Yamayı yapan değerli kardeşim,
Tüm emeklerin ve gayretlerin için tebrik ederim, zor bir iş yapıyorsun.
Üstelik de her türlü gereksiz soru ve yoruma karşı da sabırlısın, bravo yani.
Ama bazı şeyler var ki, söylemeden de edemem.
Ben oyunun detayını eleştiremem ama genel bir eleştiri olarak kabul et.
Çünkü PES 2010 TSL PATCH yazıp arattırdığımda onlarca sitede senin bu çalışman yer alıyor, aynı tanımlarla.
Ben ve benim gibi yeniliği sevenlar, daha oyunun orijinaline doyamadan yamalarla uğraşıyoruz.
Linke git, teşekkür et, babanın elini öp, başına koy, reklama tıkla, dosya vermek istemeyen upload sitelerinin keyfini bekle, kota kaygısıyla korka korka indir, sonuç: FİYASKO.
Orijinalinde bile olmayan eksiklikler, kaymalar, değişimler ve daha çalışma bitmeden alelacele paylaşıma verilen yamalar mevcut orijinal oyunu da tahrip ederek, hem de işe bile yaramıyor.
Dün gece üşenmedim, 50 sayfa yorum okudum. mesajların yarısı size ait. Cevap mesajların yanın günübirlik güncellemeler bitmiyor. Birşey eksik diyorlar, hemen upload ediyorum deyip yeni bir yükleme telaşına düşülüyor.
Yama ve patch meselesi oyuna renk katan birm unsurdur ama doğru yapıldığı takdirde.
Sizden ricam, bundan sonra, çalışmalarınız olgunlaşmadan yayınlamayın,emeğinize yazık. Yamayı yüklemeye çalışanlara yazık. Oyunun orijinal option ve ayarlarını kaybeden ve tekrar yüklemek zorunda olanlar yazık. Kota sorunu olanlara yazık.
Aynı sorunlar PES 2009 için de yaşanmış. Belli ki bitmemiş yama sizi de sıkıntıya sokuyor. Ayrıca interneti şöyle bir araştırdım. Yamanızı değerlendiren bilinçli insanlar henüz olgunlaşmdan yayınlanan ve çok fazla eksiği olan yamaları tavsiye etmiyor.
O yüzden tüm eksikleri giderilmiş ve kulanıcıların, İŞTE BUDUR dedikleri yama çıkana kadar bekleyeceğim.
Zaten acelem de yok.
Çünkü 50 sayfalık yorumlara baktığımızda, kibar ve nazik arkadaşlar dahil, yamayı hatasız kurup da memnun kalanı görmedim maalesef.
Tüm bu yazdıklarım bir kardeş tavsiyesidir.
Alınma gücenme yok.
Övgüye ne kadar hazırsak, eleştiriye de hazır olalım.
İnşallah gayretlerin kusursuz işler yapmana vesile olur.
Hakkını helal et, kolay gelsin kardeşim.