gamershell önceki sayfalarda yazmıştım gamershell update 2 geliyor *galatasaraydaki tüm hatalar giderildi(master lig ve ligteki oyundan atma 10 kişilik kadro) *tsl deki tüm takımlarda faceler *master ligdeki takım renkleri bi sorun çıkmazsa 1 saate kadar link eklenecektir reklandow Bir sorun var ŞAmpiyonlar Liginden Beşiktaş çıkmış onu düzlten bir update yapar mısınız? palio kardeşim ben göremiyorum bir yerde bın dosyası filan demişsin ama nasıl yapcaz ..bende skorboard tam ortada çıkıyor kocaman .... uptade 2 de almanya ligi olcakmı gamershell score board için ilk sayfada 16:9 score board var onu indir update 2 şunlar var gs deki hatalar gidarildi oyundan atma giderildi master ligdeki takım rekleri düzeltildi tsl deki her takıma face eklendi bundesliga tam olarak v2 olacak zaten update 2 yi indirince bundesligaya başladığımı göreceksiniz gamershell **UPDATE 2 ÇIKTI** umut_rocker gamer otekinin ustune atcaz bunu yoksa otekini silipmi kurcaz dostum gamershell ötekini silip bunu kurcan daha kolay olsun diye böle yaptım Espira fontlar hala eksik :/ gamershell fontlar doğru sadece yerleri yanlış yapamamamın nedeni ise onu düzenleyen programın çalışmaması hackxien Emeğine sağlık,bunu da deniyeyim bir umarım gene sorun çıkmaz..:) gamershell sorun çıkcağını sanmıyorum tek eksiği bundesliga oyuncu güç ve faceleri onlarında v2 ile halledicem zaten herta berline bakarsan başladığımı görürsün güçlere hackxien sorun çıkcağını sanmıyorum tek eksiği bundesliga oyuncu güç ve faceleri onlarında v2 ile halledicem zaten herta berline bakarsan başladığımı görürsün güçlere evet şu anda nazar değmesin gayet iyi,bundesliga pek ilgilendirmiyor beni..:) Tekrar teşekkürler emeğin için. palio acil skorboard yardım çok büyük 16.9 da çektim degişen bişey yok 16.9 da gol skorbord oluyor oda dev gibi pololi gamer kardeş 52 mb biliyorum büyük bir boyut değil ama tekrar indirmek istemiyorum yamayı update 2 yi bana ayrı verebilirmisin acaba? uğraştırırmı seni pololi gamer kardeş dayanamayıp indirdim şimdide winrar la açılmıyo bi yardım edermisin? pasa_mahmut Ş.ligi ile oynanılmış bozulmuştu Ş.ligi tekrar eski haline döndürüldü mü örneğin BJK yi çıkarmıştınız tekrardan koydunuzmu Ş.ligi orjinal hali ile kalmalı...Paylaşım için Teşekkürler Messi29 büyük bir hevesle indirdim ama hiç beğenmedim.tsl deki fontların hepsi yanlış olmuş.bu yamaya bir update çeksen iyi olur.ilk olarak fontlardan başlamalısın. pololi gamer kardeş bu update 2 yi winrarla açamadım indirdim başka program varmı açmak için onurseyit Yama(UPDATE 2 İLE BİRLİKTE) İNDİR kardes bu v2 mi oluyo ? Bu arada v2 de Türkiye A milli takımınıda düzelt lütfen , kadro cok sacma , diğer milli takımlardada hata varsa onlarıda düzelt derim , bide faceler tabi :) « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell update 2 geliyor *galatasaraydaki tüm hatalar giderildi(master lig ve ligteki oyundan atma 10 kişilik kadro) *tsl deki tüm takımlarda faceler *master ligdeki takım renkleri bi sorun çıkmazsa 1 saate kadar link eklenecektir
palio kardeşim ben göremiyorum bir yerde bın dosyası filan demişsin ama nasıl yapcaz ..bende skorboard tam ortada çıkıyor kocaman .... uptade 2 de almanya ligi olcakmı
gamershell score board için ilk sayfada 16:9 score board var onu indir update 2 şunlar var gs deki hatalar gidarildi oyundan atma giderildi master ligdeki takım rekleri düzeltildi tsl deki her takıma face eklendi bundesliga tam olarak v2 olacak zaten update 2 yi indirince bundesligaya başladığımı göreceksiniz gamershell **UPDATE 2 ÇIKTI** umut_rocker gamer otekinin ustune atcaz bunu yoksa otekini silipmi kurcaz dostum gamershell ötekini silip bunu kurcan daha kolay olsun diye böle yaptım Espira fontlar hala eksik :/ gamershell fontlar doğru sadece yerleri yanlış yapamamamın nedeni ise onu düzenleyen programın çalışmaması hackxien Emeğine sağlık,bunu da deniyeyim bir umarım gene sorun