pololi gamer kardeş şu v2 ye formalarıda yapsanız olmazmı acaba vede ufak tefek eksiklikler görüyorum takımlarda örneğin bjk de onur bayramoğlu
iboram arkadaşlar bn resimde gösterildiği gibi yaptım ama şu hatayı alıyorum : http://img5.imageshack.us/i/hatabg.jpg/
onurseyit Bide bu yamada Türkiye milli takımının oyuncuları düzelmiyo , v2 de onuda güncelle bence derim . otam falan diye adamlar var
ankara.gucu **emeğe saygı ama yama kötüye benzio formalar eski ankaragücü falan... ama yinede emeğe saygım var ..**
bjkalicanbjk ***Bazı eksiklikler var ama yinede tebrik etmek lazım bu kadar kısa sürede boyle bir yama yaptığı için!İnşallah v2'de tüm eksikleri düzeltirsin!***
_AsiRuH_ **Opt. file'ı kurdum yalnız kitserver'da install yapıyorum Succes demesine rağmen maça girince formalar olmuyor Örn.Gs nin üzerinde bi Hollanda klübünün forması bunun nedenini sorabilir miyim.Birde neden kitserver'deki img dosyası peseditcenter.net klasörünün içinde ondan olabilir mi?**
iboram arkadaşlar yardım edecek yokmu :S yamayı oyundan kaldırdım çözüm bulursanız tekrar yüklicem KeRm Oyunu alınca indiririm. hackxien Takımda editden oyuncu ekleyip çıkardığımda aşağıdaki hatayı alıyorum.. gamershell visual c++ 2005 i kur iboram arkadaşlar yardım edecek yokmu :S yamayı oyundan kaldırdım çözüm bulursanız tekrar yüklicem ya arkadaşlar yardım edecek yok mu ya üff bu üçüncü mesajım ama yardım eden yok lütfen yardım edin onurseyit Kardes alman liginde herkesin gücü 70 ve Türkiye milli takım kadrosu bozuk , otam falan diye adamlar var , v2 de onuda düzeltirmsn HSYN_95 bendede oldu böyle bi sorun gamershell bendede oldu böyle bi sorun directx 9 u da kurmanız lazım bunu 50 defa söyledim kimse galiba yorumları okumuyo gamershell bilgi için tşk hackxien visual c++ 2005 i kur kurdum ama ne yazıkki sorun düzelmedi,aynı hata devam ediyor. efe_kara Almanya ligi ne zaman düzelecek ve milli takımların forma ve kadroları da gelse çok süper olacak.Yine de emeğe sağlık gamershell v2 de almanya ligi full olacak bende onları yapıyorum oyuncu güçleri faceler vb... palio skorboard nasıl kalkçak « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell visual c++ 2005 i kur iboram arkadaşlar yardım edecek yokmu :S yamayı oyundan kaldırdım çözüm bulursanız tekrar yüklicem ya arkadaşlar yardım edecek yok mu ya üff bu üçüncü mesajım ama yardım eden yok lütfen yardım edin onurseyit Kardes alman liginde herkesin gücü 70 ve Türkiye milli takım kadrosu bozuk , otam falan diye adamlar var , v2 de onuda düzeltirmsn HSYN_95 bendede oldu böyle bi sorun gamershell bendede oldu böyle bi sorun directx 9 u da kurmanız lazım bunu 50 defa söyledim kimse galiba yorumları okumuyo gamershell bilgi için tşk hackxien visual c++ 2005 i kur kurdum ama ne yazıkki sorun düzelmedi,aynı hata devam ediyor. efe_kara Almanya ligi ne zaman düzelecek ve milli takımların forma ve kadroları da gelse çok süper olacak.Yine de emeğe sağlık gamershell v2 de almanya ligi full olacak bende onları yapıyorum oyuncu güçleri faceler vb... palio skorboard nasıl kalkçak « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
iboram arkadaşlar yardım edecek yokmu :S yamayı oyundan kaldırdım çözüm bulursanız tekrar yüklicem ya arkadaşlar yardım edecek yok mu ya üff bu üçüncü mesajım ama yardım eden yok lütfen yardım edin
onurseyit Kardes alman liginde herkesin gücü 70 ve Türkiye milli takım kadrosu bozuk , otam falan diye adamlar var , v2 de onuda düzeltirmsn
HSYN_95 bendede oldu böyle bi sorun gamershell bendede oldu böyle bi sorun directx 9 u da kurmanız lazım bunu 50 defa söyledim kimse galiba yorumları okumuyo gamershell bilgi için tşk hackxien visual c++ 2005 i kur kurdum ama ne yazıkki sorun düzelmedi,aynı hata devam ediyor. efe_kara Almanya ligi ne zaman düzelecek ve milli takımların forma ve kadroları da gelse çok süper olacak.Yine de emeğe sağlık gamershell v2 de almanya ligi full olacak bende onları yapıyorum oyuncu güçleri faceler vb... palio skorboard nasıl kalkçak « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell bendede oldu böyle bi sorun directx 9 u da kurmanız lazım bunu 50 defa söyledim kimse galiba yorumları okumuyo
gamershell bilgi için tşk hackxien visual c++ 2005 i kur kurdum ama ne yazıkki sorun düzelmedi,aynı hata devam ediyor. efe_kara Almanya ligi ne zaman düzelecek ve milli takımların forma ve kadroları da gelse çok süper olacak.Yine de emeğe sağlık gamershell v2 de almanya ligi full olacak bende onları yapıyorum oyuncu güçleri faceler vb... palio skorboard nasıl kalkçak « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
efe_kara Almanya ligi ne zaman düzelecek ve milli takımların forma ve kadroları da gelse çok süper olacak.Yine de emeğe sağlık
gamershell v2 de almanya ligi full olacak bende onları yapıyorum oyuncu güçleri faceler vb... palio skorboard nasıl kalkçak « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »