fanatik026 ne kdr kaldı.çıkmasını 1-2 saate çıkar demisin inşallah çıkar.pes yamasız oynanmıyor.Şimdiden teşekkürler yama için...
HyDrAUmUt Peki kardeşim ellerine sağlık pololi kardeş saat 8:30 oldu nerdesin sen? ulasaytac bende bekliorm valla sabırsızlıkla ver artık linkleri pololi kardeş nerdesin seni bekliyoz hala yoksun HyDrAUmUt **1-2 saate çıkar dedin 2 saat 45 dk oldu hala yok** pololi heralde bi arıza çıktı ama haber verse iyi olurdu arıza var diye bizde bekliyoz memo9999 ya herşey çok guzel ama ... benden kaynaklanmıyordur .... legend modunda gs fb bjk takımlarındaki oyuncular farklı ... ayrıca exhibition oynarken GS takımındaki oyuncular gerçek oyuncular ama forma numaraları alakasız .... :S yardım lütfen palio ama hadi be kardeşim Nosvas Updateyi merakla bekliyoruz mrtkrkmz 4-5 kere tekrarladım yüklemeyi armalar ve isimler farkle bunun nedeni nedir? ersoyodabas gamer arkadaş durum nedir yahu! ulasaytac Oyunu masaüstü kısayolundan çalıştırma kendi klasöründen çalıştır daha sonra kendi klasöründekine sağ tıkla gönder de massaüstü de.... ugur_deniz hadi yaa upload ediyom dedin herkezi beklettin bari bu aksam olmiycak deseydin ne kaybederdin palio uptade yalan oldu beyler bu gece hadi beklemek benece hata 2 saat 4 saat oldu yarın sabah çekeriz iş dönüşü oynarız onuralbakar Öncelikle teşekkürler.. Ben yükleyemedim kitserveri attım C:Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 2010 içine install deyince hata veriyor.. Win 7 kullanıyorum ne yapabilirim? « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
memo9999 ya herşey çok guzel ama ... benden kaynaklanmıyordur .... legend modunda gs fb bjk takımlarındaki oyuncular farklı ... ayrıca exhibition oynarken GS takımındaki oyuncular gerçek oyuncular ama forma numaraları alakasız .... :S yardım lütfen
ulasaytac Oyunu masaüstü kısayolundan çalıştırma kendi klasöründen çalıştır daha sonra kendi klasöründekine sağ tıkla gönder de massaüstü de.... ugur_deniz hadi yaa upload ediyom dedin herkezi beklettin bari bu aksam olmiycak deseydin ne kaybederdin palio uptade yalan oldu beyler bu gece hadi beklemek benece hata 2 saat 4 saat oldu yarın sabah çekeriz iş dönüşü oynarız onuralbakar Öncelikle teşekkürler.. Ben yükleyemedim kitserveri attım C:Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 2010 içine install deyince hata veriyor.. Win 7 kullanıyorum ne yapabilirim? « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
ugur_deniz hadi yaa upload ediyom dedin herkezi beklettin bari bu aksam olmiycak deseydin ne kaybederdin
palio uptade yalan oldu beyler bu gece hadi beklemek benece hata 2 saat 4 saat oldu yarın sabah çekeriz iş dönüşü oynarız
onuralbakar Öncelikle teşekkürler.. Ben yükleyemedim kitserveri attım C:Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 2010 içine install deyince hata veriyor.. Win 7 kullanıyorum ne yapabilirim?