raxa2

nerden indirlio bu yhaaa

pololi

kardeş v2 ye türkçe spikeri bulabilirsen atarmısın?

gamershell

türkçe spiker 2 ay sonra anca çıkar

icebroker

aynısını bende söledim ama ilgilenen yokki! madem yama yapmayın kardeşim böyle yapacaksanız

sanmı soracak kardeşim.. bu nasıl bir tepkidir yahuu. sanki parayla yama almıs gibi konusyorsun. arkadas inan begenmeyebilir yamayı ama kalkıpta hiç bisey yapmadan da bukadar ahkam kesilmez yaa. adamlara ak okadar ugrasmıs adamlar bedava sunuyorlar kalkıpta parayla vermiş gibi adamlara ahkam kesiyor. 

yama hakkında ki görulerime geleyim.  normal standartlarda bir yama olmus. açıkcası ben daha iyi (Özellikle Faces Konusu) beklerdim. ufak ayrıntılara (Forma Numaraları) gibi dikkat edilmemiş. daha iyisini bekliyoruz. yamada emeği gecen arkadaslarıma tesekkur ederim.

pololi

cevap için teşekkürler 2 ay bekleriz hayat beklemeyle geçiyo zaten

gamershell

önemli değil

turgay_0861

arkadaşım eline sağlık güzel olmuş ama butakımlara forma nasıl ekleyeceğim örnek trabzonspor çubuklu formasını eklemek istıyorum  trabzonsporun id nosu kaçtır ggs ile eklemek için

kartal1090

ya  bnde amblem ve  formalar degişmedi  neden  yardım ltfen

gamershell

yorumları okursan yaparsın

pololi

nasılsın gamershell nasıl gidiyor v2 çalışmaları bi hal hatır sorayım dedim özelden msne atabilirmisin daha iyi tanışırız

gamershell

iyi

msne gelince xp 64bit kullandığım için hiç bir msne girmiyo yeni sürüm yükle diyor(8.1,8.5,9 denediklerim)

« Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »

Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net

Özel Teşekkür: sistemhost.com