Alper92 -Faceler yanlis -Posisyonlar yanlis -Oyuncu Güclere acayip yanlis Usta bu patchde sirf Formarlan Isimler var, baska bisey yok tavsiyem , Oyununuzu bozmayin!
JamesMilner arkadaşım pc yeniden başlatıp dene olmadı kitserveri sil başka yerden indir (ilk indirdiğin dosyada sorun olabilir belki) ama bende win7 kullanıyorum hiç böyle birşey olmadı ha birde denerken pes açık olmadan dene pololi hala bekliyoz Nosvas Kaç saat oldu :) pololi gün oldu kardeş ne saati:) pololi bu kadar kişiye nasıl cevap verecen gamershell merka ediyorum? HyDrAUmUt arkadaşın 1-2 saatten kastı 1-2 gün herhalde gamershell arkadaşlar k.b. dün elektrikler kesildi bidahada gelmedi sabaha kadar yarım saate kadar link eklenecektir pololi kusura bakma günahını ladık kardeş yanlış anladık gamershell arkadaşım pc yeniden başlatıp dene olmadı kitserveri sil başka yerden indir (ilk indirdiğin dosyada sorun olabilir belki) ama bende win7 kullanıyorum hiç böyle birşey olmadı ha birde denerken pes açık olmadan dene şunu bi dene pes2010.exe ye sağ tıkla salt okunur işaretini kaldır uygula tamam de sonra installemeyi takrar dene pololi şu yağmur olayında yere top sekince veya adamla top sürünce yerde su dağılmıyor ve pes 2010 da kar yağmıyor bunu yapabilecek birini tanıyormusunuz? yama yapımcısı kardeş gamershell kar yağdırma için patch var isterseniz benim patch e uyarlayıp link verebilirim pololi çok teşekkür ederim güncellemeyle birlikte alırım saolun pololi bu pesi anlayamıyorum gamershell fifada sahada oyuncularda o kadar gerçekcilik yok ama karlıyken adamların ağzından nefes alıp verirken buhar çıkıyor yağmur yağarken sahada ıslaklık belli oluyor su taşıyor pesde acaba niye bunlar düşünülemedi onu yapan kişilere sormak lazım böyle patchler buldukça fifadan dahada gerçekci olacağına inanıyorum gamershell **update ve kar efekti eklenmiştir** gamershell konami bu ufak detaflara önem vermiyor o daha çok oyunla ilgileniyor pololi gördüm teşekkürler güncellemeyide koydunuz heralde arkadaşlar hücum indirin bunu bekliyodunuz « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell arkadaşlar k.b. dün elektrikler kesildi bidahada gelmedi sabaha kadar yarım saate kadar link eklenecektir
gamershell arkadaşım pc yeniden başlatıp dene olmadı kitserveri sil başka yerden indir (ilk indirdiğin dosyada sorun olabilir belki) ama bende win7 kullanıyorum hiç böyle birşey olmadı ha birde denerken pes açık olmadan dene şunu bi dene pes2010.exe ye sağ tıkla salt okunur işaretini kaldır uygula tamam de sonra installemeyi takrar dene
pololi şu yağmur olayında yere top sekince veya adamla top sürünce yerde su dağılmıyor ve pes 2010 da kar yağmıyor bunu yapabilecek birini tanıyormusunuz? yama yapımcısı kardeş
gamershell kar yağdırma için patch var isterseniz benim patch e uyarlayıp link verebilirim pololi çok teşekkür ederim güncellemeyle birlikte alırım saolun pololi bu pesi anlayamıyorum gamershell fifada sahada oyuncularda o kadar gerçekcilik yok ama karlıyken adamların ağzından nefes alıp verirken buhar çıkıyor yağmur yağarken sahada ıslaklık belli oluyor su taşıyor pesde acaba niye bunlar düşünülemedi onu yapan kişilere sormak lazım böyle patchler buldukça fifadan dahada gerçekci olacağına inanıyorum gamershell **update ve kar efekti eklenmiştir** gamershell konami bu ufak detaflara önem vermiyor o daha çok oyunla ilgileniyor pololi gördüm teşekkürler güncellemeyide koydunuz heralde arkadaşlar hücum indirin bunu bekliyodunuz « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
pololi bu pesi anlayamıyorum gamershell fifada sahada oyuncularda o kadar gerçekcilik yok ama karlıyken adamların ağzından nefes alıp verirken buhar çıkıyor yağmur yağarken sahada ıslaklık belli oluyor su taşıyor pesde acaba niye bunlar düşünülemedi onu yapan kişilere sormak lazım böyle patchler buldukça fifadan dahada gerçekci olacağına inanıyorum
gamershell konami bu ufak detaflara önem vermiyor o daha çok oyunla ilgileniyor pololi gördüm teşekkürler güncellemeyide koydunuz heralde arkadaşlar hücum indirin bunu bekliyodunuz « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »