gamershell ne bekliyodunki 2 günde pololi kardeş kar yamasını kurdum havayı değiştirdim ayarlardan yağmur hızlandı yavaştı daha önceden yağmur çok hızlı yağıyor gamershell valla ben yapmadığım için bişey diyemiyorum can samet kardeş bn tam yüklüyemedim galiba galatasaray psv flan olmuş hepsi deişik bana bi yardm edermsnz nasıl olacak kurul um yardımınada baktım yapamadım galiba pololi güncelleme kayıtlı oyunlara zarar veriyormu? pololi kardeş bendede herşey birbirine girdi yardım edermisin? gamershell dx9 uda kurmanız lazım gamershell hayır gamershell neye yardım edeceğimi söylersen ederim pololi aynı olay oldu psv gs oldu bjk başka birşey fanatik026 Uptadeyimi indircez yama yazanımı bi yardım kardes gamershell normal yama kuruluyken updatedeki kitserver klasörünü pes 2010 un yanına atacaksın sonra içine girip setuptan install diyeceksin *konami klasörünüde belgelerime atacaksın benim tahminim sen kitserver ı install lamamışsın update de gamershell önce yamayı indirip kurcaksın sonra üstüne update i ikisinide yani fanatik026 ok kardes saol. fanatik026 *ben yamayı zaten indirmiştim ve kurmuştum.şimdi sadece updateyi indirsem olur mu?* ugur_deniz tesekkur ederim update icin arkadasim kurunca degerlendirme yaparim insallah bekledigimiz gibi yapmissindir « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
pololi kardeş kar yamasını kurdum havayı değiştirdim ayarlardan yağmur hızlandı yavaştı daha önceden yağmur çok hızlı yağıyor
gamershell valla ben yapmadığım için bişey diyemiyorum can samet kardeş bn tam yüklüyemedim galiba galatasaray psv flan olmuş hepsi deişik bana bi yardm edermsnz nasıl olacak kurul um yardımınada baktım yapamadım galiba pololi güncelleme kayıtlı oyunlara zarar veriyormu? pololi kardeş bendede herşey birbirine girdi yardım edermisin? gamershell dx9 uda kurmanız lazım gamershell hayır gamershell neye yardım edeceğimi söylersen ederim pololi aynı olay oldu psv gs oldu bjk başka birşey fanatik026 Uptadeyimi indircez yama yazanımı bi yardım kardes gamershell normal yama kuruluyken updatedeki kitserver klasörünü pes 2010 un yanına atacaksın sonra içine girip setuptan install diyeceksin *konami klasörünüde belgelerime atacaksın benim tahminim sen kitserver ı install lamamışsın update de gamershell önce yamayı indirip kurcaksın sonra üstüne update i ikisinide yani fanatik026 ok kardes saol. fanatik026 *ben yamayı zaten indirmiştim ve kurmuştum.şimdi sadece updateyi indirsem olur mu?* ugur_deniz tesekkur ederim update icin arkadasim kurunca degerlendirme yaparim insallah bekledigimiz gibi yapmissindir « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
can samet kardeş bn tam yüklüyemedim galiba galatasaray psv flan olmuş hepsi deişik bana bi yardm edermsnz nasıl olacak kurul um yardımınada baktım yapamadım galiba
gamershell hayır gamershell neye yardım edeceğimi söylersen ederim pololi aynı olay oldu psv gs oldu bjk başka birşey fanatik026 Uptadeyimi indircez yama yazanımı bi yardım kardes gamershell normal yama kuruluyken updatedeki kitserver klasörünü pes 2010 un yanına atacaksın sonra içine girip setuptan install diyeceksin *konami klasörünüde belgelerime atacaksın benim tahminim sen kitserver ı install lamamışsın update de gamershell önce yamayı indirip kurcaksın sonra üstüne update i ikisinide yani fanatik026 ok kardes saol. fanatik026 *ben yamayı zaten indirmiştim ve kurmuştum.şimdi sadece updateyi indirsem olur mu?* ugur_deniz tesekkur ederim update icin arkadasim kurunca degerlendirme yaparim insallah bekledigimiz gibi yapmissindir « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell neye yardım edeceğimi söylersen ederim pololi aynı olay oldu psv gs oldu bjk başka birşey fanatik026 Uptadeyimi indircez yama yazanımı bi yardım kardes gamershell normal yama kuruluyken updatedeki kitserver klasörünü pes 2010 un yanına atacaksın sonra içine girip setuptan install diyeceksin *konami klasörünüde belgelerime atacaksın benim tahminim sen kitserver ı install lamamışsın update de gamershell önce yamayı indirip kurcaksın sonra üstüne update i ikisinide yani fanatik026 ok kardes saol. fanatik026 *ben yamayı zaten indirmiştim ve kurmuştum.şimdi sadece updateyi indirsem olur mu?* ugur_deniz tesekkur ederim update icin arkadasim kurunca degerlendirme yaparim insallah bekledigimiz gibi yapmissindir « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell normal yama kuruluyken updatedeki kitserver klasörünü pes 2010 un yanına atacaksın sonra içine girip setuptan install diyeceksin *konami klasörünüde belgelerime atacaksın benim tahminim sen kitserver ı install lamamışsın update de gamershell önce yamayı indirip kurcaksın sonra üstüne update i ikisinide yani fanatik026 ok kardes saol. fanatik026 *ben yamayı zaten indirmiştim ve kurmuştum.şimdi sadece updateyi indirsem olur mu?* ugur_deniz tesekkur ederim update icin arkadasim kurunca degerlendirme yaparim insallah bekledigimiz gibi yapmissindir « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
gamershell önce yamayı indirip kurcaksın sonra üstüne update i ikisinide yani fanatik026 ok kardes saol. fanatik026 *ben yamayı zaten indirmiştim ve kurmuştum.şimdi sadece updateyi indirsem olur mu?* ugur_deniz tesekkur ederim update icin arkadasim kurunca degerlendirme yaparim insallah bekledigimiz gibi yapmissindir « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
ugur_deniz tesekkur ederim update icin arkadasim kurunca degerlendirme yaparim insallah bekledigimiz gibi yapmissindir