çıkmaz..:) gamershell sorun çıkcağını sanmıyorum tek eksiği bundesliga oyuncu güç ve faceleri onlarında v2 ile halledicem zaten herta berline bakarsan başladığımı görürsün güçlere hackxien sorun çıkcağını sanmıyorum tek eksiği bundesliga oyuncu güç ve faceleri onlarında v2 ile halledicem zaten herta berline bakarsan başladığımı görürsün güçlere evet şu anda nazar değmesin gayet iyi,bundesliga pek ilgilendirmiyor beni..:) Tekrar teşekkürler emeğin için. palio acil skorboard yardım çok büyük 16.9 da çektim degişen bişey yok 16.9 da gol skorbord oluyor oda dev gibi pololi gamer kardeş 52 mb biliyorum büyük bir boyut değil ama tekrar indirmek istemiyorum yamayı update 2 yi bana ayrı verebilirmisin acaba? uğraştırırmı seni pololi gamer kardeş dayanamayıp indirdim şimdide winrar la açılmıyo bi yardım edermisin? pasa_mahmut Ş.ligi ile oynanılmış bozulmuştu Ş.ligi tekrar eski haline döndürüldü mü örneğin BJK yi çıkarmıştınız tekrardan koydunuzmu Ş.ligi orjinal hali ile kalmalı...Paylaşım için Teşekkürler Messi29 büyük bir hevesle indirdim ama hiç beğenmedim.tsl deki fontların hepsi yanlış olmuş.bu yamaya bir update çeksen iyi olur.ilk olarak fontlardan başlamalısın. pololi gamer kardeş bu update 2 yi winrarla açamadım indirdim başka program varmı açmak için onurseyit Yama(UPDATE 2 İLE BİRLİKTE) İNDİR kardes bu v2 mi oluyo ? Bu arada v2 de Türkiye A milli takımınıda düzelt lütfen , kadro cok sacma , diğer milli takımlardada hata varsa onlarıda düzelt derim , bide faceler tabi :) « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell ötekini silip bunu kurcan daha kolay olsun diye böle yaptım Espira fontlar hala eksik :/ gamershell fontlar doğru sadece yerleri yanlış yapamamamın nedeni ise onu düzenleyen programın çalışmaması hackxien Emeğine sağlık,bunu da deniyeyim bir umarım gene sorun çıkmaz..:) gamershell sorun çıkcağını sanmıyorum tek eksiği bundesliga oyuncu güç ve faceleri onlarında v2 ile halledicem zaten herta berline bakarsan başladığımı görürsün güçlere hackxien sorun çıkcağını sanmıyorum tek eksiği bundesliga oyuncu güç ve faceleri onlarında v2 ile halledicem zaten herta berline bakarsan başladığımı görürsün güçlere evet şu anda nazar değmesin gayet iyi,bundesliga pek ilgilendirmiyor beni..:) Tekrar teşekkürler emeğin için. palio acil skorboard yardım çok büyük 16.9 da çektim degişen bişey yok 16.9 da gol skorbord oluyor oda dev gibi pololi gamer kardeş 52 mb biliyorum büyük bir boyut değil ama tekrar indirmek istemiyorum yamayı update 2 yi bana ayrı verebilirmisin acaba? uğraştırırmı seni pololi gamer kardeş dayanamayıp indirdim şimdide winrar la açılmıyo bi yardım edermisin? pasa_mahmut Ş.ligi ile oynanılmış bozulmuştu Ş.ligi tekrar eski haline döndürüldü mü örneğin BJK yi çıkarmıştınız tekrardan koydunuzmu Ş.ligi orjinal hali ile kalmalı...Paylaşım için Teşekkürler Messi29 büyük bir hevesle indirdim ama hiç beğenmedim.tsl deki fontların hepsi yanlış olmuş.bu yamaya bir update çeksen iyi olur.ilk olarak fontlardan başlamalısın. pololi gamer kardeş bu update 2 yi winrarla açamadım indirdim başka program varmı açmak için onurseyit Yama(UPDATE 2 İLE BİRLİKTE) İNDİR kardes bu v2 mi oluyo ? Bu arada v2 de Türkiye A milli takımınıda düzelt lütfen , kadro cok sacma , diğer milli takımlardada hata varsa onlarıda düzelt derim , bide faceler tabi :) « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell fontlar doğru sadece yerleri yanlış yapamamamın nedeni ise onu düzenleyen programın çalışmaması hackxien Emeğine sağlık,bunu da deniyeyim bir umarım gene sorun çıkmaz..:) gamershell sorun çıkcağını sanmıyorum tek eksiği bundesliga oyuncu güç ve faceleri onlarında v2 ile halledicem zaten herta berline bakarsan başladığımı görürsün güçlere hackxien sorun çıkcağını sanmıyorum tek eksiği bundesliga oyuncu güç ve faceleri onlarında v2 ile halledicem zaten herta berline bakarsan başladığımı görürsün güçlere evet şu anda nazar değmesin gayet iyi,bundesliga pek ilgilendirmiyor beni..:) Tekrar teşekkürler emeğin için. palio acil skorboard yardım çok büyük 16.9 da çektim degişen bişey yok 16.9 da gol skorbord oluyor oda dev gibi pololi gamer kardeş 52 mb biliyorum büyük bir boyut değil ama tekrar indirmek istemiyorum yamayı update 2 yi bana ayrı verebilirmisin acaba? uğraştırırmı seni pololi gamer kardeş dayanamayıp indirdim şimdide winrar la açılmıyo bi yardım edermisin? pasa_mahmut Ş.ligi ile oynanılmış bozulmuştu Ş.ligi tekrar eski haline döndürüldü mü örneğin BJK yi çıkarmıştınız tekrardan koydunuzmu Ş.ligi orjinal hali ile kalmalı...Paylaşım için Teşekkürler Messi29 büyük bir hevesle indirdim ama hiç beğenmedim.tsl deki fontların hepsi yanlış olmuş.bu yamaya bir update çeksen iyi olur.ilk olarak fontlardan başlamalısın. pololi gamer kardeş bu update 2 yi winrarla açamadım indirdim başka program varmı açmak için onurseyit Yama(UPDATE 2 İLE BİRLİKTE) İNDİR kardes bu v2 mi oluyo ? Bu arada v2 de Türkiye A milli takımınıda düzelt lütfen , kadro cok sacma , diğer milli takımlardada hata varsa onlarıda düzelt derim , bide faceler tabi :) « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
gamershell sorun çıkcağını sanmıyorum tek eksiği bundesliga oyuncu güç ve faceleri onlarında v2 ile halledicem zaten herta berline bakarsan başladığımı görürsün güçlere hackxien sorun çıkcağını sanmıyorum tek eksiği bundesliga oyuncu güç ve faceleri onlarında v2 ile halledicem zaten herta berline bakarsan başladığımı görürsün güçlere evet şu anda nazar değmesin gayet iyi,bundesliga pek ilgilendirmiyor beni..:) Tekrar teşekkürler emeğin için. palio acil skorboard yardım çok büyük 16.9 da çektim degişen bişey yok 16.9 da gol skorbord oluyor oda dev gibi pololi gamer kardeş 52 mb biliyorum büyük bir boyut değil ama tekrar indirmek istemiyorum yamayı update 2 yi bana ayrı verebilirmisin acaba? uğraştırırmı seni pololi gamer kardeş dayanamayıp indirdim şimdide winrar la açılmıyo bi yardım edermisin? pasa_mahmut Ş.ligi ile oynanılmış bozulmuştu Ş.ligi tekrar eski haline döndürüldü mü örneğin BJK yi çıkarmıştınız tekrardan koydunuzmu Ş.ligi orjinal hali ile kalmalı...Paylaşım için Teşekkürler Messi29 büyük bir hevesle indirdim ama hiç beğenmedim.tsl deki fontların hepsi yanlış olmuş.bu yamaya bir update çeksen iyi olur.ilk olarak fontlardan başlamalısın. pololi gamer kardeş bu update 2 yi winrarla açamadım indirdim başka program varmı açmak için onurseyit Yama(UPDATE 2 İLE BİRLİKTE) İNDİR kardes bu v2 mi oluyo ? Bu arada v2 de Türkiye A milli takımınıda düzelt lütfen , kadro cok sacma , diğer milli takımlardada hata varsa onlarıda düzelt derim , bide faceler tabi :) « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
hackxien sorun çıkcağını sanmıyorum tek eksiği bundesliga oyuncu güç ve faceleri onlarında v2 ile halledicem zaten herta berline bakarsan başladığımı görürsün güçlere evet şu anda nazar değmesin gayet iyi,bundesliga pek ilgilendirmiyor beni..:) Tekrar teşekkürler emeğin için.
palio acil skorboard yardım çok büyük 16.9 da çektim degişen bişey yok 16.9 da gol skorbord oluyor oda dev gibi
pololi gamer kardeş 52 mb biliyorum büyük bir boyut değil ama tekrar indirmek istemiyorum yamayı update 2 yi bana ayrı verebilirmisin acaba? uğraştırırmı seni
pasa_mahmut Ş.ligi ile oynanılmış bozulmuştu Ş.ligi tekrar eski haline döndürüldü mü örneğin BJK yi çıkarmıştınız tekrardan koydunuzmu Ş.ligi orjinal hali ile kalmalı...Paylaşım için Teşekkürler
Messi29 büyük bir hevesle indirdim ama hiç beğenmedim.tsl deki fontların hepsi yanlış olmuş.bu yamaya bir update çeksen iyi olur.ilk olarak fontlardan başlamalısın.
onurseyit Yama(UPDATE 2 İLE BİRLİKTE) İNDİR kardes bu v2 mi oluyo ? Bu arada v2 de Türkiye A milli takımınıda düzelt lütfen , kadro cok sacma , diğer milli takımlardada hata varsa onlarıda düzelt derim , bide faceler tabi :)