman senin yama suya düştü ali abininkini indireceğim seninkiyle idare ediyoduk kardeş ya ayın sonunda çıkıyo onunkide
freix Arkdaşlar süper bir yama takımlar logolar flan yanlız bir sorunum var.. bi şu resme gözatmanızı istiyorum
freix Arkdaşlar süper bir yama takımlar logolar flan yanlız bir sorunum var.. bi şu resme gözatmanızı istiyorum
gamershell kitserver- peseditcenter.net- img dt05.img deki unnamed_54.img yi sil bide kitserver- peseditcenter.net- img dt06.img deki unnamed_168.img, unnamed_169.img ve unnamed_170.img yi sil eski haline gelir gamershell **bundesliganın yarısı bitti** younnes52 kitserver- peseditcenter.net- img dt05.img deki unnamed_54.img yi sil bide kitserver- peseditcenter.net- img dt06.img deki unnamed_168.img, unnamed_169.img ve unnamed_170.img yi sil eski haline gelir kar efekti indirmemiş olmama rağmen kar efekti var oyunda pek iyi durmuyor onu hangi dosyayı silerek kaldırabilirim ? younnes52 kitserver- peseditcenter.net- img dt05.img deki unnamed_54.img yi sil bide kitserver- peseditcenter.net- img dt06.img deki unnamed_168.img, unnamed_169.img ve unnamed_170.img yi sil eski haline gelir kar efekti indirmemiş olmama rağmen kar efekti var oyunda pek iyi durmuyor onu hangi dosyayı silerek kaldırabilirim ? tamamdır buldum....
younnes52 kitserver- peseditcenter.net- img dt05.img deki unnamed_54.img yi sil bide kitserver- peseditcenter.net- img dt06.img deki unnamed_168.img, unnamed_169.img ve unnamed_170.img yi sil eski haline gelir kar efekti indirmemiş olmama rağmen kar efekti var oyunda pek iyi durmuyor onu hangi dosyayı silerek kaldırabilirim ?
younnes52 kitserver- peseditcenter.net- img dt05.img deki unnamed_54.img yi sil bide kitserver- peseditcenter.net- img dt06.img deki unnamed_168.img, unnamed_169.img ve unnamed_170.img yi sil eski haline gelir kar efekti indirmemiş olmama rağmen kar efekti var oyunda pek iyi durmuyor onu hangi dosyayı silerek kaldırabilirim ?
xtomb ben şuana kadar başka bir yama kullanıyordum.yamanı henüz indirmekteyim.belki hiç beğenmem belkide sırf kullanamadığımdan tercih etmem.ama şimdiden söylemek istediğim birşey var ki;ben şu ana kadar yama çalışması yapmadım.zorluklarınıda bilmem.ama burda muhattab oldugun bazı insanlara çok şaşırıyorum.her ayın 15'inde sana sanki maaş bağlamışlar gibi azarlamaları,hesap sorarcasına tenkitleri, nerdeyse beceriksizlikle suclayıcı memnuniyetsizliklerine hayret ettim ya! ben daha patch'i bilmiyorum. hiç yapmadım dediysemde bu güne kadar 10'larca yüzlerce yama indirmiş biriyim.oyunuda ilk versiyonundan beri oynayan biriyim. neyin kötü iyi oldugunu bizde goruyoruz yapanda biliyordur eminim.eksik olan tarafları bildirenlere sözüm meclisten dışarı ama biraz üslubumuzu düzeltmemiz lazım.üşenmedim 40-45 sayfalık yazışmaların çoğuna baktım valla takdir ettim.sanki mecburmuş gibi sabırla cevap vermiş kendini hiç bozmamış. benden üstün bir sabrın var kardeşim.heleki bu işten bir çıkarın yoksa helal olsun. daha hiçbişeyini görmedim ama emeğine sağlık.
