berkay12

Hayatımda gordugum en kotu pes yamalarından bırı emek vermıssınız ama bence hıc ugrasmasanız daha ıyıymıs.

gamershell

eksikleri söyle yapalım arkadaşım

07fb07

:D:D:D sence hiç yokmu bi eksiklik ne font var ne bişey eredivise logolarıyla dolu hala kolllarda eredivise logosu var tmm emek harcamışsınız ama bide yayınlamasaydınız bari ya da en azından eksiklerinizi ve kusurlarınızı burda belirtseydiniz takım logolarıda kötü ztn face ten başka hiç bişey yok ama onlarda güzel yani

sezer92

Yamayı Şimdi İndiriyorum Yapanların Ellerine Sağlık İndirme Hızının Düşüklüğü İnternet Sitesindenmi Yoksa Bendenmi Kaynaklanıyor Acaba ? :S Şuanda 40KB/s Hızla İndiriyor :S

gamershell

:D:D:D sence hiç yokmu bi eksiklik ne font var ne bişey eredivise logolarıyla dolu hala kolllarda eredivise logosu var tmm emek harcamışsınız ama bide yayınlamasaydınız bari ya da en azından eksiklerinizi ve kusurlarınızı burda belirtseydiniz takım logolarıda kötü ztn face ten başka hiç bişey yok ama onlarda güzel yani

fontlar benim suçum değil onu yapmaya yarayan program çalışmıyor

o koldaki logolarında hangi bin dosyasında olduğunu söyle düzeltiym

onurseyit

update 2 de sadece face mi var kardes ? baska yenilik yokmu , v2 de değil update 2 de ?

ayrıca v2 deki calısmalarında milli takımı düzeltme calısman vardır inş :) yapıyorsun dimi milli A milli takımı

ve alman güclerini

gamershell

evet yapıyorum güçleri

istediğiniz bişeyler varmı eklemem için

« Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »

Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net

Özel Teşekkür: sistemhost.com