hackxien

o hata için directx 9 un son sürümünü yüklemen lazım onu yüklersen yama çalışır

linki ilk sayfada var onu kurunca win 7 de çalışır ben denedim

Hocam tamam da dxdiag dan bakıyorum... bende directx 11 var görünüyo?

o önemli değil oyun directx 9 u istiyo kurman lazım zaten kurman 11 i iptal etmez ona 9 u ekler

Sorun gamershell önerisi neticesinde giderilmiştir. Yama çok güzel.. herşey için teşekkürler..

Son kez kar efektinide söylersen hocam .. nasıl karda maç yapıcaz?

kar efektini tavsiye etmem,.çok kötü duruyor ve gerçekçi değil bence.

chrome74

**Selam benim bir sorunum var sizin dediğiniz herseyi yaptım kitserveri kurdum sorun cıktı vista calısmayı durdurdu ben görev yöneticisi ile aç drdim girdim fakat tsl olmus ama oyuncular ve takım isimleri yok sadece ve sadece logoları var aynı şekilde almanlar içinde geçerli ne olabalir..**

chrome74

tmm sorun yok ben editi belgelerime atmamısım

pololi

arkadaşlar yama yapımcısı silah ali abiye ulaşan varmı?

HyDrAUmUt

silah abinin  tsl ve avrupa ligi çalışmasını soruyorsan o konu yöneticiler tarafından sililinmiş öyle yazıyor ama bence silah abi tarihi soranlar yüzünden sildi bitirdikten sonra yayınlıyacak.

turgay_0861

arkadaşlar bu yamada türkiye ligi ne  nasıl forma ekleyecez  forma idleri kaçtır lütfen yardım

turgay_0861

arkadaşlar bir bilen yokmu bu forma ekleme işini kitserverde gdb olsa rahat yuklerdim fakat img içinde nasıl yukleyecez  ggs ile denedim forma id leri bilmiyorum lütfen yardım

freix

Arkdasım güzel olmus bizimle paylastıgın için saol yanlız bir sorun var.. Bu yamayı kurdugum da Tsl lig geliyor tm ama  sunlar orjinal kalsa daha gzl oludu cok basıt duruyorlar..  bunu bi yolu yokmu sadece tsl yaması atsak

pololi

silah abinin  tsl ve avrupa ligi çalışmasını soruyorsan o konu yöneticiler tarafından sililinmiş öyle yazıyor ama bence silah abi tarihi soranlar yüzünden sildi bitirdikten sonra yayınlıyacak.[/quote

cevap için teşekkürler msnesi varmı sizde acaba ali abinin? özelden gönderebilirmisiniz?

pololi

cevap için teşekkürler msnesi varmı sizde acaba ali abinin? özelden gönderebilirmisiniz?

freix

**Arkadaslar bide bu yamayı attım tüm anadolu takımları flan hepsının oyuncuları tam da  galatasaray  baska bır takım oyuncular tamamen farklı nasıl olacak bu**

palio

kardeşim  bundesliga ayarlarını yaptınsa atsana bi zamet yaptıgın kadarını

enemy one

beşiktaş için sadece 9 resim var zaten resimdekilerin 5 ide oyunda orjinal face var. acaba sadece 4 face mi yaptınız bjk için ...öğrenebilir miyim?

gamershell

silip tekrar kur düzelir kurarken bi hata yapmışsındır

pololi

v2 ne zaman geliyor gamershell?

« Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »

Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net

Özel Teşekkür: sistemhost.com