gamershell saol valla kardeşim ben millete adam gibi ne eksikse yazın düzeltiym dedim onlar böyle konuştular keşke herkes senin gibi düşünse macuncu151 Kardeşim Yamayı henüz görmedim ama bu kadar emeğin karşılığında zaten kötü yönde eleştirme hakkım yok bu sebepten sana tek kötü eleştirimi upload ettiğin siteyle ilgili yapıyorum.keşke rapidshare ile upload etseydinde bu kadar acı çekmeseydim:( O siteyide kınıyorum terbiyesizliğin daniskasını yapmışlar bildiğiin işkence çektiriyolar premium aldırmak için jdownloader programı bile 10 kb ile çekiyo yazık gerçekten:( Eğer alternatif link düşünürsen senden maruzatım Rapidshare olmasıdır Saygılarımla... xtomb bana bir konuda yardım edermisin acaba.bu yardımın yakın zamanda olacağı temennisiyle hemen söyliyim;eski yamamda olmayan logo,takım ismi ve forma yoktu.tamdı.senin yamanı tsl için yükledim.yüzlerde ayrıca bir tercih sebebimdi.fontlara yada diğer öğelere bakamadım ama şu milli takımlar sorunumu çözebilirsen sevinirim.senden önceki tüm kıtalarda tüm milli takımlar full vardı.senden sonra bu yarım yamalak kaldı.bikaçtanesi var.eskisinden buna uygulayabileceğim aktarabileceğim bir şekil bir yöntem söyleyebilirmisin.hiçbir map yada ID elimde yok.bu milli takımları nasıl nereye atacagıma tam emin olamadım.denemelerimde senin kitserver'ın buna izin vermedi.yardımcı olacağını umuyorum. bt92 lutfen yardım yama için emre kardeş yardım istiyorum :( gamershell sen bana eksikleri söyle v2 de eklerim oda 1 - 2 haftaya çıkar bt92 emre indirdim patch.şimdi napıcam Fenomachine fenerin gs nin bjk nin fln facelerini hiç değişdirmeseydiniz güzel olurdu emegine saglık fakat face ler vasat be ustam gamershell ben face değiştirmedim face i olmayan oyunculara face ekledim « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
macuncu151 Kardeşim Yamayı henüz görmedim ama bu kadar emeğin karşılığında zaten kötü yönde eleştirme hakkım yok bu sebepten sana tek kötü eleştirimi upload ettiğin siteyle ilgili yapıyorum.keşke rapidshare ile upload etseydinde bu kadar acı çekmeseydim:( O siteyide kınıyorum terbiyesizliğin daniskasını yapmışlar bildiğiin işkence çektiriyolar premium aldırmak için jdownloader programı bile 10 kb ile çekiyo yazık gerçekten:( Eğer alternatif link düşünürsen senden maruzatım Rapidshare olmasıdır Saygılarımla...
xtomb bana bir konuda yardım edermisin acaba.bu yardımın yakın zamanda olacağı temennisiyle hemen söyliyim;eski yamamda olmayan logo,takım ismi ve forma yoktu.tamdı.senin yamanı tsl için yükledim.yüzlerde ayrıca bir tercih sebebimdi.fontlara yada diğer öğelere bakamadım ama şu milli takımlar sorunumu çözebilirsen sevinirim.senden önceki tüm kıtalarda tüm milli takımlar full vardı.senden sonra bu yarım yamalak kaldı.bikaçtanesi var.eskisinden buna uygulayabileceğim aktarabileceğim bir şekil bir yöntem söyleyebilirmisin.hiçbir map yada ID elimde yok.bu milli takımları nasıl nereye atacagıma tam emin olamadım.denemelerimde senin kitserver'ın buna izin vermedi.yardımcı olacağını umuyorum.
gamershell sen bana eksikleri söyle v2 de eklerim oda 1 - 2 haftaya çıkar bt92 emre indirdim patch.şimdi napıcam Fenomachine fenerin gs nin bjk nin fln facelerini hiç değişdirmeseydiniz güzel olurdu emegine saglık fakat face ler vasat be ustam gamershell ben face değiştirmedim face i olmayan oyunculara face ekledim « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
Fenomachine fenerin gs nin bjk nin fln facelerini hiç değişdirmeseydiniz güzel olurdu emegine saglık fakat face ler vasat be ustam
gamershell ben face değiştirmedim face i olmayan oyunculara face ekledim « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »